|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הגיע הזמן לחנך פה את כל הילדודס שחושבים שלעשות מאסה ולהיות שמנים וחלשים על א.ש גבוה עם מלא נוזלים נותן להם זכות לבקר פה אנשים שמתאמנים ומאמנים בערך 5-6 שנים. יאללה בוא תלמד אותי אגב בחיים שלי לא התאמנתי לבילדינג ותמיד התאמנתי לספורט שדורש אתלטיות כדורסל-פוטבול ואז קרוספיט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה שאתה יותר חזק ממני,סבבה.. עזוב את זה שאני לא מסתכל על משקלים,לא עוד הרבה זמן אני יעקוף אותך. יא קטנוני. א"ש גבוהה ? וואלה 15 א"ש זה גבוהה. ובכל זאת ההפרדות שלי נראות פי אלף על שלך לעין. הכי אירוני שאתה זה שמסתכל על א"ש,אתה לא הבילדר פה. בכל זאת,אם הייתי רוצה,הייתי עושה חיטוב של שלושה שבועות ויורד ל12 א"ש,אבל לא הזמן להצטמק עכשיו. ובכל זאת,זה לא מעניין,בסופו של דבר אתה נראה כמו אחד שלא דרך בחדר כושר. יאללה שיהיה לך בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נכון אני נראה כמו אחד שלא דרך בחד"כ צודק... ![]() אפילו יוסי יד 50 אמר שאני ס1ס. הכי מצחיק שאתה כולך מנופח ואם יגידו לך בוא תעלה ל15 מתח אתה לא תצליח להרים את עצמך , ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אל תחפש אותי בקטנות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
המכון של אודי חיפה - האם עושים לי תוכנית אימונים במכון הזה? | Jean11114 | פיתוח גוף-כללי | 2 | 11-05-12 22:06 |
אוקי השגתי מפתחת לחדר כושר שבביניין שלי וצריך עזרה בבניית תכונית | spide220 | אימונים | 39 | 22-08-07 19:53 |