ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 27-10-12, 13:44   #21
david204
חבר פעיל

כללי:: :)

ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous צפה בהודעה
נראה לי שעברת משהו נוראי בהרבה יותר ממה שעברתי.. איך אתה מחלים מזה ?
לא קרעתי רצועה, ההנחה היא שהרצועה נמתחה...
זה החלים לא מעט וכמובן אני ממשיך לעשות תרגילי שיקום ולתת לכתף כמה שיותר לעבוד בטווחי תנועה שהיא מסוגלת..
אין ספק שהיא לא חוזרת למה שהיא הייתה ויש תרגילים שאני לא מסוגל פיזית או פסיכולוגית לבצע...
הדבר הכי נוראי שכתוצאה מזה (ואני לא יודע להסביר איך..) יש לי כאבים באזור הבית-שחי גב ובאזור הבית-שחי חזה.. בתרגילים החשובים.. לחיצת חזה, מתח, פולי , חזה עליון..
חזרתי להתאמן אחרי כמה שבועות, כמובן עם משקלים של ילדה רק על מנת לשקם את הכתף ולאט לאט זה חזר אליי..
תודה רבה לך, מאחל לך הרבה הצלחה בהתליך !!!

קבעו לי פיזיוטרפיה
לא יותר מזה... חזרת למשקלים שהיית עושה בעבר?
יש לך פריקות חוזרות?
david204 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-10-12, 14:16   #22
Cuba
מתחרה golden desert cup PL RAW

ציטוט:
פורסם במקור על ידי israbicep צפה בהודעה
לא מבין מה הקטע של נוטלה לכתוב בגדול עם חלב רזה. כאילו שעכשיו זה בריא יותר.
זה כמו לכתוב "עם אגוזי לוז מובחרים". מה אני יכול לבדוק את האגוזי לוז שחצי זה בכלל תמצית טעם, אם הם היו מובחרים או לא?
או אם העגבניות בקטשופ היו מובחרות, טריות, גודלו בשמש ללא ריסוס או עם ריסוס, או שהם השאריות של סוף העונה?
מי שלוקח מהמדף ממרחי שוקולד לא מחפש דיאטה וכנראה לא מעניינים אותו אחוזי שומן גם ככה.
וואי שתוק כבר זה שאתה חי בסרט לא אומר שכל העולם צריך לחיות בסרט כמוך
Cuba מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-10-12, 20:54   #23
denous
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי david204 צפה בהודעה
קבעו לי פיזיוטרפיה
לא יותר מזה... חזרת למשקלים שהיית עושה בעבר?
יש לך פריקות חוזרות?
בסדר.. אין דרך אחרת לשקם את הכתף למעט ניתוח שנעשה במקרים מאוד מסויימים או לאחר הרבה פריקות..
חזרתי למשקלים בחלק מהתרגילים.. יש תרגילים שאני לא מסוגל לבצע.. פרס.. דדליפט חזזרתי רק לא מזמן אבל לא מרגיש בעיה כלשהי..
denous מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-10-12, 08:51   #24
the raccoon
חבר פעיל

הסמל האישי שלthe raccoon

חדר כושר: הולמס פלייס מבשרת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Cuba צפה בהודעה
וואי שתוק כבר זה שאתה חי בסרט לא אומר שכל העולם צריך לחיות בסרט כמוך
שתוק
the raccoon מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-11-12, 00:13   #25
xtineR
חבר מתחיל

מטורף
xtineR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-12-12, 19:02   #26
shayhangal71
חבר מתחיל

כללי:: חייל משוחרר
Send a message via Skype™ to shayhangal71

גרמתה לי לבכות אחי.
shayhangal71 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-12-12, 22:05   #27
XVGX5
חבר פעיל

גם כולם חושבים שדיאטה בריאה זה סלט משליש עגבנייה ומלפפון פעמיים ביום
סיפור אמיתי **
בא אליי במכון ערס עם דיבור נגוע כזה ראה אותי עושה דדליפט בא אליי ״וואלה אחי אתה 1.75 חבל שתצא מפה 1.50 עדיף תעשה מתח ובטן ויד קדמית למה שטויות?״ אמרתי לו שזה בטכניקה טוב. יותר טוב ומשקולות לא עוצרות גדילה ובטח שלא מנמיכות הוא בא אליי ״ אחי כמה הורדתה פה?״ אמרתי לו שהעליתי 17.5 קילו הוא בשוק אחי ״מה התחרפנה אחי למה להשמין? קח דוגמא ממני וואלה באתי לפה 1.65 שקלתי 60 היום אני 1.70 50 קילו וכולי שרירים אתה צריך רק קצת להתנפח למה לעלות למשקל מה הפיגור הזה ״ (ד״א כולו שחיף עם ק!ביות ויד קדמית בולטת )
אמרתי לו שהוא צריך להוסיף מסה ולהתנפח אפשר רק עם משאבה דרך התחת הוא בא אליי ״נו מה קשור מסה למשקל אחי? אתה עושה פה סבוטחה) אמרתי לו שמשקל זה בניוטון (תאוצת כובד כפול מסה) ושמסה זה כמות החומר בקילוגרם ואמרתי שמסה לא נוצרת או נעלמת הוא וזה למה צריך לאכול הוא כולו אדום מהחשיבה בא אליי ״די לחפור תשמע תסתכל עליי סתכל עליי אני יכול לקחת מר ישראל עוד כמה חודשים עם בא לי פשוט אני לא רוצה להתנפח יותר מדי, תשמע ממני אני שנתיים פה לך למאמן ובקש תוכנית רק ידיים ובטן משהו ב! ז!נה כל השאר זה חארטה״
אמרתי לו שימשיך בשלו ואני בשלי הוא בא אליי ״אבל למה אתה נראה ילד טוב וחכם סתם תהרס את הגב שלך ותהיה שמנמוך ״ אמרתי לו שאני יותר חזק ממנו הוא אמר לי ״תשמע אני יכול ללחוץ לך 100 קילו ו150 זה לא בעיה פשוט אני לא רוצה להתאמץ ולפגוע בגובה אז אני עושה רק את המוט כמה שאפשר הכי טוב ככה״ אני בא עובר למקבילים (תרגיל עזר קבוע אצלי) הוא בא אליי ״או עכשיו אתה מקשיב תאמין לי תרד איזה 20 קילו ותתנפח תצא חיה רעה״
אני עושה פייס פלם כשהוא מסתובב מסיים והולך הביתה...
XVGX5 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-12-12, 22:19   #28
gorneo1
חבר פעיל

הסמל האישי שלgorneo1

כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
Thumbs up

ציטוט:
פורסם במקור על ידי XVGX5 צפה בהודעה
גם כולם חושבים שדיאטה בריאה זה סלט משליש עגבנייה ומלפפון פעמיים ביום
סיפור אמיתי **
בא אליי במכון ערס עם דיבור נגוע כזה ראה אותי עושה דדליפט בא אליי ״וואלה אחי אתה 1.75 חבל שתצא מפה 1.50 עדיף תעשה מתח ובטן ויד קדמית למה שטויות?״ אמרתי לו שזה בטכניקה טוב. יותר טוב ומשקולות לא עוצרות גדילה ובטח שלא מנמיכות הוא בא אליי ״ אחי כמה הורדתה פה?״ אמרתי לו שהעליתי 17.5 קילו הוא בשוק אחי ״מה התחרפנה אחי למה להשמין? קח דוגמא ממני וואלה באתי לפה 1.65 שקלתי 60 היום אני 1.70 50 קילו וכולי שרירים אתה צריך רק קצת להתנפח למה לעלות למשקל מה הפיגור הזה ״ (ד״א כולו שחיף עם ק!ביות ויד קדמית בולטת )
אמרתי לו שהוא צריך להוסיף מסה ולהתנפח אפשר רק עם משאבה דרך התחת הוא בא אליי ״נו מה קשור מסה למשקל אחי? אתה עושה פה סבוטחה) אמרתי לו שמשקל זה בניוטון (תאוצת כובד כפול מסה) ושמסה זה כמות החומר בקילוגרם ואמרתי שמסה לא נוצרת או נעלמת הוא וזה למה צריך לאכול הוא כולו אדום מהחשיבה בא אליי ״די לחפור תשמע תסתכל עליי סתכל עליי אני יכול לקחת מר ישראל עוד כמה חודשים עם בא לי פשוט אני לא רוצה להתנפח יותר מדי, תשמע ממני אני שנתיים פה לך למאמן ובקש תוכנית רק ידיים ובטן משהו ב! ז!נה כל השאר זה חארטה״
אמרתי לו שימשיך בשלו ואני בשלי הוא בא אליי ״אבל למה אתה נראה ילד טוב וחכם סתם תהרס את הגב שלך ותהיה שמנמוך ״ אמרתי לו שאני יותר חזק ממנו הוא אמר לי ״תשמע אני יכול ללחוץ לך 100 קילו ו150 זה לא בעיה פשוט אני לא רוצה להתאמץ ולפגוע בגובה אז אני עושה רק את המוט כמה שאפשר הכי טוב ככה״ אני בא עובר למקבילים (תרגיל עזר קבוע אצלי) הוא בא אליי ״או עכשיו אתה מקשיב תאמין לי תרד איזה 20 קילו ותתנפח תצא חיה רעה״
אני עושה פייס פלם כשהוא מסתובב מסיים והולך הביתה...
+1
ריגשת... אני מרגיש שצריך לתת לך איזה בונוס על הנושא.
להבא שהוא אומר לך משהו תגיד לו בוא תתן 150 גבר.
בהצלחה.

"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..."
gorneo1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-12-12, 22:54   #29
XVGX5
חבר פעיל

גם אני פעם עשיתי תאומים בסמית משין משקל קל (80-90-100) ואז שמעתי אותו מתלחשש עם חברו "הוא בטוח עושה משהו לא נכון רונאלדו עושה פחות ויש לו את הרגליים הכי חזקות בעולם"
משהו במערכת החינוך שלנו נדפק אני אישית כשאני רואה טעות בנושא למשל בשיעורי ביולוגיה אני תמיד מדגיש דברים כמו "אין אוכל משמין יש אוכל עם ערך קלורי גבוה" ו "שעלייה במשקל זה לא שווה להשמנה נטו" ו"ששומן זה בריא"
החומר של תזונה בא לי טוב עם החומר הלימודי של השנה ככה שזה win-win

ותשמע טוב טוב מה מורה ורופאה אמרה לי :
"אבקות חלבונים עושים גידולים במוח ובעיות בגדילה"

ועכשיו המורה חופרת לי אפילו שואלת אנשים כמו שיננית ובכל הרצאה מפגרת

כשהשיננית אמרה את זה אמרתי לה "זה למה את שיננית ולא רופאת שיניים"

לעומת זאת הרופאת משפחה שלי אמרה לאמא שלי:
"הדבר היחידי שזה יכול להיות זה בזבוז כסף, הדרך הכי טובה זה להזריק את זה כי אולי זה לא נקלט טוב ככה" (לא אבקת חלבון היא דיברה על קריאטין, חומצות אמינו וכו')
XVGX5 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-12-12, 23:56   #30
denous

הסמל האישי שלdenous

תודה לכולם חברה !
ולבחור מעליי.. תשמע זה נראה שעברת המון חוויות (רובן שליליות)...
הצלחת להצחיק אותי אני חייב להגיד ! אתה כבר יכול לכתוב ספר עם כל החומר הזה.
ישן 20-12-12, 22:23   #31
israbicep
חבר פעיל

שני השירים ברקע לגמרה לא קשורים אחד לשני.
israbicep מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-12-12, 23:20   #32
denous

הסמל האישי שלdenous

ציטוט:
פורסם במקור על ידי israbicep צפה בהודעה
שני השירים ברקע לגמרה לא קשורים אחד לשני.
לגמרי*
ישן 31-12-12, 16:48   #33
DMX
חבר פעיל

הסמל האישי שלDMX

אש עליך גיבור!
DMX מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה