ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 16-05-11, 22:29   #21
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

ציטוט:
פורסם במקור על ידי איש הבוקר צפה בהודעה
קורים*
לך לישון כבר יא משועמם
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-05-11, 23:14   #22
ETAY-BB
מתחרה מקצועי - חבר על

הסמל האישי שלETAY-BB

כללי:: מר ישראל החטוב 2007.2008 מר ישראל עד 75 ק"ג 2009 ומר ישראל עד 82 ק"ג 2011 ואלוף האלופים 2011!
עוסק ב:: מוכר בחנות ותוספי תזונה
חדר כושר: ספורט פורלייף

בקשר למאור מספר אחד בארץ..! ואביב אתה תותח כל מילה שלך נכונה...
ישן 17-05-11, 02:48   #23
DaSpider
חבר פעיל

ווה, העליתי את זה לדיון בפורום לפני יותר משנה נראה לי, אבל אז לא היה באפשרותי להעלות את הסרטון... יפה שהחרפה הזאת בסוף עלתה ליוטיוב.
DaSpider מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-05-11, 07:05   #24
dethMAN
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח

הסמל האישי שלdethMAN

עוסק ב:: אזרח :)

ציטוט:
פורסם במקור על ידי !demon! צפה בהודעה
כמה שאני מסכים איתך פה, שאני רואה את ה"דוגמנים ", כמו חיים רביבו למשל...אני פשוט אומר מה זה הבזיון הזה? מישהו שחיף אבל לפחות חטוב, מילא ,שיהיה, אבל הוא אשכרה עם כרס מזויינת ועם 0 גרם שריר, וזה אחרי הפוטושופ...איך דברים כאלה קוראים אני לא מבין ...
קוראים לזה סלבריטי וזה מוכר יותר מכל מסת שריר שיש לך.
לצערי)
ישן 17-05-11, 15:00   #25
dani2
חבר פעיל

שמעו שזה נכון במידה מסויימת יש אנשים שלא היו רוצים להגיע לגוף כזה למרות כל הקושי בלהגיע לזה
אני אתן את עצמי לדוגמא שגוף של מפתחי גוף בארץ זה לדעתי הכי יפה אבל כמו בחו"ל לדוגמא, כלומר רמות גבוהות יותר בפיתוח גוף זה לדעתי כבר לא ממש יפה
dani2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-05-11, 15:25   #26
קפטן שלד
משתמש רגיל

לא מבין על מה אתם כועסים? 99% מהאנשים שתשאלו יענו לכם אותו הדבר אולי בהתנסחות אחרת. זה הפריים טיים וזה מה שהציבור חושב.

לפני שראיתי את הסרטון קראתי את התגובות, כי ככה אני אוהב, וחשבתי שאני הולך ממש להתרגז מהסרטון כי מאור חבר ואני רואה אותו 3 פעמים בשבוע בחדר כושר. הם לא אמרו שום דבר רע על מאור, הם אמרו שלדעתם בודיבילדינג זה מוקצן ומוגזם ואפילו קצת מכוער. זה הפתיע כאן מישהו? כולם צריכים לאהוב את זה?
ישן 17-05-11, 15:34   #27
איש הבוקר
Banned

ובדיוק בגלל הסיבה הזאת התחום הזה לא יתקדם לשום מקום בארץ, כי אין לו קהל לצערי.
בארה"ב אף אחד לא היה מתבטא בצורה כזאת כי בילדרים זה לא דבר יוצא דופן בחיי היום יום שם, ויש המון כבוד והערכה.... רק פה בארץ כולם מבינים הכל ויודעים הכל ומותחים ביקורת וקוטלים כי הם לא רגילים לראות את זה...

שים לב איך איציק זוהר זז באי נוחות על הכיסא אחרי שהוא ראה את מאור... אותי זה ממש הרגיז כל התגובות שם, אתם לא יכולים להיראות כמוהו כי אתם עצלנים וקנאים אבל ראבק לפחות תפרגנו לבנאדם שקורע את התחת בשביל להגיע לתוצאות האלה.
איש הבוקר מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-05-11, 15:41   #28
קפטן שלד
משתמש רגיל

ציטוט:
בארה"ב אף אחד לא היה מתבטא בצורה כזאת כי בילדרים זה לא דבר יוצא דופן בחיי היום יום שם, ויש המון כבוד והערכה.... רק פה בארץ כולם מבינים הכל ויודעים הכל ומותחים ביקורת וקוטלים כי הם לא רגילים לראות את זה...

שים לב איך איציק זוהר זז באי נוחות על הכיסא אחרי שהוא ראה את מאור... אותי זה ממש הרגיז כל התגובות שם, אתם לא יכולים להיראות כמוהו כי אתם עצלנים וקנאים אבל ראבק לפחות תפרגנו לבנאדם שקורע את התחת בשביל להגיע לתוצאות האלה.
תהיה בטוח שגם בארה"ב אתה תמצא תוכניות שעושות צחוק ממפתחי גוף. ככה זה כשתחום מסויים הוא בפה מלא מוטציה של בן אנוש. מתייחסים אליו כאל חריג, לטוב ולרע.

דעתי בנושא בכלל לא משנה, הרי גם מפתחי גוף בעצמם אוהבים לקרוא אחד לשני מפלצת, מוטציה, פריק, חייזר או לא יודע מה. ככה זה מצטייר בפני האוכלוסיה הכללית שניגרי אוהב לקרוא לה אפסים מאופסים (שלא ברור לי למה, רק כי בן אדם בחר שלא מעניין אותו להתפתח למימדים עצומים ולהפגין את גופו בפומבי?)

יש לי עוד המון לומר בנושא אבל אני לא רוצה לחמם פה את האווירה, אני פשוט בהלם כל פעם מחדש מהבכיינות האין סופית הזאת שנשפכת כאן. יש רוכבי אופניים שרוכבים במשך חודש שלם על הרים וגבעות ולא תשמע מהם מילה על כמה קשה להם או כמה הם מקריבים או לא יודע מה.
יש ספרינטרים שהדבר היחיד שהם צריכים זה רגליים בריאות וזה אף פעם לא קורה, תמיד יש להם מתיחות או שברי מאמץ או דלקות או השם יודע מה ואתה לא תשמע אותם מתבכיינים.

מה לגבי הודפי כדור ברזל? הם עצומים, שמנים, נראים כמו משאיות וזה די נפוץ שצוחקים עליהם. איפה הם בוכים? אה, הם לא.

חלאס, בחייאת דינאק, זה לא אתם נגד העולם. מי שאוהב פיתוח גוף שיבושם לו, ומי שלא, גם.
ישן 17-05-11, 15:41   #29
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

ציטוט:
פורסם במקור על ידי קפטן שלד צפה בהודעה
לא מבין על מה אתם כועסים? 99% מהאנשים שתשאלו יענו לכם אותו הדבר אולי בהתנסחות אחרת. זה הפריים טיים וזה מה שהציבור חושב.

לפני שראיתי את הסרטון קראתי את התגובות, כי ככה אני אוהב, וחשבתי שאני הולך ממש להתרגז מהסרטון כי מאור חבר ואני רואה אותו 3 פעמים בשבוע בחדר כושר. הם לא אמרו שום דבר רע על מאור, הם אמרו שלדעתם בודיבילדינג זה מוקצן ומוגזם ואפילו קצת מכוער. זה הפתיע כאן מישהו? כולם צריכים לאהוב את זה?
לא אומר שכל אחד חייב לאהוב, ותכלס גם אני לא הכי אוהב גוף כזה ושואף...אבל להגיד שזה מכוער, ככה בשידור ישיר, ובמיוחד שאתה ניראה כמו זין של סיני זה לא מכובד...אתה לא מדבר בחבר'ה שך, כל המדינה כולל הבן אדם עצמו והמשפחה שלו רואים ושומעים אותך
ישן 17-05-11, 15:46   #30
קפטן שלד
משתמש רגיל

ציטוט:
לא אומר שכל אחד חייב לאהוב, ותכלס גם אני לא הכי אוהב גוף כזה ושואף...אבל להגיד שזה מכוער, ככה בשידור ישיר, ובמיוחד שאתה ניראה כמו זין של סיני זה לא מכובד...אתה לא מדבר בחבר'ה שך, כל המדינה כולל הבן אדם עצמו והמשפחה שלו רואים ושומעים אותך
הוא התנצל שניה אח"כ ואמר שלדעתו פיתוח גוף זה מכוער, לא מאור. חלאס להצטדק, זה כמו כלבי ציד שמשחררים אותם על הטרף אחרי ששבוע שיגעו אותם עם בשר בכלוב. זה לא הזדמנות להכנס באף אחד.

נ.ב

אני שונא את איציק זוהר כי הוא היה כדורגלן מוכשר שבזבז קריירה כי הוא עצלן וקוקסינל. לא בגלל שהוא לא אוהב בודיבילדינג או פוטבול או שחייה אומנותית.
ישן 17-05-11, 15:50   #31
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

ציטוט:
הוא התנצל שניה אח"כ ואמר שלדעתו פיתוח גוף זה מכוער, לא מאור. חלאס להצטדק, זה כמו כלבי ציד שמשחררים אותם על הטרף אחרי ששבוע שיגעו אותם עם בשר בכלוב. זה לא הזדמנות להכנס באף אחד.

נ.ב

אני שונא את איציק זוהר כי הוא היה כדורגלן מוכשר שבזבז קריירה כי הוא עצלן וקוקסינל. לא בגלל שהוא לא אוהב בודיבילדינג או פוטבול או שחייה אומנותית.
אני לא יוצא עליו כי אני נעלבתי, כי אחרי הכל אני לא מפתח גוף מתחרה...אני מתאמן בשביל להראות טוב (כמה שאני חושב שזה ניראה טוב, אולי למישהו גם זה יהיה מכוער או להיפך) ולהיות בעל כוח מסוים,אז אני לא לוקח את זה אישי.פשוט הצורה שהוא מדבר, במיוחד שאפשר לחשוב מי הוא בכלל ,מעצבן...גם אם מישהו היה אומר על פוטבול שזה ספורט של מפגרים ככה בפומבי והוא בעצמו סתם קוקסינל היית רואה אותי מגיב אותו דבר

והוא אמר שבילדינג זה מכוער בתוכנית שבא הראו את מאור, ומאור הוא אחד המובילים בתחום.תעשה 1+1
ישן 17-05-11, 15:52   #32
איש הבוקר
Banned

ישן 17-05-11, 15:52   #33
the pharmacist
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלthe pharmacist

כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט

ציטוט:

הבעיה היא שדווקא אנשים בארץ צריכים לפחות לכבד באדיבילדינג, מכיוון שרוב התאמנו בשבל כזה או אחר בחייהם וידעים כמה קשה לראות תוצאות שיספקו אותך . הבעיה הגדולה היא שהרבה חשובים שאדם כמו אמור פשוט מזריק ואז נגמרת ההשקעה שלו......שזה בולשיט מטורף!!!!!!!!!

גם לא להרבה אנשים שאני מבינהם יש מושג כמה רוכב אופניים, מתארגף,טניסאי או שחיין צריכים להשקיע אבל שאני רואה תוצאות מול העיניים אני במינימום אכבד
the pharmacist מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-05-11, 15:54   #34
קפטן שלד
משתמש רגיל

ציטוט:
אני לא יוצא עליו כי אני נעלבתי, כי אחרי הכל אני לא מפתח גוף מתחרה...אני מתאמן בשביל להראות טוב (כמה שאני חושב שזה ניראה טוב, אולי למישהו גם זה יהיה מכוער או להיפך) ולהיות בעל כוח מסוים,אז אני לא לוקח את זה אישי.פשוט הצורה שהוא מדבר, במיוחד שאפשר לחשוב מי הוא בכלל ,מעצבן...גם אם מישהו היה אומר על פוטבול שזה ספורט של מפגרים ככה בפומבי והוא בעצמו סתם קוקסינל היית רואה אותי מגיב אותו דבר

והוא אמר שבילדינג זה מכוער בתוכנית שבא הראו את מאור, ומאור הוא אחד המובילים בתחום.תעשה 1+1
יש מספיק אנשים שאומרים שפוטבול זה ספורט של מפגרים שנכנסים אחד בשני (כמה פעמים שמעתי "ערימת ילדים של אוטיסטים" על זה שאני משחק) ועדיין לא קראתי לאף אחד מהם קנאי או אפס.

אותי פשוט מפתיע איך כולם התעוררו כאילו מהזייה לזה שאנשים בארץ לא אוהבים בודיבילדינג.
ישן 17-05-11, 16:00   #35
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

ועדיין אם תשאל כל בחורה אם היא תעדיף מר ישראל או עיתונאי מצליח, נחשו מה היא תבחר?
אני מאוד אוהב bb, אבל זה ענף שאתה מקריב את המראה שלך ואת התגובות מהסביבה לטובת הצלחה בענף. אין מה לעשות. גם האצנית שנראית כמו גבר אמרו עליה 100 פעם שהיא נראית כמו קוף וכמו גבר. זה לגיטימי.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-05-11, 16:02   #36
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

ציטוט:
יש מספיק אנשים שאומרים שפוטבול זה ספורט של מפגרים שנכנסים אחד בשני (כמה פעמים שמעתי "ערימת ילדים של אוטיסטים" על זה שאני משחק) ועדיין לא קראתי לאף אחד מהם קנאי או אפס.

אותי פשוט מפתיע איך כולם התעוררו כאילו מהזייה לזה שאנשים בארץ לא אוהבים בודיבילדינג.
כן בזה אתה צודק, לחשוב להגיד יענו שאיך יכול להיות שמישהו לא אוהב את זה זה "לחיות בסרט", בלי להעליב אף אחד,כמו על כל תתחום אחר.
אני פשוט אומר שלזלזל במישהו שמשקיע ונותן תנשמע ככה בפומבי זה לא מכובד.אני אישית עם החברים שלי מריץ דחקות על מלא תחומים ואנשים,כמו שאני מאמין כל אחד פה, אבל המצב פה שונה לגמרי.למרות שגם פה לקחת קשה זה גם לא נכון
ישן 17-05-11, 17:35   #37
Musanony
חבר פעיל

לפני שבוע התנהל פה דיון על מפתחות גוף בתחרות מיס אולימפיה ולאף אחד לא הייתה בעיה לכתוב שזה מגעיל ומוגזם ולא מושך. אף אחת מהבנות האלה לא נעלבת מההערות האלה או פורשת מהענף כי זה מה שהן אוהבות לעשות והן עושות את זה בשביל עצמן ושמות כזה &%* על כל מה שאומרים.
Musanony מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-05-11, 17:38   #38
איש הבוקר
Banned

גם בחו"ל הרוב חושבים שבאדיבילדריות זה מכוער
להפוך אישה לגבר זה מוגזם
ישן 17-05-11, 17:39   #39
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

מה שהכי קומם זה האמירה של מודי: "אתה יכול להיות באדיבילדר", והגוש חרא ההוא עונה לו בזחיחות: "אבל אני לא רוצה".
ואם היית רוצה?
דוגמא מעולה לחוסר הבנה וחפיפניקיות.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-05-11, 17:47   #40
איש הבוקר
Banned

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תגובה