ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 24-01-12, 13:10   #21
dani hen
חבר מתחיל

עוסק ב:: מאמן כושר ומכין את עצמי לתחרות!
חדר כושר: תמיד משתנה

בארור שהתנועה לא מעלה זה תאמת משקל שהוא כבד אני מאמין בישביל כולם בארור שעם משקל נמוך יותר תיראו אותי בועט במשקל 200 וכאלו סקווט מעלה לא רציתי להורס לעצמי תמפרק של הרגלים ולא תגב אבל שמישהו יעשה את מה שעשיתי שיעלה ונדבר ונצחק עליו וביגלל אנשים פה בלי לזלז אני לא היה פה כי אני פה בישביל ככה לראות תרמא אבל עזבו חח יום מקסים לכולםםם ושיבוא מי שצוחק לתחרות במאי מבטיח לכם שמי שיעשה פדיחה זה לא אני ושמע אני לא שופט אף אחד ולא לוקח ללב זה פשוט מבורות
dani hen מנותק  
ישן 24-01-12, 13:18   #22
Homie
השמן מהקרוספיט

כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
שלח הודעה דרך ICQ אל Homie שלח הודעה דרך MSN אל Homie

ma kashur.

and really, ma kashur,
bodybuilding is one thing, and power is another,
and if u wonna get serious
you need to mix them both, cuz if ur strong, and u eat a lot, u get big.

in that range and Technic you mill make your self much more damage then in a full squat
and i wonna c u do 1 full even parallel rep with 200

"בארור שעם משקל נמוך יותר תיראו אותי בועט במשקל 200 וכאלו סקווט מעלה"
was ist das?
in welcher Sprache ist das?
eat eat eat train eat eat eat sleep repeat

מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט

הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל :

http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243

Homie מנותק  
ישן 24-01-12, 13:23   #23
אלירמבו
חבר פעיל

הסמל האישי שלאלירמבו

כללי:: nothing its unparsebale
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף

תקשיב גבר, יש לך אחלה גוף, ואני בטוח שאם תגיע מספיק חטוב ויבש לבמה, אתה תיקח מקום מכובד, אבל מה שעשית פה זה צחוק מעצמך, היית שם 200 קילו,(ואפילו פחות), עושה אותן כמות חזרות אבל כמו שצריך, והיו מעריכים אותך הרבה יותר מאשר מה שעשית, אתה עשית את זה לעצמך....
ישן 24-01-12, 13:42   #24
Chest
חבר פעיל

חדר כושר: Go Active

תהיה בריא נשמה אתה באמת עושה מעצמך צחוק. אתה בא לפה ואומר שאתה עושה 240קילו סקוואט, מה שעשית זה לא נקרא סקוואט זה נקרא פשיטת אשכים כמו שאלירמבו אמר, ועוד החיבוק דוב מאחורה והלאנג'ים של החברים.
רבע טון זה לא משחק ובלי כל העזרה הזאת הייתה נמרח כמו זבוב על הרצפה בלי השלושה חברה האלה. ודרך אגב איך שהמוט רקד לך על הטרפזים זה גם מסוכן, אתה לא יודע לעשות סקוואט גבר. אל תפגע כמו סיסי קטנה ותגיד אני הוכחתי לכם, כי מה שעשית פה זה צחוק מעצמך.
ישן 24-01-12, 14:44   #25
dani hen
חבר מתחיל

כל מה שאני מציג לפניכם, הוא תוצאה של כוח רצון והתמדה ממקום של לתת השראה למתאמנים שרוצים להגיע להשגים גבוהים ומי שלא יודע לפרגן בעיה שלו
dani hen מנותק  
ישן 24-01-12, 14:56   #26
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

חדר כושר: k-gym

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dani hen צפה בהודעה
כל מה שאני מציג לפניכם, הוא תוצאה של כוח רצון והתמדה ממקום של לתת השראה למתאמנים שרוצים להגיע להשגים גבוהים ומי שלא יודע לפרגן בעיה שלו
אבל זה לא סקוואט אחי |:

אמרנו לך שיש לך גופה באמת מרשימה אבל בילדינג וליפטינג זה עולמות שונים לגמריי ואם אתה רוצה לשלב אז אתה חייב לאכול כמו חזרזיר..
IGOR מנותק  
ישן 24-01-12, 15:04   #27
mask rider
חבר פעיל

נראה בחור גדול ואם באמת יש לך תכנון להתחרות אז כול הכבוד על הכוח רצון רק חבל שאתה עושה שטויות כאלה באימונים.
mask rider מנותק  
ישן 24-01-12, 15:11   #28
nadavmoore
חבר פעיל

דני נשמה, בלי העזרה של כל הפאמליה שלך אתה לא מסוגל אפילו להוציא את המוט מהראק, קיבלת ביקורות טובות על איך שאתה נראה(שזה לא כל כך בעיה להשיג עם מזרקים אבל מילא). עכשיו העלת סרטון של התרגיל אימונים הכי בסיסי בעולם ויצאת אידיוט אז ביקרו אותך אל תעלב תלמד מזה להמשך. העלתי לך פה סרטון של אלוף העולם (ישראלי) לגילו באחד איגודי הפוואר ליפטניג איך כן עושים סקוואט עם משקל מאד גבוה, תסתכל ותלמד ממנו - אם אתה רוצה מוטיבציה, שים לב שיש לו רגליים שלא משנה כמה ממתקים תדחוף לעצמך אם לא תעשה ככה סקוואט לא יהיו לך בחיים (והוא טבעי אגב). ובבקשה תבקש פעם הבאה ממישהו שיכתוב בשבילך מה שאתה רוצה להגיד, כי אין לנו מושג מה ניסית להגיד בהודעה למעלה.
nadavmoore מנותק  
ישן 24-01-12, 15:19   #29
nadavmoore
חבר פעיל

הנה אפילו ג'ון סינה עושה ככה

http://www.youtube.com/watch?v=R_E2nHX36UU
http://www.youtube.com/watch?v=R_E2nHX36UU
nadavmoore מנותק  
ישן 24-01-12, 15:43   #30
hadash
חבר פעיל

עוסק ב:: מדריך קרב מגע
שלח הודעה דרך ICQ אל hadash
ברירת מחדל מה נפלתם

מה נפלתם עליו. סבבה טכניקה לקויה וטווח קצר מאד. אבל יש דרך לומר כל דבר. ובמקום לצאת על אדם אחר תכתבו תגובות הולמות ומסודרות אשר תסברנה לו מהן הטעויות ומה נדרש ממנו על מנת לתקן אותן..
ישן 24-01-12, 15:52   #31
dani hen
חבר מתחיל

רק מצדקים את.מה שאמרתי גם עם מישהו מזריק לא מזריק ואני לא! זה עבודה לא קלה ביכלל והמון גניים אוקי. עכשיו נכון לא עשיתי פוול סקווט כי לא רציתי אוקי האנשים רק יצבו אותי כי זה משקל פי 4 מהגוף שלי ונכון אני מפתח גוף לא ליפטינג שליפטינג יעשו פוול ואני 90מעלות ממליץ ביבלד לעשות סקוט 90 מעלות ובחיטוב משקל נמוך מאוד עם זה לעשות פוול סקוט אוקי עכשיו אני לא עשיתי בסרטוןן 90 מעלות אלה 60 כי המשקל נורא כבד ורציתי לפמפפם תשריר וזהו לבנתים תודה לכם וגם לא תודה חח יום טוב
dani hen מנותק  
ישן 24-01-12, 15:55   #32
dani hen
חבר מתחיל

אני לא יבוא ויגיד לכם עכשיו שמי שרוה יעמוד לידי ואז נצחק אני רק אומר שעם אתם רואים בן אדם מבוגר
כ דו נכון אוותו דבר בן אדם ברמא שלי בפיתוח גוף תחרותי או לא יש לזה סיבה למה חברים תודה רבה לכם
dani hen מנותק  
ישן 24-01-12, 15:56   #33
dani hen
חבר מתחיל

אני לא יבוא ויגיד לכם עכשיו שמי שרוה יעמוד לידי ואז נצחק אני רק אומר שעם אתם רואים בן אדם מבוגר
תכבדו נכון אוותו דבר בן אדם ברמא שלי בפיתוח גוף תחרותי או לא יש לזה סיבה למה חברים תודה רבה לכם
dani hen מנותק  
ישן 24-01-12, 15:57   #34
dani hen
חבר מתחיל

אני לא יבוא ויגיד לכם עכשיו שמי שרוצה יעמוד לידי ואז נצחק אני רק אומר שעם אתם רואים בן אדם מבוגר
תכבדו נכון אוותו דבר בן אדם ברמא שלי בפיתוח גוף תחרותי או לא יש לזה סיבה למה חברים תודה רבה לכם
dani hen מנותק  
ישן 24-01-12, 16:08   #35
Chest
חבר פעיל

240/4=60קילו גבררר
וחאלססססססססס מזה לפמפם את השריר אתה היית נמרח שמה כפרה בלי כל הקרקס הזהה..
יש בחור אראל אורן היה עליו פוסט עם מעל 100תגובות שרק יענו מרסקים אותו בתגובות, ותריץ את השם בגוגל הבחור לא פראיר בכלל ברמת המאסה, אבל הטסט עלה כנראה לראש, חושב הוא המציא את הגלגל והמציא איזה שיטת אימונים קוראים לה סייבורג, עשה רבע סקוואטים בסמיט כל מני שטויות ומאז הוא הבין הוא יצא ליצן הוא מחק את הסרטונים מהרשת של האימונים ולישראלבודי הוא לא חזר.
וחדש לך תעשה סולמות ונחשים.
ישן 24-01-12, 16:30   #36
dani hen
חבר מתחיל

קיצר תביא לאמא שלך לצלם אותך במראה יפדחן לפחות תוריד תשומן ליפני שאתה מדבר יקציצי ורק בריאות אמרת פעם אחת לא להיות חפרוי כי אני ישפיל אותך מול כולם פה סלמת ילד
dani hen מנותק  
ישן 24-01-12, 16:31   #37
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

חדר כושר: k-gym

IGOR מנותק  
ישן 24-01-12, 16:34   #38
Chest
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dani hen צפה בהודעה
קיצר תביא לאמא שלך לצלם אותך במראה יפדחן לפחות תוריד תשומן ליפני שאתה מדבר יקציצי ורק בריאות אמרת פעם אחת לא להיות חפרוי כי אני ישפיל אותך מול כולם פה סלמת ילד
דנייי יא אחחחח זה meme יא מפגר זה לא אני ואל תרד לרמות אישיות יא הומו אחד בן 21 כבר מזריק יא גוב' מושתן פעם אומר שוקל 90קילו פעם שוקל 60קילו, תוריד את האף הנמוך שלו למקום הראוי לו בדיחה.
ישן 24-01-12, 16:44   #39
dani hen
חבר מתחיל

מה אחי מה זינת לי תמוח באמא שלי חופר כמו כוסית טוב יהומו אתה יודע למי תקררא יבן של תעשה טובה לחייים שלך וזדין לי מהחיים ייא ילד אפס
dani hen מנותק  
ישן 24-01-12, 17:00   #40
Chest
חבר פעיל

מה שמצחיק אותי זה, שאתה בן אדם מפגר רואים לפי צורת הכתיבה הלא מובנת ורבת השגיאות שאתה דיסלקט,
ודבר שני הילד האפס הזה עוד חצי שנה מחזיק נשק והולך להגן עליך ועל המדינה שלך, מה שלך לא יצא לעשות.. בטח ראו אתה לא 100% שלחו אותך הביתה על נפשי, ובקיצור דבר יפה יא בן אדם מושתן, תדבר ביחס לגובה שלך..
ועל איזה כוסית אתה מדבר יא מכוער אחד למה מה כבר יצא לך בחיים העלובים שלך חוץ מנשיקות בלחי מאמא?