|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר ישראל החטוב 2007.2008 מר ישראל עד 75 ק"ג 2009 ומר ישראל עד 82 ק"ג 2011 ואלוף האלופים 2011!
עוסק ב:: מוכר בחנות ותוספי תזונה
חדר כושר: ספורט פורלייף
|
![]() בקשר למאור מספר אחד בארץ..! ואביב אתה תותח כל מילה שלך נכונה...
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() ווה, העליתי את זה לדיון בפורום לפני יותר משנה נראה לי, אבל אז לא היה באפשרותי להעלות את הסרטון... יפה שהחרפה הזאת בסוף עלתה ליוטיוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
לצערי)
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו שזה נכון במידה מסויימת יש אנשים שלא היו רוצים להגיע לגוף כזה למרות כל הקושי בלהגיע לזה
אני אתן את עצמי לדוגמא שגוף של מפתחי גוף בארץ זה לדעתי הכי יפה אבל כמו בחו"ל לדוגמא, כלומר רמות גבוהות יותר בפיתוח גוף זה לדעתי כבר לא ממש יפה |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
משתמש רגיל
|
![]() לא מבין על מה אתם כועסים? 99% מהאנשים שתשאלו יענו לכם אותו הדבר אולי בהתנסחות אחרת. זה הפריים טיים וזה מה שהציבור חושב.
לפני שראיתי את הסרטון קראתי את התגובות, כי ככה אני אוהב, וחשבתי שאני הולך ממש להתרגז מהסרטון כי מאור חבר ואני רואה אותו 3 פעמים בשבוע בחדר כושר. הם לא אמרו שום דבר רע על מאור, הם אמרו שלדעתם בודיבילדינג זה מוקצן ומוגזם ואפילו קצת מכוער. זה הפתיע כאן מישהו? כולם צריכים לאהוב את זה?
![]() |
#27 |
Banned
|
![]() ובדיוק בגלל הסיבה הזאת התחום הזה לא יתקדם לשום מקום בארץ, כי אין לו קהל לצערי.
בארה"ב אף אחד לא היה מתבטא בצורה כזאת כי בילדרים זה לא דבר יוצא דופן בחיי היום יום שם, ויש המון כבוד והערכה.... רק פה בארץ כולם מבינים הכל ויודעים הכל ומותחים ביקורת וקוטלים כי הם לא רגילים לראות את זה... שים לב איך איציק זוהר זז באי נוחות על הכיסא אחרי שהוא ראה את מאור... אותי זה ממש הרגיז כל התגובות שם, אתם לא יכולים להיראות כמוהו כי אתם עצלנים וקנאים אבל ראבק לפחות תפרגנו לבנאדם שקורע את התחת בשביל להגיע לתוצאות האלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
דעתי בנושא בכלל לא משנה, הרי גם מפתחי גוף בעצמם אוהבים לקרוא אחד לשני מפלצת, מוטציה, פריק, חייזר או לא יודע מה. ככה זה מצטייר בפני האוכלוסיה הכללית שניגרי אוהב לקרוא לה אפסים מאופסים (שלא ברור לי למה, רק כי בן אדם בחר שלא מעניין אותו להתפתח למימדים עצומים ולהפגין את גופו בפומבי?) יש לי עוד המון לומר בנושא אבל אני לא רוצה לחמם פה את האווירה, אני פשוט בהלם כל פעם מחדש מהבכיינות האין סופית הזאת שנשפכת כאן. יש רוכבי אופניים שרוכבים במשך חודש שלם על הרים וגבעות ולא תשמע מהם מילה על כמה קשה להם או כמה הם מקריבים או לא יודע מה. יש ספרינטרים שהדבר היחיד שהם צריכים זה רגליים בריאות וזה אף פעם לא קורה, תמיד יש להם מתיחות או שברי מאמץ או דלקות או השם יודע מה ואתה לא תשמע אותם מתבכיינים. מה לגבי הודפי כדור ברזל? הם עצומים, שמנים, נראים כמו משאיות וזה די נפוץ שצוחקים עליהם. איפה הם בוכים? אה, הם לא. חלאס, בחייאת דינאק, זה לא אתם נגד העולם. מי שאוהב פיתוח גוף שיבושם לו, ומי שלא, גם.
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
נ.ב אני שונא את איציק זוהר כי הוא היה כדורגלן מוכשר שבזבז קריירה כי הוא עצלן וקוקסינל. לא בגלל שהוא לא אוהב בודיבילדינג או פוטבול או שחייה אומנותית.
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והוא אמר שבילדינג זה מכוער בתוכנית שבא הראו את מאור, ומאור הוא אחד המובילים בתחום.תעשה 1+1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() ציטוט:
גם לא להרבה אנשים שאני מבינהם יש מושג כמה רוכב אופניים, מתארגף,טניסאי או שחיין צריכים להשקיע אבל שאני רואה תוצאות מול העיניים אני במינימום אכבד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
אותי פשוט מפתיע איך כולם התעוררו כאילו מהזייה לזה שאנשים בארץ לא אוהבים בודיבילדינג.
![]() |
![]() |
#35 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ועדיין אם תשאל כל בחורה אם היא תעדיף מר ישראל או עיתונאי מצליח, נחשו מה היא תבחר?
אני מאוד אוהב bb, אבל זה ענף שאתה מקריב את המראה שלך ואת התגובות מהסביבה לטובת הצלחה בענף. אין מה לעשות. גם האצנית שנראית כמו גבר אמרו עליה 100 פעם שהיא נראית כמו קוף וכמו גבר. זה לגיטימי.
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני פשוט אומר שלזלזל במישהו שמשקיע ונותן תנשמע ככה בפומבי זה לא מכובד.אני אישית עם החברים שלי מריץ דחקות על מלא תחומים ואנשים,כמו שאני מאמין כל אחד פה, אבל המצב פה שונה לגמרי.למרות שגם פה לקחת קשה זה גם לא נכון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() לפני שבוע התנהל פה דיון על מפתחות גוף בתחרות מיס אולימפיה ולאף אחד לא הייתה בעיה לכתוב שזה מגעיל ומוגזם ולא מושך. אף אחת מהבנות האלה לא נעלבת מההערות האלה או פורשת מהענף כי זה מה שהן אוהבות לעשות והן עושות את זה בשביל עצמן ושמות כזה &%* על כל מה שאומרים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() גם בחו"ל הרוב חושבים שבאדיבילדריות זה מכוער
להפוך אישה לגבר זה מוגזם |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() מה שהכי קומם זה האמירה של מודי: "אתה יכול להיות באדיבילדר", והגוש חרא ההוא עונה לו בזחיחות: "אבל אני לא רוצה".
ואם היית רוצה? דוגמא מעולה לחוסר הבנה וחפיפניקיות.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מאור זרדז בטלוויזיה | hypertrophy | פיתוח גוף תחרותי | 200 | 13-11-10 19:01 |
מה עם מאור זרדז? | gilad1234 | פיתוח גוף תחרותי | 10 | 07-10-08 08:35 |
ראיון עם מאור זרדז | arbel2 | פיתוח גוף תחרותי | 41 | 29-08-07 07:15 |
היום בערוץ ביפ: מאור זרדז בתוכנית הרצועה | Shlomik | פיתוח גוף-כללי | 61 | 17-11-06 21:31 |