|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
משתמש רגיל
|
![]() לא מבין על מה אתם כועסים? 99% מהאנשים שתשאלו יענו לכם אותו הדבר אולי בהתנסחות אחרת. זה הפריים טיים וזה מה שהציבור חושב.
לפני שראיתי את הסרטון קראתי את התגובות, כי ככה אני אוהב, וחשבתי שאני הולך ממש להתרגז מהסרטון כי מאור חבר ואני רואה אותו 3 פעמים בשבוע בחדר כושר. הם לא אמרו שום דבר רע על מאור, הם אמרו שלדעתם בודיבילדינג זה מוקצן ומוגזם ואפילו קצת מכוער. זה הפתיע כאן מישהו? כולם צריכים לאהוב את זה?
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
נ.ב אני שונא את איציק זוהר כי הוא היה כדורגלן מוכשר שבזבז קריירה כי הוא עצלן וקוקסינל. לא בגלל שהוא לא אוהב בודיבילדינג או פוטבול או שחייה אומנותית.
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והוא אמר שבילדינג זה מכוער בתוכנית שבא הראו את מאור, ומאור הוא אחד המובילים בתחום.תעשה 1+1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
אותי פשוט מפתיע איך כולם התעוררו כאילו מהזייה לזה שאנשים בארץ לא אוהבים בודיבילדינג.
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני פשוט אומר שלזלזל במישהו שמשקיע ונותן תנשמע ככה בפומבי זה לא מכובד.אני אישית עם החברים שלי מריץ דחקות על מלא תחומים ואנשים,כמו שאני מאמין כל אחד פה, אבל המצב פה שונה לגמרי.למרות שגם פה לקחת קשה זה גם לא נכון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
כמו שאמרתי לא לפרגן זה בסדר... אבל תן לי שם של ספורט אחד בארץ שהוא\הם היו מתבטאים ככה... בזלזול כזה.. בהבעות פנים.. בצחוק מלגלג... שום ספורט.(לפני שיצוץ הקוקסינל שיגיד שבאדיבילדינג זה לא ספורט אז יופי לא אכפת לי איך מגדירים את זה, תישן על האף). בחזרה לנושא.. זה בסדר גמור שהם לא יאהבו אני תמיד אומר על טעם ועל ריח.. ושיגידו שזה מוגזם... אבל לא להתחיל בזלזול ומה שכבר ציינתי למעלה, הכל קטע של גישה וניסוח... תחשוב על זה... כל האנשים שכן עוסקים בתחום הזה בין אם הם יודו בזה או לא, לא נעים לשמוע את זה בטלוויזיה.. במיוחד שכולם רואים את זה בבתים שלהם וישר זה מעלה כל מיני קונוטציות שליליות... דעתי.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מאור זרדז בטלוויזיה | hypertrophy | פיתוח גוף תחרותי | 200 | 13-11-10 19:01 |
מה עם מאור זרדז? | gilad1234 | פיתוח גוף תחרותי | 10 | 07-10-08 08:35 |
ראיון עם מאור זרדז | arbel2 | פיתוח גוף תחרותי | 41 | 29-08-07 07:15 |
היום בערוץ ביפ: מאור זרדז בתוכנית הרצועה | Shlomik | פיתוח גוף-כללי | 61 | 17-11-06 21:31 |