|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אני לא מבין למה צריך תמיד להוסיף את כל החרטאות
אני בתמונה טבעי לא התאמנתי אף פעם בדיוק בתמונה אני אחרי ריצה של 50 ק"מ במדבר ערום אחרי שלא שתיתי שבוע מים ואני כבר בחודש צום, חודש לפני זה עשיתי דיאטה מיוחדת שכללה 10 ליטר קולה כל שעה זוגית וכל שעה אי זוגית אכלתי 65.4 קורואסונים של שוקולד, בכל חצי שעה עגולה בנוסף עשיתי 8 ק"מ קפיצה לרוחק מתחת לאדמה וחפרתי בור עד לסין, סך הכל 48 בורות, חלק לא יצאו עגולים לגמרי אבל זה כי לא השתמשתי במד זווית בסוף כל בור אכלתי 2 פרות שלמות ו5 תרנגולות ממולאים בצ'יפס .
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סה''כ נשמע דיי טוב, אבל לא יודע לגביי הקטע של ה2 פרות שלמות.. לא נשמע הכי הגיוני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: מאמן כושר ומכין את עצמי לתחרות!
חדר כושר: תמיד משתנה
|
![]() לא אמרתי עליו מילה רעה הוא !!נראה באמת חבל על הזמן לאחד שלא לוקח שום דבר אמרתי אין לי שום דבר עליו ולא באתי להעליב אותו.. שינסה ושהיה לו המון בהצלחה...
אני רק אומר להגיע לתחרות שאתה לא יודע את זה חצי שנה מראש לפחות שאתה עולה לתחרות ואתה לא יודע לאיפה אתה עולה ולא מכין את עצמך זה מראה כמה הרמה בארץ לא טובה בכללי לא אומר שהוא לא טוב שלא תבינו לא נכון האיתי משפר כמה דברים כמו רגלים ועוד טיפה בשר אבל בכללי..הוא סבבה לגמרי ונירא גם אחלה של בן אדם... בהצלחה וממש לא באתי לפגוע חס וחלילה ..אני אומר בכללי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרמה בארץ לא כזו נמוכה כמו שאתה מתאר אם הייתי עולה להתחרות מול ה80+ 90+ לא היה לי סיכוי במצב כרגע. הם מתכוננים הרבה זמן. מול אנשים בני 20-21 שמתכוננים חצי שנה יש לי סיכוי אני מתאמן כבר 3 וחצי שנה בכללי זו גם סוג של הכנה ונכנסתי למשטר דיאטה , 3 שבועות לפני התחרות אני אגיע מוכן אתה תהיה מופתע. הנקודת התחלה שלי לדיאטה גם הייתה לא רעה נכון הרגליים צריך לשפר אבל אין מה לעשות כרגע.
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() שיהיה הרבה בהצלחה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה סתם מנסה לחפש כל הזמן. ב2007 התחלתי אבל מה עם ההפסקה בצבא של שנה , הכשרה ביחידה, בלי חדר כושר? ועוד חודש קורס קרב מגע , ועוד פה ועוד שם. 3 וחצישנים.
![]() |
![]() |
#28 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() לא היית מדריך קרב מגע? איזה הכשרה ביחידה?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
כללי:: אני נראה טוב
עוסק ב:: לזיין את אמא שלך
חדר כושר: בחדר כושר בפארק
|
![]() קיצר סתמו את הפה שלכם יקנאים מתים (כל הטרוליים המגעילים שמנסים למצוא רק את החרא בפוסטים של האנשים..)
אתם מתאמנים לא פחות ממנו לפי איך שאתם מדברים אז למה שלא לא מתחרים מה כל השנים האלה לא מספיקים לכם יאפסים שמנים??? יש לו אחלה גוף אז שיתנסה מי ישמע הוא יפסיד פה משהו ? בהצלחה גבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#32 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אוקי ו ?
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() עוד בחור שלא רק מדבר אלא עושה משהו עם האימונים שלו, שיהיה בהצלחה נראה אותך
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() חדש vs שמולר קרב המאה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() בשנה וחצי האחרונות של השירות הדרכתי קרב מגע
אבל התחלתי בתור לוחם עד שנפצעתי ואז עברתי.
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() בכל מקרה
אם תשים לב , אני תמיד מפרגן לאנשים לא כמוך , ושתדע שזה כבר בקטע לא יפה אתה יושב ליד המחשב בבית שלך חושב שאתה משהו , חושב שאתה חזק ומרשה לעצמך לפתוח פה תפה על כל אחד תלמד לפרגן לאנשים אם אין לי משהו טוב לומר אני לא מגיב ואם כבר אז אני מגיב בתור ביקורית בונה לא מחפש כל הזמן למה הוא לא בסדר זו כבר בעיה אצלך , כנראה אתה סובל מחוסר מסויים
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() וזו הסיבה שאתה כ"כ קרוב לניהול.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() מי רוצה ניהול תאמר לי
אני אחרי התחרות מתחיל לימודים הסיבה שאני עולה כי זו תהיה חוויה בין אם אני אזכה במקום ובין אם לא ועוד משהו נחמד לרקורד תבוא תעודד אני מבטיח לך שיהיה כייף. יום טוב
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה רע בניהול? אתה לא חושב שאתה מתאים? אתה תורם המון ומגיע לך תפקיד מכובד כזה בפורום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
החלטתי לנסות את מזלי ולעלות להתמודד שבוע הבא | hadash | גלריות הגולשים | 0 | 28-10-12 15:43 |
איך להתמודד עם הסביבה לגבי התזונה | ariel!! | תזונה ותוספים | 13 | 19-12-11 20:53 |
מהו הצ'יט שהכי קשה לכם להתמודד איתו ? | פומה | תזונה ותוספים | 24 | 06-11-08 08:48 |
איזה עוד סרטים יש שמראים את מהלך היום של בודיבילדרים מקצועיים | senate | פיתוח גוף-כללי | 4 | 08-08-08 14:32 |
Art Atwood - קרנף מהלך | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 58 | 22-10-07 14:54 |