|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() קורן יש מצב שגם גנבתי לאופק את השם, וגם גנבתי לך את השם משפחה בסמל האישי?!?!?!?!?!?!?!
איך לא נעלת/חסמת אותי עד עכשיו בגלל זה??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() אתה לוקח דברים קשה ק1רץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() חוץ מזה אתה הבדיחה של הפורום, אם תקבל באן\תמצא חיים\משהו אחר שיגרום לך לבלות פחות מ6 שעות ביום בפורום אנחנו נורא נתבאס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכדאי שתשמור על הכסף שלך ועל הבריאות שלך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() ליפטון קח את זה בסבבה תעשה גוף יפה ורד מהנושא של להתחרות ולהזריק, הבריאות שלך הרבה יותר חשובה לך
וחבל שתבין את זה אחרי שתעשה טעות, מה רע בלהיות מחוטב ובריא מאשר מוזרק עם 1001 בעיות בריאותיות והעיקר להיות 130 קילו, וגם זה לא יקרה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחח היה פוסט דומה של אלירן לפני שנתיים שהוא אמר
שהוא רוצה להתחרות ולהיות בילדר אף אחד לא האמין שיצליח והיום הוא מר ישראל לנוער.. בכל מקרה אתה לא אלירן ואתה כבר מתחיל עם התחום בגיל יחסית דיי מבוגר.. קודם כל אני מציע לך להתאמן להתחזק בתרגילים המורכבים... לאכול הרבה לעלות במאסה כמו שצריך ואחרי שאתה ממש מאסיבי נגיד שוקל 15קילו מעל הגובה שלך? על אחוז שומן יחסית נמוך.. אז תשקול אולי שימוש בחומרים בנתיים יש לך שנתיים שלוש להתאמן בצורה טבעית . |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() למה אין סיכוי?...?..??
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() וואו עכשיו נתת לי באסה רצח..
אני חוזר למסה עכשיו ,נותן בראש במשקלים...עד 120 קילו זו המטרה..
![]() נערך לאחרונה על ידי lifton, 20-05-11 בשעה 18:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כולם אמרו את מה שאמרו על אלירן בהנחה שהוא יישאר טבעי כי זה מה שהוא אמר כל הזמן כמובן שהוא לא מימש את זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם בנאדם שמשתמש בחומרים להגיע למאסה כמו של אלירן זה לא פשוטגם עם חומרים לא חסר ליצנים שמזריקים ונראים גרוע.. הבנאדם התקדם בטירוף וימשיך להתקדם למה לזלזל?. אן מה לעשות זה חלק מהתחום הזה בסופו של דבר מי שרוצה להתחרות ולהגיע לרמה גבוה חייב להשתמש בחומרים וזה לא מוריד ממהישג שלו שום דבר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() קראת מה כתבתי?
אמרו לו שאין לו סיכוי להגיע לרמה תחרותית כלשהי בלי חומרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל ברמה של פותח הפוסט זה לא אמור לעניין אותו עד כמו שאמרתי שישקול לפחות 10-15קילו מעל הגובה על אחוז שומן נמוך יחסית ואז אחרי שאתה מגיע לרמה כזאת והמשקלי עבודה שלך גבוהים מאוד אז אולי שישקול להשתמש בחומרים עם המטרה שלו כמובן להתחרות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וmoo אני מחזיק ממך כאן בפורום, אתה לא יכול להסביר למה אין לי סיכוי?
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כן אבל כל החבורה של אנטון בזמנו ביטלה לגמרי תאפשרות שהם ישתמשו בחומרים וכו' וכו' כמובן שגם זה לא קרה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() 3-4 שנים של סייקלים ואתה תגיע לרמה גבוהה, תלוי אם בא לך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אף אחד לא מפקפק ביכולות שלך, המחשבה היא שיוצרת את הגוף, אנשים שבאמת רוצים להיות בילדרים, פשוט עושים את זה, אין להם שום תהיות לגבי הייעוד שלהם, זה בא להם טבעי והם פשוט הולכים עם זה... (הם בוודאי לא מעלים את הנושא לדיון עם קרובים/בפורום אם אפשרי או לא אפשרי להגשים את החלום שלהם). אני אתן לך דוגמא מהגדולים שעשו את זה בגדול - רוני קולמן, בעל גנטיקה נדירה ומפלצתית, לא נשכח את העובדה שהמוצא שלנו ניגרי (גנטיקה אלוהית בשביל פיתוח גוף) שמשביח עוד יותר את הגנטיקה ואת הסיכויים שלו להצליח. רוני התאמן 15 שנה לפני שהתחיל להתחרות, הבנאדם נכנס למכון לראשונה בגיל 12, כאשר רק בגיל 27-8 הוא התחיל להתחרות, אתה מבין עכשיו במה מדובר?!?!? התחרות הראשונה של ברנץ' וורן היית בגיל 16. האירוניה היא שהוא התחרה עם ג'אי קאטלר (שניהם גרו באותה עיר) שלקח לרוב מקום שני אחרי בראנץ', וראיתי ראיון שג'אי ציחקק קצת על לעג הגורל שבראנץ' לקח באולי' את המקום השני אחריו התחרות הראשונה של קאי גרין היית בגיל 15-6 אם זכרוני אינו מטעה אותי.... אני מאמין שנפל לך קצת האסימון, החבר'ה שאתה רואה היום בטופ של הטופ בבילדינג הם אנשים שזה כל מה שיש להם - פיתוח גוף, הם חיים ונושמים את זה יום יום שעה שעה מגיל מאוד צעיר, לא מן הנמנע שהם יגיעו להישגים כמו אולימפיה וכו'. אולי אתה לא תיהיה קולמן/קאי/ג'אי, אבל אתה תהיה הכי טוב שאתה יכול להיות וזה מה שחשוב... בראש שלך כבר עמדת על במה לפני שהוזזת משקל ממש כבד וצברת מסה ממש מכובדת, לאט לאט,ברים כאלה לא קורים ביום זה עבודה של שנים. השורה התחתונה היא שאם תרצה משו ממש חזק, בסוף תשיג אותו, עם כל מה שכרוך בזה.(שזה כבר סיפור אחר). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה רוצה לצאת לחו"ל, אף אחד לא הגיע להתחרות בתחרויות החשובות של ifbb בחו"ל (מר אולימפיה, ארנול קלאסיק...) להחזיק גוף על חומרים +תזונה ברמה של מתחרה pro יעלה לך משהו כמו 8,000-10,000 ש"ח בחודש, ואתה צריך רופא צמוד אתה גם לא יודע איך תגיב למינונים גבוהים ועד כמה תגדל, כי בהתחלה הכל טוב ויפה גדלים מאוד, אבל אחרי התקופה הראשונה ההתקדמות מאוד איטית תנסה למצות את הפוטנציאל שלך ואם תחליט תדחה את זה כמה שיותר, ותבין שלא תגיע לטופ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מסכים גם עם התגובה הזו וגם של איש הבוקר, אין ספק בכלל שאני נותן ויתן את כל כולי בנושא הזה ,אני יגיע לאן שאני יגיע בידיעה שעשיתי הכל ,זו המטרה שלי כרגע ונראה מה יהיה..תודה חברים שיהיה אחלה סופ"ש..
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
דיון : סטרואידים זה לרמות? | dor_dru | פיתוח גוף-כללי | 10 | 13-10-08 21:41 |
מחקר שמראה שחלב אפקטיבי ביותר אחרי אימון | joker1 | תזונה ותוספים | 49 | 10-08-08 16:14 |
לרמות במבחנים...!!! | flikeron | פיתוח גוף-כללי | 6 | 17-05-08 10:30 |
מה הוא האימון האירובי הטוב ביותר אחרי אימון משקולות ? | שובי דובי | אימונים | 3 | 10-11-07 16:58 |
אימונים והקשר לרמות טסטוסטרון | Deja Vu | אימונים | 5 | 20-10-07 16:53 |