ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 04-11-10, 23:44   #21
KALINA
אלוף האלופים NAC2012

הסמל האישי שלKALINA

כללי:: מר ישראל נאבבה 2009 עד 82 ק"ג,אלוף האלופים NAC 2012מר ישראל NAC 2011 מעל 175 ס''מ
עוסק ב:: מזכיר NAC ISRAEL
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך MSN אל KALINA Send a message via Skype™ to KALINA

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק צפה בהודעה
בזכות החבר הטובה והיצירתי אני מכסה חלק מההוצאות, אבל שנינו יודעים שזה לא מסתכם בזה. מה שכן, לא יודע מה הייתי יכול לעשות בלי אותו חבר...

בעיניי אתה שווה הרבה יותר ממה שאתה דורש,אתה בכיף יכול לתפוס נישה של פלומבו בענף הישראלי והיחיד שמונע ממך להתפתח -זה אתה,.. אותו חבר הצביע לך על הדרך
ישן 05-11-10, 00:00   #22
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OREV צפה בהודעה
בעיניי אתה שווה הרבה יותר ממה שאתה דורש,אתה בכיף יכול לתפוס נישה של פלומבו בענף הישראלי והיחיד שמונע ממך להתפתח -זה אתה,.. אותו חבר הצביע לך על הדרך

אוהב אותך אחי.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-11-10, 02:34   #23
Antonator1
הושעה

הוא גם תיאר את המצב כאילו אין בארץ עוד אפילו בודיבילדר נורמלי אחד, לא הזכיר ולו במלה אחת את מאור, אלון צוקרמן, סטס, מישל ואחרים...
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-11-10, 12:34   #24
daniel maron
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי antonator1 צפה בהודעה
הוא גם תיאר את המצב כאילו אין בארץ עוד אפילו בודיבילדר נורמלי אחד, לא הזכיר ולו במלה אחת את מאור, אלון צוקרמן, סטס, מישל ואחרים...
נו מה אתה רוצה? זה אינטרס בסיסי ולגיטמי.. הוא רוצה לצאת בכתבה "הכי טוב מישראל שבא לתת בראש עם הבחורים הגדולים".
עם היית משקיע תנשמה שלך במשו ולמזלך ללא שום תמיכה מהמדינה היית יוצא לחו"ל ומתחיל סוף סוף להצליח לא היית גאה בעצמך ורוצה שיעריכו אותך?
daniel maron מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-11-10, 23:36   #25
Philip1123
חבר פעיל

הסמל האישי שלPhilip1123

שלח הודעה דרך MSN אל Philip1123

ראיתי את כל הסרטון (למרות שלקח לו המוןןןןן זמן עד שאפשר היה לראות עד הסוף). מעניין.
אכן הציג תמונה נכונה, גם אם טיפה מוגזמת של סצנת פיתוח הגוף בארץ... לא לשכוח שזה היה בסה"כ חלק זניח ביותר מהראיון.
בסה"כ שווה צפיה וזה עדיין כבוד גדול לישראל שאחד משלנו זכה לחשיפה כזו.
הרגה אותי הבורות המוחלטת של המראיין שמייצגת את הטיפשות של האמריקאים בכלליות - שואל את עמית ספיר "האם יש בכלל ספורט בישראל? האם יש קבוצות ספורט כלשהן?..." הוא בטח חושב שהכול כאן מדבר ואנשים רוכבים על גמלים.
אהבתי גם את הקטע שהוא מספר על איך שהכיר שם את אשתו באינטרט, נפגשו והוא עבר לגור מארהב לקנדה בגללה.
Philip1123 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-11-10, 01:24   #26
daniel maron
חבר פעיל

אמריקאים זה עדר,יש שמועה אז כולם רצים איתה.
בחו"ל חושבים שישראל זה כמו אפריקה.
ישן 06-11-10, 01:50   #27
eminemfan
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלeminemfan

כללי:: אלי בן עזרי
שלח הודעה דרך ICQ אל eminemfan שלח הודעה דרך MSN אל eminemfan

צדק בכל מילה.בחור אינטיליגנטי ואיכותי.אולי שכספי יעזור לו שם עם ספונסרים..
ישן 06-11-10, 23:32   #28
Talvisota
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי daniel maron צפה בהודעה
נו מה אתה רוצה? זה אינטרס בסיסי ולגיטמי.. הוא רוצה לצאת בכתבה "הכי טוב מישראל שבא לתת בראש עם הבחורים הגדולים".
עם היית משקיע תנשמה שלך במשו ולמזלך ללא שום תמיכה מהמדינה היית יוצא לחו"ל ומתחיל סוף סוף להצליח לא היית גאה בעצמך ורוצה שיעריכו אותך?
סתם שאלה למה הוא אמור לקבל תמיכה מהמדינה?
Talvisota מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-11-10, 04:03   #29
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

ציטוט:
פורסם במקור על ידי talvisota צפה בהודעה
סתם שאלה למה הוא אמור לקבל תמיכה מהמדינה?
הוא אישית לא, אבל הענף עצמו כן. וברגע שהאיגוד מקבל מימון, יש תנאים למתחרים - שכר, אימונים, תוספים וכו' וכו' - כמו בכל ענף.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-11-10, 07:05   #30
KALINA
אלוף האלופים NAC2012

הסמל האישי שלKALINA

כללי:: מר ישראל נאבבה 2009 עד 82 ק"ג,אלוף האלופים NAC 2012מר ישראל NAC 2011 מעל 175 ס''מ

ומה אינטרס של המדינה ?
ישן 07-11-10, 08:43   #31
daniel maron
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי orev צפה בהודעה
ומה אינטרס של המדינה ?
מחזק את הנקודה שלך, אפשר להגיד "לקדם את הספורט" וכל המילים היפות אבל תכלס מה יצא למדינה מזה? כלום..
ואת האמת מי שמצליח בארץ בענף הזה ועוד יוצא לחו"ל זה באמת כבוד..בלי ספונסרים בלי כסף ובלי דברים אחרים שבארהב הרבה יותר קלים להשגה ואיכותיים וזולים.
ישן 07-11-10, 09:22   #32
KALINA
אלוף האלופים NAC2012

הסמל האישי שלKALINA

האנטרס של הספונסורים לתמוך בענף-הוא אינטרס כלכלי פרופר- לקדם את המוצר שלהם. בודיבילדר שלא מוכן לעבוד בישביל הספונסר לא יזכה בתמיכתו. מצחיק שיש לנו כמה דמויות בתחום שלא מוכנים לעשות מה שברנצ' עושה בישביל מאסלטצ' וסטס לאופטימום...
תמונות יפות זה לא מספיק בישביל שספונסר יפתח בישבילך את הלב ואת הכיס.
ישן 07-11-10, 14:38   #33
Talvisota
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla צפה בהודעה
הוא אישית לא, אבל הענף עצמו כן. וברגע שהאיגוד מקבל מימון, יש תנאים למתחרים - שכר, אימונים, תוספים וכו' וכו' - כמו בכל ענף.
מה האינטרס של המדינה? למה שהכסף שלי יממן צבע גוף ברונזה? או למה שהכסף שלי יממן במות לבילדרים? או לכל ספורט אחר,אתה טיפש,אשרייךץ
ציטוט:
ומה אינטרס של המדינה ?
+1 נכון אנטון
ציטוט:
האנטרס של הספונסורים לתמוך בענף-הוא אינטרס כלכלי פרופר- לקדם את המוצר שלהם. בודיבילדר שלא מוכן לעבוד בישביל הספונסר לא יזכה בתמיכתו. מצחיק שיש לנו כמה דמויות בתחום שלא מוכנים לעשות מה שברנצ' עושה בישביל מאסלטצ' וסטס לאופטימום...
תמונות יפות זה לא מספיק בישביל שספונסר יפתח בישבילך את הלב ואת הכיס.
אנטון אתה בחור חכם ואני שמח שנשארו בילדרים שלא בוכים "מאיפה הכסףףףף שהמדינה צריכה לתת ליי" אלא מבין את המשפט "בשביל כבוד צריך לעבוד"
Talvisota מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-11-10, 16:50   #34
ניגרי ענק

הסמל האישי שלניגרי ענק

גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb

ציטוט:
פורסם במקור על ידי talvisota צפה בהודעה
מה האינטרס של המדינה? למה שהכסף שלי יממן צבע גוף ברונזה? או למה שהכסף שלי יממן במות לבילדרים? או לכל ספורט אחר,אתה טיפש,אשרייךץ

+1 נכון אנטון

אנטון אתה בחור חכם ואני שמח שנשארו בילדרים שלא בוכים "מאיפה הכסףףףף שהמדינה צריכה לתת ליי" אלא מבין את המשפט "בשביל כבוד צריך לעבוד"

דרך אגב קראתי ביום שישי שאיגוד השחמט הישראלי זוכה בהקצבה של 2.5 מיליון שקל לשנה (!) לא פחות.
אז למה שהכסף שלי יממן כמה רקבונות שמזיזים גילופי עץ על לוח משובץ?

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ישן 07-11-10, 17:42   #35
subzero1122
Banned

ציטוט:
דרך אגב קראתי ביום שישי שאיגוד השחמט הישראלי זוכה בהקצבה של 2.5 מיליון שקל לשנה (!) לא פחות.

כי פיתוח גוף לא מעניין אף אחד.
פיתוח גוף הוא לא ספורט, ואף אחד לא צריך לממן לכם תסייקלים.
אני לא רואה שהמדינה מממנת את תחרות מלכת היופי או תחרות תספורת לגמלים, למה שיממנו פיתוח גוף?

פיתוח גוף מעניין פה בלחץ 100 אנשים במדינה, זה שיש כמה ילדים בני 15 שמאוננים על תמונות של קולמן וכותבים בפורומים, לא אומר שהם קשורים לענף איכשהו, כי משום מה בתחרויות הקיקיוניות של איגודי פיתוח הגוף בארץ באה כמות של אנשים שיכולה להכנס במונית שירות, ההפקה נראת כמו פארטיה ויש בלחץ 1 ורבע מתמודדים בכל קטגוריה, למה שיתקצבו בושה וחרפה שכזאת?
אין בדברים האלה כל כוונה לגרוע מהמתחרים בפיתוח גוף, פשוט אתם חברים באירגונים של אנשים שלא הייתי נותן להם לנהל דוכן שווארמה בבלומפילד, ולכן לעולם לא תראו שקל מהקצבה כלשהי.

מי שחושב ששחמט לא מעניין אף אחד, יתפלא לדעת כמה ישראלים יוצאים לתחרויות בחו"ל, כמה אירועי שח מט מארגנים בארץ (בכיכר רבין היה אחד לפני שבועיים בדיוק שארך כל הלילה).

בכל מקרה, מאחר ופיתוח גוף הוא לא ספורט, ותקלטו כבר שהוא לא ספורט, אין לכם בכלל מה לרוץ ולבכות על זה שאין הקצבות מהמדינה.
subzero1122 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-11-10, 17:46   #36
KALINA
אלוף האלופים NAC2012

הסמל האישי שלKALINA

ציטוט:
כי זה מקדם את האזרחים סוג א"א שיהיו גאונים במטמטיקה והייטק ו2.5 מיליון שקל זה לפעמים מע"מ חודשי מעסק שאדם ברמה שכלית כזאת מחזיק.
להשקיע בשחמט-זה להשקיע בחינוך וכלכלה..

ד"א התקשר ספונסר שלי interactive nutrition והעניק לי 3 כרטיסים vip בשווי 1000 ש"ח לארוע בנוקיה-לי לתמר ולאיתיאל,ע"מ שנוכן להמיג את המותג בקרב לוחמי ואוהדי mma
:d:d:d
ישן 07-11-10, 17:56   #37
Idan Golani
חבר פעיל

הסמל האישי שלIdan Golani

ציטוט:
פורסם במקור על ידי subzero1122 צפה בהודעה
כי פיתוח גוף לא מעניין אף אחד.
פיתוח גוף הוא לא ספורט, ואף אחד לא צריך לממן לכם תסייקלים.
אני לא רואה שהמדינה מממנת את תחרות מלכת היופי או תחרות תספורת לגמלים, למה שיממנו פיתוח גוף?

פיתוח גוף מעניין פה בלחץ 100 אנשים במדינה, זה שיש כמה ילדים בני 15 שמאוננים על תמונות של קולמן וכותבים בפורומים, לא אומר שהם קשורים לענף איכשהו, כי משום מה בתחרויות הקיקיוניות של איגודי פיתוח הגוף בארץ באה כמות של אנשים שיכולה להכנס במונית שירות, ההפקה נראת כמו פארטיה ויש בלחץ 1 ורבע מתמודדים בכל קטגוריה, למה שיתקצבו בושה וחרפה שכזאת?
אין בדברים האלה כל כוונה לגרוע מהמתחרים בפיתוח גוף, פשוט אתם חברים באירגונים של אנשים שלא הייתי נותן להם לנהל דוכן שווארמה בבלומפילד, ולכן לעולם לא תראו שקל מהקצבה כלשהי.

מי שחושב ששחמט לא מעניין אף אחד, יתפלא לדעת כמה ישראלים יוצאים לתחרויות בחו"ל, כמה אירועי שח מט מארגנים בארץ (בכיכר רבין היה אחד לפני שבועיים בדיוק שארך כל הלילה).

בכל מקרה, מאחר ופיתוח גוף הוא לא ספורט, ותקלטו כבר שהוא לא ספורט, אין לכם בכלל מה לרוץ ולבכות על זה שאין הקצבות מהמדינה.
end of story!
Idan Golani מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-11-10, 18:10   #38
subzero1122
Banned

ציטוט:
כי זה מקדם את האזרחים סוג א"א שיהיו גאונים במטמטיקה והייטק ו2.5 מיליון שקל זה לפעמים מע"מ חודשי מעסק שאדם ברמה שכלית כזאת מחזיק.
להשקיע בשחמט-זה להשקיע בחינוך וכלכלה..

ד"א התקשר ספונסר שלי interactive nutrition והעניק לי 3 כרטיסים vip בשווי 1000 ש"ח לארוע בנוקיה-לי לתמר ולאיתיאל,ע"מ שנוכן להמיג את המותג בקרב לוחמי ואוהדי mma
:d:d:d
סוף סוף מישהו חושב מחוץ לקופסא.
אם השרי ביטחון והרמטכ"לים היו יודעים לנהל מלחמות כמו ששחקני שח מט מנהלים משחק אולי לא היינו נראים ככה.

"פישלנו, יצאנו למלחמה, היו כוונות טובות, אבל חרא רמטכ"ל. סיפור ישראלי קלאסי"
-ניקולה קובלובה.
subzero1122 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-11-10, 18:15   #39
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
לפחות הם זוכים במקומות הראשונים בעולם...

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1136054.html
moo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-11-10, 18:49   #40
ניגרי ענק

הסמל האישי שלניגרי ענק

שחמט זה כן ספורט?
העניין הוא שטומי לפיד היה היושב ראש שלהם, ועכשיו זה אביב בושינסקי.
תעשו לבד את ההקשרים.

תגובה