|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יש עומס על השריר, 15 קילו לעומת 40 קילו. בעליות מתח למשל אתה מרים את משקל הגוף שלך עם הידיים והגב, תוסיף על זה 12 קילו עם דאמבל אם פלטות ותרגיש טוב מאוד כמה היד עובדת. זה כמו שתגיד לי שבכפיפות ברכיים ההאמסטרינגס עובדים יותר מאשר בדדליפט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
פה נחתם כל הויכוח המטופש הזה... מניסיון ![]() צודק 100% . ומסביר לי טוב מאד למה יש לי פאמפ אדיר בידיים אחרי האימון גב שלי ... אני נותן 3 סטים פטישים אחרי כן עם h . ככה בעמידה .... ואולי עוד איזה 2-3 סטים בפולי תחתון עם משקלים די נמוכים ... אחרי האימון גב היד שלי שבורה ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() אהם ממתי פאמפ הוא מדד לאימון טוב?
נכון הידיים עובדות,לחלק זה מספיק לחלק זה לא מספיק |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אני מגיע לסט של הידיים גמור מת ..
![]() |
![]() |
#45 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איך אני שונא את הויכוחים שלכם.
עד שלא מנסים לא יודעים, בודיבילדינג זה ספורט אינדידואלי ולא החלטי, כל אחד מגיב אחרת. אם the sun רואה תוצאות טובות יותר מלתת דגש על גירוי עקיף לידיים מאשר לתת גירוי ישיר, שיעשה את זה. כל מי שהתווכח איתו: לא יודעים עד שלא מנסים. קחו חודש-חודשיים תקופת נסיון, ואז תדעו אם זה עובד עליכם או לא.
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() סוף סוף משהו תומך בי!
יאללה להוריד את כל האימון של השרירים המיותרים. גם ממתי גודל של יד זה מדד לגודל? אולי אתה שוקל 120 על שתיים מטר ויש לך יד 40? זה אומר שזה בסדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
a - חזה b - רגליים c - גב d - כתפיים e - יד קדמית f - יד אחורית g - טרפזים, תאומים, אמות ואירובי בין הסטים של הבריכחרטאיס לטרייקקהמיס ונראה לאן תגיעו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני מסכים ב200% עם יושי מוטו
דה סאן ההתנשאות שלך כבר הרקיע שחקים שזה פשוט לא יאומן |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
מה שהוא אומר נכון בהחלט ... זה לא קשור להתנשאות ..
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]() זאת לא שאלה של נכון או לא, הוא פשוט מתנשא מעל כולם בתגובות שלו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
מנהל הפורום
|
![]() אני יכול להבין אותו ... לפי מה שקראתי הוא נותן פה טיפים שממש ממש טובים אבל מקבל תגובה של.. שמע זה לא נכון , זה לא עובד, אתה לא יודע מה אתה מדבר... זה לא התנשאות, אלא פשוט מי שקרא את התגובות שלו ולא הסכים איתם , הגיב בצורה מטומטמת לחלוטין.. והפגין כזו בורות שאם היה לי אקדח הייתי בא לירות להם בפנים מטווח אפס במקומו ![]() הוא לא מתנשא... אלא באמת שנמאס מכל מיני שעברו קורס בוינגייט , או לסירוגין לא יודעים כלום חוץ ממה שהם שמעו ובאים להטיף מה נכון ולא נכון כאילו זו תורה מסיני ...
![]() |
#52 |
|
![]() הכוונה היא שכל עוד אתה בגדר מתאמן ממוצע מתחיל, מה שסביר להניח שרוב הפורום פה יהיה לאורך תקופת האימונים שלו, לא יהיה לך צורך במשהו מעבר לתרגילים גדולים ועומס פרוגרסיבי מתגבר מאימון לאימון בשביל לגדול ולהתחזק ולעבור את ה20 קילו הראשונים בממוצע. אחר כך יש מקום גם לתרגילים משלימים כמו מקבילים, מתח, וריאציות של דדליפטים וכו'
![]() |
#53 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
לא מסכים איתך לגבי המתח והמקבילים.
![]() |
![]() |
#55 |
Banned
|
![]() ולמה זה? אני חושב שביחד עם בנץ' פרס ולחיצה מעל הראש לסירוגין אלה התרגילים שיכולים להעמיס הכי הרבה מאסה על הפלג גוף עליון, ברור שהם לא יתפסו את המקום של התרגילים המרכזיים אבל בהחלט הייתי משתמש בהם בכל תוכנית למטרות היפרטרופיה ( להבדיל מתוכנית כוח, למרות שאם אני לא טועה אז יש גם המון וריאציות של 5x5 שאוהבות להכניס אותם בתור משלימים )
עוד סיבה זה שהסיכוי להפצע בהם נמוך יותר והטכניקה לא מסובכת |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]() אתה יכול, אבל אדם מתחיל שרוצה להתחזק ולגדול לא יצטרך את זה בשלבים הראשונים של העבודה שלו
![]() |
#57 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() מתח ומקבילים הם תרגילים שדורשים הרבה כוח ואיזון (קורדינציה) למתאמן מתחיל
יש הרבה אנשים שלא מצליחים לעשות מתח אפילו פעם אחת וגם מקבילים הרבה לא מצליחים יותר מדי זה תרגילים שפשוט אי אפשר לבקש ממתאמן מתחיל הממוצע לבצע אותם,במיוחד לא בתור סטים של ~10 (היפרטרופיה) ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#60 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אחלה...חיכיתי שמישהו יעלה פה את טיעון הניסיון....
אז מהניסיון שלי עם עצמי ועם מתאמנים שעובדים לפי התכנית שאני כותב להם [שתנחשו מה יש בה דגש על כל שריר] הם גודלים בצורה מצוינת..... עזבו קחו דוגמא טובה...מתאמן בא אלי ואמר לישמע עד עכשיו עשיתי רק תרגילים גדולים [חבר שלו בנה לו ת'תכנית] בנץ' סקוואט חתירה מתח ולא זוכר מה עוד....ואמר לי אני רוצה לגדול יותר....כתבתי לו תכנית והפלא ופלא....הבנאדם גדל עכשיו שהגאונים לא יקפצו ויגדו אותי או אכל יורת אולי ישן יותר מין הסתם הוא אכל מלא כי קרא איפהשהו שרק ככה הוא יגדל וזה לא עזר לו משמעותי! התכנית השתנתה ופתאום בום הבנאדם רואה הבדלים משמעותיים...! בנינו דה סאן וכל המזלזלים בי כי עברתי קורס מדריכים...בינתיים אני יכול להצביע על דברים מסוימים מהניסיון שלי על עצמי ועל מתאמנים שלי ואתם לא...אז מי שיכול לומר פה דברים שיש להם אחיזה במציאות זה אני ולא אני לא מרגיש מתנשא כי ברומא התנהג כרומאי ובסופו של דבר זה המקצוע שלי שאני עושה בצורה מיקצועית ובעלת תוצאות מרשימות... אז חלאס מלדבר פה על זה כתב ככה ההוא כתב ככה פה נכתב ככה...בוא נדבר תאכל'ס....למי מבנינו יש יותר תוצאות על עצמו ועל מתאמנים אחרים? לי או לך? ניראה לי שענית לעצמך על השאלה פה נחתם הויכוח
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |