![]() |
3 שנים אימונים, לא השגתי כלום מה עושים
גובה:178 משקל:79 א.ש (11 בערך) לא מוריד שיערות כי אני גבר אחושרמוטה.
3 שנים אני מתאמן והבייספס שלי לא גדל, אני נשאר על 33 היקף מה עושים?! https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...e0d4c4cccfa7da |
הייתי עושה אותך. אפשר פלא?
וזה בגלל שאתה עובד כוח אחי נראה לך שתגדל עם תעבוד רק עם חזרות נמוכות?! |
יוסי יד 50 אמר לי שצריך לפמפם בייספס עם המוט w מול המראה עד ששורף
|
ציטוט:
אני בונה על חברה של שאקד הבנתי שמרוב אחוזי שומן לא רואים אצלו את הבולבול והיא מתבאסת עליו |
שמע..
בוא נתחיל בזה שאתה לא 11 א"ש,מדדת? רואים שלא,כי הערכה שלך שגויה. מה הקטע שלך לעלות תמונות סגנון בילדינג אם זאת בכלל לא המטרה שלך.. ואם כבר אתה מעלה מה זה הפוזינג הזה? אי אפשר להבין הרבה. תאכלס,ממה שרואים אין לך הרבה מסה,אבל אם הקרוספיט עושה לך טוב,אז על הזין... כל אחד והמטרה שלו. ותפסיק להתנהג כמו ילד קטן,אתה מזלזל הרבה ושים לב לעצמך גם. בהצלחה |
ציטוט:
זה נראה לך תמונה בסגנון בילדינג? זאת תמונת הטרלה. מצחיק שעל 178 ו79 קילו אתה קובע ש"אין לי הרבה מאסה" יפה. לך תעשה שיעורים ילד |
בנינו נדב, קצת עפת על עצמך (גם יחסית לפוסט הטרלה).
|
ציטוט:
|
ילד ילד..
אין לך הפרדות ברגליים בשיט,ולא רואים כלום בבטן,למרות שאני לא ממהר להעריך משם. נו ו...? נתונים זה רק מספר,לא רואים אצלך כלום,אתה מדבר כמו אחד שלא מבין מהחיים שלו. שיעורי בית אתה זה שצריך לעשות,אתה תקוע במקום ולא מתקדם בכלום,לפחות מבחינת פיתוח גוף, בין אם זה המטרה שלך או לא,לזמן שאתה מתאמן אתה לא נראה בכלל כאילו דרכת בחדר כושר. תפסיק להיות אפס שמזלזל בגיל,נו אני יותר צעיר ממך נכון ויכול ללמד אותך הרבה,תהיה בטוח. מביאים לך ביקורת כמו שצריך ואתה מתחיל להתנהג כמו תינוק. מה אתה מצפה?שאני יגיד לך שאתה סוס? לא אתה לא,בכלל לא. |
זאת עדיין ההטרלה הכי מוצלחת שראיתי... :):):):).. שאפו!!!
וסדר ת'חדר אחי... :/ |
ציטוט:
הגיע הזמן לחנך פה את כל הילדודס שחושבים שלעשות מאסה ולהיות שמנים וחלשים על א.ש גבוה עם מלא נוזלים נותן להם זכות לבקר פה אנשים שמתאמנים ומאמנים בערך 5-6 שנים. יאללה בוא תלמד אותי אגב בחיים שלי לא התאמנתי לבילדינג ותמיד התאמנתי לספורט שדורש אתלטיות כדורסל-פוטבול ואז קרוספיט. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה שאתה יותר חזק ממני,סבבה.. עזוב את זה שאני לא מסתכל על משקלים,לא עוד הרבה זמן אני יעקוף אותך. יא קטנוני. א"ש גבוהה ? וואלה 15 א"ש זה גבוהה. ובכל זאת ההפרדות שלי נראות פי אלף על שלך לעין. הכי אירוני שאתה זה שמסתכל על א"ש,אתה לא הבילדר פה. בכל זאת,אם הייתי רוצה,הייתי עושה חיטוב של שלושה שבועות ויורד ל12 א"ש,אבל לא הזמן להצטמק עכשיו. ובכל זאת,זה לא מעניין,בסופו של דבר אתה נראה כמו אחד שלא דרך בחדר כושר. יאללה שיהיה לך בהצלחה |
ציטוט:
נכון אני נראה כמו אחד שלא דרך בחד"כ צודק...:bye1: אפילו יוסי יד 50 אמר שאני ס1ס. הכי מצחיק שאתה כולך מנופח ואם יגידו לך בוא תעלה ל15 מתח אתה לא תצליח להרים את עצמך , :):):):) איזה מגוחך - תמשיך תמשיך לנפח את הבייצפס |
ציטוט:
|
ציטוט:
אל תחפש אותי בקטנות |
ד"א,דבר אחרון. ככה נראתי לפני שהתחלתי להתאמן
http://up387.siz.co.il/up2/twnotz5mnjyy.jpg אפילו יותר טוב ממך היום. אין לי עוד מה להגיד,ביי אחשלי הקרנף. |
תמתח את השומן למטה אחי זאת השיטה. בתאורה כזאת אני נראה מר עולם
|
צודק,מר עולם.
עוד לפני שהתחלתי להתאמן,עדיין נראה טוב ממך. תהנה במה שאתה עושה,זה העיקר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ