|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: עד מתי נוב 08 כמה עוד הגב שבור!שבור ! שבור!
חדר כושר: רשת חנייה בע"מ
|
![]() ציטוט:
ואני לא רואה שום סיבה הגיונית לזה, אתה מתאמן מתחיל תבין אין צורך לתוכנית אם נפח גבוה.!! זה לא יקדם אותך בכלום. הבינותי דניאלי?:: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() זה מתאים גם למתאמן מתקדם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() סאבזירו אתה ראית אותי שאתה סתם זורק דברים באוויר? ליצן עאלק.. תעשה לי טובה.
ואני מתאמן 4-5 פעמים בשבוע עם דגש על מורכבים, זה לא הנושא אתם גוררים כל פוסט לוויכוחים על פיצולים vs תכנית כוח |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym
|
![]() ציטוט:
מקווה שתנחת חזרה במציאות בהקדם האפשרי...
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() שחר מה אתה עכשיו,כבר ניהלנו ת'שיחה הזאתי בעבר לא?
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שבוע טוב אנשים !
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב זה פשוט מעצבן אותי שבכל דרך אפשרית שיש לכם אתם מתלוצצים על פיצולים ועל ב**ספס כאילו אתם איזה כת שמארק ריפטו שטף לה את המח... חלאס הבנו את הדעה שלכם וכל אחד יחליט בעצמו אם ליישם אותה או לא תפסיקו להכניס את זה כמעט לכל נושא אפשרי בפורום הזה...
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ברגע שאחד ממכם יביא טיעון אחד ללמה abc עדיפה על ss למתאמן מתחיל אני סותם את הפה לשבוע, אבל זה לא קורה.. 1. כי אין לכם מושג מה אתם עושים 2. היתרונות האלה לא קיימים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
חחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() וזה יתוקן בזה הרגע....
אם תמשיכו בהתקפה הזאת אני אכין רשימת הסגר-רשימה שתגביל חבר'ה מסוימים לפורום אימוני כוח פתחנו פורום במיוחד בישביל משנתכם ואתם מגזימים בשאר הפורומים...אל תנסו אותי אתם יודעים שאין לי סנטימנטים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() זה לא רק על זה
האזהרה שלי עדיין תקפה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]() טוב יאיר אני יתנהג יפה אני מבטיח!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() חחח ניראלי תצטרכו לקחת אותו לעוד סיבוב בחומוס.
ומה ילדי ss?! זאת תכנית בכלל למתחילים...
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
|
![]() ציטוט:
אז אולי תאמר אותו בצורה ישירה..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה האווירה שאני מכיר ואוהב
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
אני מציע שתעשה עם עצמך בדק בית למה אתה אנטי לדבר שהוא כל כך ברור. נ.ב אני משתדל כמה שיותר לצמצם את התגובות מחוץ לפורום שלי, אבל רציתי להעביר פה מסר.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
הליכה | Anton | אימונים | 8 | 25-08-09 23:43 |
הליכה של 20 דקות אחרי אימון אירובי+אנאירובי של שעה וחצי, מותר? | HTS | אימונים | 13 | 24-08-09 11:00 |
יום אימון בחדר כושר, יום הליכה(4-5 ק"מ) | MARKER | אימונים | 10 | 23-12-08 20:27 |
אימון, מיד אחריו שייק חלבון ומייד אחרי זה שעת הליכה - הולך ? | senate | תזונה ותוספים | 2 | 10-07-08 23:52 |
לא ריצה הליכה!!! | denous | אימונים | 18 | 20-12-07 16:50 |