|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה זאת התוכנית פיצולים החדשה שלי..
בעקבות זה החלטתי שאני בילדר ולא ליפטר.. כי אני לא רוצה קרס. D: חוות דעת יתקבלו בברכה :} תוכנית abcdef a ישר ביטני b אלכסונים פנימיים c עמה - שבוע עבודה על איזור הגומד שבוע עבודה על איזור החישור d שריר הסוליה(מתחת לתאומים) e בייספס בראכיאלי(מתחת לבייספס) f אלכסונים חיצוניים אני עושה אימון אחד בשבוע שאני עושה בוא עמידות ראש(אמרו לי שזה מחזק מאוד את הראש ועושה שרירים בצוואר) אירובי: שלוש פעמים בשבוע אירובי דאנס עם הקבוצה של הבנות בסטודיו.. ממש כיף ליראות טאיצים צמודים על טוסיקים חמודים... הרבה צ'וצ'יות פעמיים בשבוע פילטיס.. זה מחזק מאוד את שרירי הישבן.. תזונה: אוכל כל יום 70 גרם סיבים תזונתיים 30 גרם מהם מסיסים והשאר לא מסיסים אוכל שלוש פירכיות אורז ו3 פתית דגנים מלאים ביום.. ואני לוקח כף מהאבקת חלבונים הזאת שאמרו לי שהיא מנפחת את השרירים ואז אני יהיה ענק וזה מגניב.. D: אני מבקש להיתייחס אל התוכנית ברצינות.. השקעתי עליה המון מחשבה.. וקראתי הרבה מחקרים ומאמרים בישביל ליבנות את התוכנית המושלמת לבילדר.. ולא לליפטר.. אני בילדר וטוב לי עם זה אפילו שאני חלש וליפטר הוא מאוד חזק... אני רוצה להיראות טוב ולא להיות חזק עם קרס נישפכת.. תודה מראש לכל העוזרים.. :} |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימון חדשה | Mad_dog | אימונים | 3 | 03-01-09 20:33 |
תוכנית אימון Abc חדשה! | Blabla144 | אימונים | 9 | 22-04-08 18:08 |
תוכנית Fbw חדשה וסופית למתקדמים-תרגלים חופשיים בלבד | מתן18 | אימונים | 13 | 16-10-07 17:09 |
שלום אני צריך עזרה דחוף מאנשים מבינים בלבד! באמת תודה רבה מראש!!! | idans2000 | תזונה ותוספים | 5 | 24-06-07 14:23 |
תוכנית אימון חדשה . | yakird | אימונים | 2 | 17-02-07 23:23 |