|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קבעו לי פיזיוטרפיה לא יותר מזה... חזרת למשקלים שהיית עושה בעבר? יש לך פריקות חוזרות? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חזרתי למשקלים בחלק מהתרגילים.. יש תרגילים שאני לא מסוגל לבצע.. פרס.. דדליפט חזזרתי רק לא מזמן אבל לא מרגיש בעיה כלשהי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס מבשרת
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר מתחיל
|
![]() מטורף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר מתחיל
|
![]() גרמתה לי לבכות אחי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() גם כולם חושבים שדיאטה בריאה זה סלט משליש עגבנייה ומלפפון פעמיים ביום
סיפור אמיתי ** בא אליי במכון ערס עם דיבור נגוע כזה ראה אותי עושה דדליפט בא אליי ״וואלה אחי אתה 1.75 חבל שתצא מפה 1.50 עדיף תעשה מתח ובטן ויד קדמית למה שטויות?״ אמרתי לו שזה בטכניקה טוב. יותר טוב ומשקולות לא עוצרות גדילה ובטח שלא מנמיכות הוא בא אליי ״ אחי כמה הורדתה פה?״ אמרתי לו שהעליתי 17.5 קילו הוא בשוק אחי ״מה התחרפנה אחי למה להשמין? קח דוגמא ממני וואלה באתי לפה 1.65 שקלתי 60 היום אני 1.70 50 קילו וכולי שרירים אתה צריך רק קצת להתנפח למה לעלות למשקל מה הפיגור הזה ״ (ד״א כולו שחיף עם ק!ביות ויד קדמית בולטת ) אמרתי לו שהוא צריך להוסיף מסה ולהתנפח אפשר רק עם משאבה דרך התחת הוא בא אליי ״נו מה קשור מסה למשקל אחי? אתה עושה פה סבוטחה) אמרתי לו שמשקל זה בניוטון (תאוצת כובד כפול מסה) ושמסה זה כמות החומר בקילוגרם ואמרתי שמסה לא נוצרת או נעלמת הוא וזה למה צריך לאכול הוא כולו אדום מהחשיבה בא אליי ״די לחפור תשמע תסתכל עליי סתכל עליי אני יכול לקחת מר ישראל עוד כמה חודשים עם בא לי פשוט אני לא רוצה להתנפח יותר מדי, תשמע ממני אני שנתיים פה לך למאמן ובקש תוכנית רק ידיים ובטן משהו ב! ז!נה כל השאר זה חארטה״ אמרתי לו שימשיך בשלו ואני בשלי הוא בא אליי ״אבל למה אתה נראה ילד טוב וחכם סתם תהרס את הגב שלך ותהיה שמנמוך ״ אמרתי לו שאני יותר חזק ממנו הוא אמר לי ״תשמע אני יכול ללחוץ לך 100 קילו ו150 זה לא בעיה פשוט אני לא רוצה להתאמץ ולפגוע בגובה אז אני עושה רק את המוט כמה שאפשר הכי טוב ככה״ אני בא עובר למקבילים (תרגיל עזר קבוע אצלי) הוא בא אליי ״או עכשיו אתה מקשיב תאמין לי תרד איזה 20 קילו ותתנפח תצא חיה רעה״ אני עושה פייס פלם כשהוא מסתובב מסיים והולך הביתה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
ריגשת... אני מרגיש שצריך לתת לך איזה בונוס על הנושא. להבא שהוא אומר לך משהו תגיד לו בוא תתן 150 גבר. בהצלחה. ![]()
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני פעם עשיתי תאומים בסמית משין משקל קל (80-90-100) ואז שמעתי אותו מתלחשש עם חברו "הוא בטוח עושה משהו לא נכון רונאלדו עושה פחות ויש לו את הרגליים הכי חזקות בעולם"
משהו במערכת החינוך שלנו נדפק אני אישית כשאני רואה טעות בנושא למשל בשיעורי ביולוגיה אני תמיד מדגיש דברים כמו "אין אוכל משמין יש אוכל עם ערך קלורי גבוה" ו "שעלייה במשקל זה לא שווה להשמנה נטו" ו"ששומן זה בריא" החומר של תזונה בא לי טוב עם החומר הלימודי של השנה ככה שזה win-win ותשמע טוב טוב מה מורה ורופאה אמרה לי : "אבקות חלבונים עושים גידולים במוח ובעיות בגדילה" ועכשיו המורה חופרת לי אפילו שואלת אנשים כמו שיננית ובכל הרצאה מפגרת כשהשיננית אמרה את זה אמרתי לה "זה למה את שיננית ולא רופאת שיניים" לעומת זאת הרופאת משפחה שלי אמרה לאמא שלי: "הדבר היחידי שזה יכול להיות זה בזבוז כסף, הדרך הכי טובה זה להזריק את זה כי אולי זה לא נקלט טוב ככה" (לא אבקת חלבון היא דיברה על קריאטין, חומצות אמינו וכו') |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]() תודה לכולם חברה !
ולבחור מעליי.. תשמע זה נראה שעברת המון חוויות (רובן שליליות)... הצלחת להצחיק אותי אני חייב להגיד ! אתה כבר יכול לכתוב ספר עם כל החומר הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() שני השירים ברקע לגמרה לא קשורים אחד לשני.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |