|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: זיונים
חדר כושר: Holmes place
|
![]() איך אתם מסבירים למשפחה,חברים שאתם צריכים לאכול כול 3 שעות ואוכלים רק בריא וכול מיני דברים כאלה מבלי להתעצבן עליהם ומבלי לצאת מטומטמים .
ובאירועים , יציאות למסעדות, ארוחות שישי איך אתם מסתדרים ? [מצאתי לנכון לפתוח פה את האשכול כי זה קשור לתזונה ופה יש יותר גולשים...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: nothing its unparsebale
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() נכון מאודדדדדד פשוט שים זין לך לפי התפריט שלךךך ושם ימשיכו לאכול פיצותת והמבורגרים ולהכפיל את האחוז שומן שלהם כל שבוע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני יודע אבל יש לי שאלה אלייך כמה פעמיים אתה רב עם המשפחה שלך [לא יודע אם אתה גר לבד כי אם כן אז החיים דבש]
אבא שאתה גר אם ההורים עדיין לך תסביר להם את זה שניגמר כול יום הביצים ושאתה הולך לכול מקום עם אוכל שאתה הכנתה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תענה להם פשוט
אתם מעדיפים שאני לא יתאמן בחדר כושר? יש הרבה נערים בגילי שמעשנים סיגריות ודברים יותר גרועים.. תאמין לי אף אחד מהם לא יעיר לך יותר כלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח כן ,
לפעמיים בא לי להרוג אנשים כאלה . וואלה אם למשהו יש טיפ או איזה משפט יפה להגיד להם אני ישמח ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: nothing its unparsebale
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() אני גם עדיין גר עם ההורים, דבר ראשון אתה חייב להתחיל לקנות אוכל לעצמך, כי הם צודקים, בכמויות האלה זה בלתי אפשרי, ואחרי שתראה להם תוצאות הם יתחילו להבין אותך, ועםהזמן הם יתרגלו להכל, סבלנות...
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מוכרת הבעיה הזאת עם הסביבה..
גם לי קשה נורא לשמור על התזונה שלי בחוץ כי אנשים חושבים שזה מוזר.. אני לא נוגע במתוקים (רק בימים שאני מרשה לעצמי לנשנש משהו כמו חטיפים,שוקולדים), לא שותה מיצים.. מביא תמיד אוכל שמוכן מהבית או אוכל גבינות בעיקר.. אני יכול להגיד שזה כן מפריע לי בחיים האישיים, כי אני מרגיש קצת יוצא דופן בהרבה מקרים. גם במפגשים חברתיים אני לא נוגע בכלום, לא בנשנושים.. גם ביציאות, אם אוכלים בחוץ. באיזשהו אופן, למרות שאני כבר הפכתי את זה להרגל לאכול בריא יחד עם האימונים, אני כן מרגיש יוצא דופן וקצת פספוס מהנאות החיים. על כל דבר שאני אוכל אני מחשבן, קשה לי לחרוג מהתפריטים, אני מרגיש מוזר כשאני אוכל דברים שלי ונמנע ממאכלים אחרים שהשאר אוכלים.. אין ספק שזו בעיה קשה מאוד בשבילי |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() נכון מאוד ^ ,גם אצלי ככה
חחח מזכיר לי פעם שהקפצתי את אחותי לקניון וכשהחניתי את האוטו בחנייה פתאום אמרתי לה שזה יתעכב טיפה .. היא שואלת אותי "למה?" חח ושלפתי לה מהשקית קופסא עם חזה עוף וקוסקוס.חחח אין ספק שיש פספוס ביום יום וכל רגע שאתה חושב אלו הם מחשבות על זה ורק זה..אתה נשאב לתוך זה והמסגרת היא די נוקשית (תלוי גם בכוח רצון של התאמן והנחישות שלו) אבל התוצאות מדברות בעד עצמן וזה מה שחשוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כןן התוצאות באמת מדברות גם עכשיו , אני גם ניסחב לכול מקום עם אורז \פסטה ואיזה נמת בשר או איזה קוטג' שאני הכנתי לעצמי ככה אני עושה כול יום ואני מוצא את עצמי אוכל כול היום מקופסאות [אני בקושי בבית]
תאמת שזה באמת קצת מבייש לאכול ליד החברים אבל אני כבר התרגלתי ואני שם זייןןןןןן על זה שהם חושבים זה מוזר חבל שאין איזה מאמר איך להתמודד עם מציקים בתקופת חיטוב\מסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
נפיחון
|
![]() כמה שטויות.. מי אמר שצריך לאכול כל 3 שעות? ואם אתה יוצא למסעדה למה שאתה לא תאכל כמו בן אדם? ומה רע פה ושם לאכול שווארמה או לדפוק איזו פיצה? צאו מהסרט שלכם אתם לא איזה בילדרים תהנו מהאוכל בסופו של דבר,אם מעניין אותכם ק1בי1ט יש בישביל זה חיט1ב1ן. ולגבי החיטוב,ללכת למסעדה ולהזמין 400 גרם סטייק אני לא רואה בזה משהו שלילי כי בסופו של דבר אתם צריכים המון חלבון בתקופת בחיטוב,.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל לעד
כללי:: מסה בכל הכוח
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() חחחחחחחחחח יש לי חבר ביציאות ביום שישי מוציא סנדוויצ'ים עם גבינה מתחיל לאכול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כי הוא קמצן...
לאכול חזה עוף טוב במסעדה, עם סלט טוב זאת ארוחה מצויינת בחיטוב זה תירוץ בשבילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max
|
![]() וואי אני עכשיו ב-יב לומד עד 6 לפעמים ואני לוקח שלוש קופסאות אוכל כדי לאכול כל שלוש שעות ותמיד מאכלים שונים גם שיהיו עם מלא חלבונים קציצות סרדינים ודברים שאנשים לא רגילים לראות או להריח פשוט שים עליההם זין עם הזמן אנשים ייקלטו שאתה גודל ויתרגלו לזה ויירדו ממך קצת תמיד יהיה את החופרים שייתקעו לך באוכל כל הזמן שים עליהםם זין ישך מטרה וכרגע היא הדבר היחיד שחשוב לך!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה לגבי התזונה | Black Max | אימונים | 2 | 07-05-10 19:14 |
מהו הצ'יט שהכי קשה לכם להתמודד איתו ? | פומה | תזונה ותוספים | 24 | 06-11-08 08:48 |
שאלה לגבי תפריט התזונה | dias | תזונה ותוספים | 7 | 02-10-08 00:12 |
שאלה לגבי תפריט התזונה | dias | פיתוח גוף תחרותי | 3 | 29-09-08 22:09 |
התמודדות עם הסביבה בתקופת החיטוב | Dr. Muscle | תזונה ותוספים | 32 | 12-09-08 19:32 |