|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני מנאיק עם אתה תצליח לעשות מה שהוא עושה התרגילםי האלה של המשקל גוף שהוא עושה הם קשים מאוד זה לא קל כמו שזה נראה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
נפיחון
|
![]() שמע צחי יש לך בעיה קשה עם ההומור שלך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() 1. אתם קוקסינלים.
2. במקרה הזה אני מסכים עם חדש, לא לגמרי אבל 99% עבודה עם טבעות הרבה יותר קשה מקבילים / מוט, מה שכן, אתה צריך להתחיל להוסיף עליך משקל, כי במקרה כמו של חדש שהבחור יש לו גם טכניקה וגם כוח, זה לא באמת יגרה אותו בשביל לגדול או להתחזק יותר כי הוא כבר ב x גירוי, מה שכן אתה צריך לרשום עבודת פלג גוף עליון, לא חזה וקור, הגב עובד בחלק מהדברים הרבה יותר מהחזה, והכתפיים בכלל עובדות כמעט תמיד פה. בנוסף זה צריך לבוא בנוסף למשקולות לא במקום, חדש כל המתעמלים האולימפיים האלו עושים גם power lifting אל תדאג..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() יש שם כמה תרגילים די קיקיוניים שאפשר בכיף להחליף באיזה kettlebell dips או משהו...
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() קיקזו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אחחח חדש איזה סקסי אתה הלוואי והייתי איתך בצבא והיה נופל לך הסבון באמצע המקלחת
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
האם כדאי לשלב מספר מוצרים לפני אימון ואחרי אימון ? | ISnocs | תזונה ותוספים | 30 | 21-09-09 16:39 |
כמה קופסאות טונה במים מומלץ לאכול ביום עם אימון או יום ללא אימון? | Arkadi.Kr | תזונה ותוספים | 13 | 18-01-09 08:54 |
צריך לאכול חלבונים בין אימון אנאירובי לבין אימון אירובי | talp | תזונה ותוספים | 14 | 08-12-08 12:08 |
שאלה| מה צריך לאכל לפני אימון ואחרי אימון.. כנסו תבינו | ido:] | תזונה ותוספים | 1 | 06-11-07 08:30 |
ההבדל בין אימון אירובי לאחר אימון משקולות וסתם אימון אירובי? | RoyGush | אימונים | 7 | 18-03-07 22:25 |