|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#421 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אוי, מלמד...
#422 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
חבר פעיל
|
![]() נכון ותאמין לי אני רוצה בתור ילד להצליח ולהתפתח כבר מגיל כזה ולהראות טוב..
אתה בן 17 אני בן 15 עוד מעט ההבדל הוא רק שנתיים ככה ש... |
![]() |
![]() |
#425 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() נמשיך לדבר מחר
ממהר החברה עוד מעט מרביצה לי...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Gay lord
|
![]() מלמד זה פשוט בלתי אפשרי מה שעשית,
כתבת לפחות 200 הודעות ביום!!!!!!!!!!!, יום!!!!! מה יש לך? אומרים לך ללכת על ss למה אתה ממשיך לחפור ולחפור? יש לך תשובה בשביל מה סתם לשאול שאלות סתמיות???? |
![]() |
![]() |
#427 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() מלמד אתה ילד מבחנה??
|
![]() |
![]() |
#428 |
|
![]() אני אישית חושב שאם יש משהו אחד בטוח בתחום הזה זה ששום דבר לא בטוח, תוכנית x שעבדה על מישהו לא תעבוד בהכרח על מישהו אחר, קיבלת פה מס' דיעות, תנסה ותראה מה עובד עליך הכי טוב.
#429 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() בהמשך לשאלתי,אני עובד בנפח נמוך,משתפר במשקלים לא רע בכלל,2.5 ל3 אימונים,5-7 לגדול,2לקטן,5כתפיים.
עם אני רוצה להגביר את ההשתפרות שלי במשקלים - אני מעוניין מאוד להוריד את הבידוד לקטנים,ולהוריד את ההרחקות לצדדים ככה שהתוכנית שלי תראה ככה. A bench 3x5 flys 3x10 prees 4x7 מקבילים 1x12 B מתח בתוספת משקל 3x5 Bent over row 3x5-6 Leg prs 4x6 Lang 3x8 אני יודע שזה לא מושלם,אני מת לעשות סקוואט,עוד מעט נגמר לי המנוי ואני עף למכון נורמלי שאין שם מדריכים בחצי שקל שחושבים שסקוואט מוריד מהגובה. מחכה לתגובות,ורוצה לדעת בעת מאזן חיובי של 500-800 עם יש אופציה לגדילה בתוכנית הזאת.יש לי גנטיקה בין הגרועות שתמצאו פה בפורום. תודה מראש. עם צריך לתת משקלים אני יוסיף בשמחה |
![]() |
![]() |
#430 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() לא משנה זה לא מתאים לפה
|
![]() |
![]() |
#434 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
|
![]() מה זה נפח יותר מדי נמוך? נמוך בהתאם למה? הנפח צריך להיות כזה שיאפשר לך למקסם את העצימות ולעבוד כבד יותר. יותר מדי נפח יהיה על חשבון המשקל על המוט.
#438 |
|
![]() יש לי אימון שכולו 4 סטים
יש פאוורליפטרים שעושים אפילו פחות מזה ויש מתאמני hit שעושים 5 סטים באימון תשאל את מייק מנצר אם הוא חושב שיש נפח נמוך מדי ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
#439 |
חבר פעיל
|
![]() אז כמה זמן יוצא לך אימון?
|
![]() |
![]() |
#440 |
|
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |