![]() |
דייב פלומבו מראיין את עמית ספיר- כבוד!!
|
אמת די עגומה עמית חשף על רמת התמיכה הכספית לספורטאים בארץ:( פשוט מרתיח לשמוע.
|
למה "חשף"?
זה דבר ידוע. עמית התותח! הוא יגיע רחוק! |
ת'אמת שבאמת התלבטתי אם לכתוב "חשף" או להשתמש בביטוי יותר מתאים למציאות, אבל חפיף...
|
כמה כותרות למי שלא היה סבלני מספיק לראות את הסרטון במלואו: עמית אוכל כעת 500 גרם חלבון ליום, הוא התחיל לעבוד ידיים רק בחצי השנה האחרונה (!) ומתכונן כרגע לסקרמנטו פרו.
אגב בהחלט מומלץ לראות הכל. |
שכחת לכתוב את הדבר הכי חשוב:
הוא הכיר את החברה שלו באינטרנט :) |
בארץ לא מספקים ולו שקל להרמת משקולות, פיתוח גוף, איגרוף או איגרוף תאילנדי שבו אני כרגע עוסק, בקושי יש מימון כלשהו לאתטיקה... חרפה, פשוט חרפה. אנשים משקיעים את הנשמה ומקבלים... כלום.
|
למה אתם בדיוק אמורים לקבל משהו?
ופיתוח גוף הוא לא ספורט, בגלל זה הם לא מקבלים שקל. גם במלכת היופי הם לא מקבלים שקל מהמדינה, מה שהם מקבלים זה מספונסרים. |
הלוואי ויצליח!
|
אין סיבה מיוחדת למה אנחנו אמורים לקבל משהו, אבל בוא אני אגיד לך ככה - המאמן שלי, בני קוגן, שלח מכתב ובו בקשה להכיר בספורט ובאיגוד הישראלי כרשמי או משהו כזה, לא זוכר בדיוק. לא טרחו לענות לו בכלל. זה לא יחס, אין סיבה מיוחדת למה צריך לקבל בוכטות כסף מהמדינה או מהספונסרים - אבל יש לא מעט מדינות שבהן זה ממש לא ככה. באוקראינה למשל, איגרוף תאילנדי מקבל וואחד סבסוד והכרה.
|
אנטון אתה מתאמן אצל בני קוגן? יפה יפה.. התאגרפתי אצלו בקבוצה במודיעין יותר משנה.. ו2 קרבות..
|
גם אני התאמנתי אצל בני קוגן לפני כמה שנים בירושלים, אחלה מאמן.
|
אמרתן נכון,לא מקבלים. אבל מי שרוצה להרוויח,מרוויח. מב ההרגל המטומתם - לשבת על התחת ולחכות שספונסר יגיע. למי פה מגיע,שירים יד. ניגרי,אני מצפה שתגיד את האמת,עם מעט הכוונה של חבר טוב וטיפה קואצ'ינג אם לא התחלת להרוויח מבודיבידינג? ואם כבר אחרי זה לא קיבלת הצאות שוות יותר,וסירבת רק כי עיתונאי אמיתי לא קונים בכסף?
|
לאנטונאטור אני ראיתי חוזה של לוחם לנוקיה על סה''כ 15 אלף שקל. ילד בן 22. זה לא כסף? למה הוא לא שלך זה אתה צריך לשאול את עצמך... יכול להיות שלך..
|
איזו סיבה יש שכל סוג של ספורט כן יקבל כסף? אולי גם נממן את אולימפיאדת השש-בש העולמית
|
כל הכבוד לעמית! אני שמח בשבילו.
אני הייתי שוקל מחדש להגיד את הדברים שהוא אמר... שגם עם חלקם אני לא מסכים. נכון שישראל לא תומכת בפיתוח גוף אבל להגיד Israel dosent really give a shit זה לא במקום. בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה. גאווה ישראלית לא תזיק בכל זאת לייצג את הארץ שלך זה לא לייצג את אלה שלא תמכו בך כספית אלא את המעריצים שלך את החברים שלך ובכלל מדינת ישראל עם כל החרא שאנחנו אוכלים... דעתי:) שיהיה לו בהצלחה! |
ציטוט:
בזכות החבר הטובה והיצירתי אני מכסה חלק מההוצאות, אבל שנינו יודעים שזה לא מסתכם בזה. מה שכן, לא יודע מה הייתי יכול לעשות בלי אותו חבר... :clap: |
יפה לדעת שהוא היה פעם powerlifter זה נתן לו בסיס מצוין לפתח את הגוף שלו מהר בעזרת המשקלים הגבוהים
זה למה טוב להתחיל בתוכני כוח ואז אחרי כמה חודשים שנים לעבור לפמפם בייס תותח רק בהצלחה |
בתאכלס הוא טיפטיפה הגזים עם כל הקטע הזה של "כל הכסף בארץ הולך לבטחון וקצת לכדורסל וכדורגל"... אני מתאר לעצמי מה דייב פלומבו חושב על ישראל עכשיו.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ