ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מאור זרדז בערוץ 5 (https://israelbody.com/showthread.php?t=71643)

zivgin 16-05-11 12:52

מאור זרדז בערוץ 5

לכל המעוניינים,
קטע קצר של מאור זרדז בערוץ 5
בבקשה

the pharmacist 16-05-11 13:51

מאוד מרשים רמה מטורפת ורידים בכל מקום

the pharmacist 16-05-11 13:52

מודי בר און נראה מבוהל

KALINA 16-05-11 14:15

יש ככה- כל ההומואים של הפקה - מתים על בודיבילדרים,אבל מתוך המניעים שלהם. כל ההטרו- מראה של בילדרים מאיים על הגבריות שלהם וז הם "לא אוהבים".
On the top- מאור ליגה אחרתץיישר כח

איש הבוקר 16-05-11 14:16

מסכים1

SMURF 16-05-11 14:18

אני באמת חושב שלמאור - מהאנשים היותר מבינים ונחמדים בענף - יש את הפוטנציאל להפוך לבילדר הישראלי הטוב בכל הזמנים.

dethMAN 16-05-11 14:43

מילא לא לפרגן זה בסדר... אבל איזה זלזול... טוב נו לא ציפיתי למשהו אחר...

מאור מקצוען ונראה מעולה... רק משתפר לדעתי.

ניגרי ענק 16-05-11 16:41

טוב נו. אדווה מלמד, שהייתה קולגה שלי בהד הקריות והיום עורכת וכותבת את שליחות קטלנית ב 7 ימים, פרסמה ביום שישי תמונה של איציק זוהר, גוף בלי שריר אחד, שתי פטמות ובטן רפוסה, תחת הכיתוב: "איציק זוהר בים, נהייה לנו חם", או משהו כזה.
על זה נאמר: אז"ש - אז זהו שלא.
והכי גדול שבראון אומר לאידליסט: אם היית רוצה להיות באדיבילדר היית יכול, והגוש שומן הנמסח הזה עונה לו: אבל אני לא רוצה.
אשכרא קיבלתם לפנים שיחת חדר כושר טיפוסים בין כלום לשום כלום: אחד לא מבין וממליך מישהו אחר שמבין עוד פחות - ושניהם נראים כמו גוש חרא שהתבוסס שבוע בתוך שלולית.

Big_D 16-05-11 17:57

חחחחחחחחחחחחחח איזה מטומטם הבנאדם הזה
ומודי בכלל לא בכדור

dethMAN 16-05-11 18:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1090431)
טוב נו. אדווה מלמד, שהייתה קולגה שלי בהד הקריות והיום עורכת וכותבת את שליחות קטלנית ב 7 ימים, פרסמה ביום שישי תמונה של איציק זוהר, גוף בלי שריר אחד, שתי פטמות ובטן רפוסה, תחת הכיתוב: "איציק זוהר בים, נהייה לנו חם", או משהו כזה.
והכי גדול שבראון אומר לאידליסט: אם היית רוצה להיות באדיבילדר היית יכול, והגוש שומן הנמסח הזה עונה לו: אבל אני לא רוצה.
אשכרא קיבלתם לפנים שיחת חדר כושר טיפוסים בין כלום לשום כלום: אחד לא מבין וממליך מישהו אחר שמבין עוד פחות - ושניהם נראים כמו גוש חרא שהתבוסס שבוע בתוך שלולית.

חחחחחחח אחד הפוסטים הטובים שלך.

איש הבוקר 16-05-11 18:53

ציטוט:

יופי אביב שחרר את החיה שבתוכך!!
תגובה קולעת

yaronas 16-05-11 19:46

טוב נו,לפחות יש בפרסום בפאקינג פריים טיים!

yaNirz 16-05-11 20:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 1090344)
יש ככה- כל ההומואים של הפקה - מתים על בודיבילדרים,אבל מתוך המניעים שלהם. כל ההטרו- מראה של בילדרים מאיים על הגבריות שלהם וז הם "לא אוהבים".
On the top- מאור ליגה אחרתץיישר כח

למה שזה יאיים? לא אוהבים את זה. על טעם ועל ריח אין מה להתווכח :>.

njfgn jg 16-05-11 20:47

הלוואי עליי גוף כמו של מודי בר און

SaharKazes 16-05-11 21:07

שאלי אילדיס ייקח את המילים שלו וידחוף אותם עמוק ל***
כבוד למאור!!

mike the strike 16-05-11 22:03

ציטוט:

מנוסח בצורה מבריקה xd

!Demon! 16-05-11 22:16

בטח השחיף הזה בחליפה ניראה יותר טוב....
גועל נפש, אפילו אם אתה לא אוהב לדבר ככה בשידור ישיר?ועוד שיש לך גוף של ילדה מתבגרת ממוצעת

איש הבוקר 16-05-11 22:17

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מייקל תה הורג אותי

!Demon! 16-05-11 22:25

ציטוט:

[/b][/color]

כמה שאני מסכים איתך פה, שאני רואה את ה"דוגמנים ", כמו חיים רביבו למשל...אני פשוט אומר מה זה הבזיון הזה? מישהו שחיף אבל לפחות חטוב, מילא ,שיהיה, אבל הוא אשכרה עם כרס מזויינת ועם 0 גרם שריר, וזה אחרי הפוטושופ...איך דברים כאלה קוראים אני לא מבין ...

איש הבוקר 16-05-11 22:28

קורים*

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:48.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ