|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() הרבה זמן לא הגבתי אבל זה לא אומר שלא ראיתי את הפוסטים
לא מוסבר למה כל פוסט שנפתח ע"י hadash מוביל לכך כך הרבה שנאת חינם. אני לא מנסה להטיף לאף אחד ל Hadash : עדיף שלא כל פועמים שנפתח תלהיה לו הקדמה: חליתי עשרה ימים , הקאתי , אין לי זמן ...... ראשית עם פרונט די מרשים כמו שלך אין צורך שתתרץ , זה סתם יחוצר באזז סביב הכל. למגיבים: אין ספק שחלק מהנתונים והאי שימוש בחומרים\סוכריות\ממתקים מעורר תמיהה .גם אני הרמתי גבה אבל קצת כבוד בסיסי. בסופו של דבר כולנו מתאמנים בחדר כושר ונתקלים בהרבה "סימני שאלה"
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יודע אני מעריך הרבה פה ואתה עושה רושם של אדם רציני אבל קשה לי להתמודד עם זה שאנשים אומרים זה בגלל או גנטיקה או שאתה לוקח חומרים אף אחד לא נולד ככה ושום חומרים ושום נעליים , להתאמן הכי חזק שאפשר ולאכול הכי טוב שאפשר , זו הדרך ובלי להעליב המון אנשים פה הם חושבים שהם נותנים הכל באימון אבל בעצם הם לא משל קצת מוגזם ומוקצן כמו הנשים שעושות הליכון על קצב 5 לחצי שעה ואחרכ יושבות עם חברות בבית קפה ואוכלות טוסט וקוראסון וחושבות שזה מספיק בשביל זה
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש מקרים שבהם זה לא סימן שאלה אלא תשובה ברורה וחד משמעית.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מזכיר לי אותך. טוב אחרי הכל הורים שלכם אחים אז לא פלא.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימון רגליים ללא שימוש בכפות רגליים | ניר.מ. | פיתוח גוף-כללי | 4 | 22-07-09 12:00 |
לכל מבקשי התמונות רגליים עידכון רגליים קטן | Eliran_M | גלריות הגולשים | 38 | 16-06-09 20:24 |
רגליים | מרציאנו | אימונים | 21 | 12-04-09 00:08 |
רגליים רגליים או רגלים ידיים.. | mgdown | אימונים | 1 | 19-07-07 12:48 |
רציתם לראות רגליים אז הנה רגליים-גם סרטון | MagneZium | גלריות הגולשים | 22 | 06-12-06 16:04 |