|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() זאת עדיין ההטרלה הכי מוצלחת שראיתי...
![]() ![]() ![]() ![]() וסדר ת'חדר אחי... :/
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תמתח את השומן למטה אחי זאת השיטה. בתאורה כזאת אני נראה מר עולם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() צודק,מר עולם.
עוד לפני שהתחלתי להתאמן,עדיין נראה טוב ממך. תהנה במה שאתה עושה,זה העיקר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יגיע,עוד יגיע.
אתה מודע לעובדה הזאת שאני נראה יותר טוב ממך,עוד לפני שהתחלתי להתאמן ואתה מתאמן כבר כמה שנים טובות. יום טוב,בי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() חחח אתה חושב שאתה כאילו טוב ?
שאתה פותח כותרת כזו ומסתלבט ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() נדב יד33 קרוסfighter בדםםםםם תן דגשששש לבייספס אני מחפש דגש כבר שבוע ואני עדיין לא מוצא שמעתי ישך כמה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
חדר כושר: אולימפוס עם האלים
|
![]() חחח פוסט טוב
נדב היה לנו הרבה ויכוחים ובטח עוד יהיה ![]() ודרך אגב אם הייתי פקק וניראה כמו שחיף וסתם ניכנס ליראות תמונות באתר ורואה תמונות שלך ושל כול החבר'ה האלה ש"ירדו" עליך הייתי מעדיף להיראות כמוך כול פעם מחדש.... מה שהולך היום זה אסתטיקה ופרופרציות ומי שלא מתחרה מקצועי תמיד עדיף לו שלא להיכנס לזה כי לעלות משקל זה הכי קל הדבר הקשה זה להיות אסתטי ופרופורציונלי עם מאסה מכובדת עליך ואחוז שמון נמוך. --------------------- אקיליז בא אלייך!!!!(פוסט מאסה בינואר!!)
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אתה מבין על מה אני מדבר בסאבטקסט וזה מה שחשוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() 3 שנים התוצאות שלך על הפנים מבחינת הגוף
יכול להיות שבכח אתה טוב, אבל אל תעוף על עצמך, אני רציני, יש לך מסה של שנה איימונים, ולפי המצב הנוכחי של הגוף אני מניח שהתחלת כממוצע- אולי שחיף אפילו, אבל לא שמן, מה שעוד יותר מקשה על השינוי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב, התמונות פה של נדב לא נטענות לי ואין לי באמת מושג איך הוא נראה בתמונות, אבל זה לא משנה. אולי חוץ מ1 שיצא על נדב כל השאר סתם ילדי פאמפ שמצטלמים אחרי אימון עם 9 ליטר דם בגוף וחושבים שהם ק1למן. מי שמתאמן כח אוטומתית חסר בפאמפ ובהיפרטרופיה בכל מיני מקומות אזוטריים. לעומת זאת רובכם גם ככה פאתטים כי אתם גם שחיפים וגם חלשים, אז קצת פרופורציה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס מבשרת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי הגיע הזמן שגם אתה תצטלם ותעשה מעצמך צחוק? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
נפיחון
|
![]() נו באמת.. כל אחד והמטרות שלו. וחלאס להגיד שמאימוני כוח לא גדלים ,זה לא נשמע הגיוני אפילו.
נערך לאחרונה על ידי IGOR, 14-08-13 בשעה 16:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() לא רוצה להכנס לכל השיחה הזאת כי היא אחת המטומטמות שראיתי בחיי, אבל שמתי לב ש99% מהקרוספיטרים שנתקלתי בהם, לפי הסתכלות מהצד בטוחים שהם הברכה הכי גדולה לעולם הזה מאז הלחם הפרוס...
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
המכון של אודי חיפה - האם עושים לי תוכנית אימונים במכון הזה? | Jean11114 | פיתוח גוף-כללי | 2 | 11-05-12 22:06 |
אוקי השגתי מפתחת לחדר כושר שבביניין שלי וצריך עזרה בבניית תכונית | spide220 | אימונים | 39 | 22-08-07 19:53 |