|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() בגלל שזו נקודה חלשה אצלך אתה צריך לעבוד על זה,
תראה כמה אתה יכול לעשות מקסימום ובשבוע הראשון של האימונים תעשה נגיד 30-40% מזה ל10 סטים, בכל אימון! אפילו בין כל סט תעשה 2-3 חזרות מתח זה הכל שבוע אחרי זה תעלה חזרה שבוע אחרי זה תעלה חזרה וכו עד שתגיע למצב שאתה יכול לעשות 10 חזרות ומשם תתחיל להוסיף עליך משקל במתח .
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() בדיוק מה שהומי רשם לך.
הרעיון בלהתאמן זה לגרום לחולשות שלך להעשות חזקות... הדרך לעשות את זה היא לעבוד עליהם... אם אתה ממש לא יכול לעשות מתח, תעשה פולי עליון, אבל תשתדל לעבור למתח אחרי שתגיע למשקלים מכובדים שם... בקשר לגדילה, התוכנית הזאת יותר נועדה לתת כוח אבל אם תאכל נכון והרבה אתה תגדל גם אם תשב על הספה כל היום... פה אתה פשוט תגדל יותר במאסת שריר... בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." נערך לאחרונה על ידי gorneo1, 15-01-14 בשעה 13:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכם!
שמח שנפלטתי למקום מקצועי באמת, שרפתי כמעט 7 חודשים על תכניות מטומטות של גו אקטיב שלא עשו הרבה חוץ מלחטב אותי ו"לנפח" נקרא לזה. וכן, זו נקודה חלשה שלי כי אני לא מצליח לעשות מטח. ד.א. סתם לידע כללי, בבנית תכנית הראשונה שלי אמרתי למאמן במפורש,אנילא מצליח מט. המטרה זה שאני אעשה, והרבה. מה הוא עשה? נתן לי תכנית fbw של באדיבילדינג בסיסי. תודה לכם! אפנה בהמשך לקבל קצת עזרה תזונתית (ואני חייב עזרה, צמחוני עם מאגר אוכל מוגבל מדי..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני צמחוני מעט מתוסבך.
ככה, אני לא וכל שום בשר, למעט קציצה (מקדונלדס וכדומה), דגים אני לא אוכל (אני עובד על זה, זהו מקור מעולה לחלבון, אני לא אוכל משום שלא נגעתי בדג מעל לעשור והעם ממש זר לי עד כדי רפלקס הקאה). וכן, ביצים וחלב זה מה שמחזיק אותי פחות או יותר (מצחיק עד עצוב). אני אוכל כל סוג פחמימה, גם שיבולת שועל, גם דיסות למיניהן, אני מת על אגוזים ושקדים ![]() מבחינת התמדה,כוח רצון וכדומה, אני ממש בענין. יש לי רבאק לאימונים שזה משהו מטורף, לא עושה לעצמי הנחות בחיים. זו בדיוק הסיבה למה אני פה, ומחרפן אותי שיש לי משקלים נמכים יחסית לגוף שאפשר להגיד שרירי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: shahar
עוסק ב:: חייל משוחרר
|
![]() אפשרי דוגמא לאימון ss איך מתנהל אימון כזה תרגילים סטים חזרות תודה רבה ....
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בוא אני אחדד לך כמה דברים...שאני נכנסתי לחדר כושר שקלתי 71 קילו ולא הצלחתי לעשות מתח אחד אפילו.
היום אני על 85 קילו ועושה 3X8 די בקלות וגם יכול לעשות רחב ( שמן הסתם זה יותר קשה ) gorneo1 התוכנית שלך ממש טובה לדעתי חוץ מהעניין של לשים כתפיים וחזה באותו האימון , בטח ובטח שזה מתאמן מתחיל , אבל כמובן שזה לפי העדיפות שלו. בקיצור אחי אל תהיה ילדה קטנה ותגיד : אני לא מסוגל לא יכול קשה לי. פשוט תעשה תתחיל לאכול כמו שצריך ותתמיד , אלה שני הדברים הכי הכי הכי הכי חשובים בכל מה שקשור לחדר כושר. תוכנית אימונים זה עוזר אבל זה לא מה שישנה אותך. בלי התמדה ותזונה לא תגיע לשום מקום בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אז אם ככה לא אמורה להיות בעיה בתזונה, אומנם אתה לא אוכל דגים ובשר אבל עם מספיק חלבון חלב ומספיק ביצים + שקדים ואגוזים שמכילים גם חלבון וגם מלא שומן אתה יכול לגדול טוב מאוד...
תרשום תפריט שלך +- שנדע בערך מי נגד מי.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי, התפרטי היומי שלי הולך ככה בערך (לא מדויק במאת האחוזים בכלל):
6:45: קערת קורנפלס משהו כמו כוס וחצי חלב, כף שוקולית 50 גרם קונפלס (הזה שעמרי כספי מפרסם) 7:30: סקופ גיינר ( אליט labs u.s) 10:00: סנביץ' (לחמניה עם גבינה צהובה\ביצה\גבינה לבנה\גבינה מותכת\קטג') 11:45: לא יודע אם חיוני להוסיף, אבל אני אוכל חופן שקדים\אגוזי מלך במהלך ההפסקה הזו. 13:30: סנביץ' 2 (כנ"ל אחת מן התוספות) 15:30 ארוחת צהריים. זה מאוד משתנה, אבל בדרך כלל זו פחממה. לפעמים איטריות עם שניצל טירס, סגטי ברוטב שמנת ופטריות, לפעמים רביולי מבושל (מוקפא). 16:30 הולך לאימון בדרך כלל (כולם נוהגים לומר לי שאסור לאכול צמוד לאימון, חייב שעה לפחות לפני שהאכול יתעקל וכו', זו גישה נכונה?) 5:40 סקופ גיינר 19:00: ארוחת ערב.אני נוהג לאכול בארוחת ערב בייצים\סלט אבוקדו\דייסת שיבולת שועל עם שוקולד. * בנוסף לביצים והאבוקדו כמובן מגיע חצי לחמניה בשביל הפחמימה. הולך לישון בדרך כלל סביבות 11, וקם מוקד בבוקר כפי שאתם ראית בהתחלה. מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חוות דעת על תוכנית? | ShadowDemon | אימונים | 9 | 18-10-13 11:19 |
חוות דעת על תוכנית | Charge | אימונים | 5 | 22-08-12 10:19 |
תוכנית abc חוות דעת | wilshire818 | אימונים | 4 | 27-06-11 23:21 |
חוות דעת - תוכנית ab :))))))))))))))) | דור דהאן :) | אימונים | 21 | 19-09-08 14:00 |
חוות דעת על תוכנית ... | דור לוין | אימונים | 1 | 25-04-07 06:21 |