|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
הושעה
|
![]() הייתי לפני שנתיים-שלוש בערך 70 אחוז מהפורום הזה, אם לא יותר חח
מן הסתם אבל אני עובד בצורה שמזכירה איכשהו משהו הגיוני, אבל עדיין, אני עובד בעיקר לפי הרגשה...
![]() |
#22 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
רק כדי לסתום לך את הפה... אני עושה fbw ומתאמן 3 פעמים בשבוע.. תרגיל לכל שריר 2 סטים ואני עובד גם בדרך כלל בטווח חזרות של 6-8.. אני מוסיף משקל כל אימון ושאני מגיע לכשל אני מוריד משקל וממשיך לנסות לעלות.. והאמת שאני עושה סקוואט מלא ועם משקל שאני לא מתבייש בו 110 קילו 8-10 חזרות לביינתים.. ולגבי ההודעה הטיפשית למטה אני מתאמן כי אני אוהב את זה וזה חלק ממני ועברתי שינוי בגוף בזכות החדר כושר ובנוסף לזה גם כי אני רוצה להראות טוב ולהיות חזק.. יש לך משהו להגיד? ד"א אנטון להתאמן בשביל כח ופונקציונליות זה לא פוזה.. לכתוב כמו טיפש, הדבר היחיד שחשוב זה המשקל על המוט ולא קוביות זה פוזה של ילד בן 14 נגרר שהרגע גילה שיש דבר כזה אימוני כוח והוא רק שם יותר ויותר משקל כדי להגיד עשיתי ולא באמת כי הוא מחפש כוח..
![]() |
![]() |
#23 |
הושעה
|
![]() אני אישית שונא בודיבילדינג, שונא את מה שהוא ונציגיו מייצגים, שונא את מה שהוא עושה ללא מעט אנשים - פיזית ונפשית, שונא את הטווסים הרבים שעוסקים בו ואת מה שהם מנסים לשדר, שונא את חבורת הגייז שעולים לבמות מגולחי בית שחי וחזה עם חוטיני ופותחים רגליים לקהל ובתאכלס הגוף שלהם לא ממש בליגת הפונקציונליות של שחקני פוטבול או פאוורליפטרים ממכללה אנונימית כלשהי, שונא את כל ההייפ המוגזם סביב תוספי מזון ופרטים טפלים לגמרי - במיוחד אצל מתחילים שחושבים שאם הם יאכלו כל 3 שעות ויתאמנו בתכנית א' ולא ב' הם ייראו כמו רוני קולמן תוך חודש. אני לא שונא את זה סתם, אני שונא את זה אחרי שהכרתי את זה מאד לעומק. הרבה אנשים שאני מכיר שנים כבר שקעו כל כך עמוק בתוך הרבה מהמאפיינים הנ"ל שהם הפכו למעין דמויות שהן קודם כל בודיבילדרים (בעיקר בראש שלהם) ורק אחרי זה בני אדם. וזה עצוב, כי רוב הסיכויים שאף אחד מאיתנו לא ידרוך על במת האולימפיה וכנראה גם לא על במת מר ישראל. אז תאמין לי שאני לא זה שמשלה את עצמי. אני עברתי את זה והיום אני צוחק על איך שהייתי בגיל 17-18 ועל איך ההשקפות שלי בכל הנושא הזה אז. כן, זה תחום שסוג של מכניס אותך לאיזשהו עולם קסום מהאגדות, כולם עוברים את זה, אבל העיקר לצאת מזה בזמן. לרוב זה פשוט הרצון לחזור להיות קודם כל בן אדם ורק אז ספורטאי, לעסוק בעוד תחומים ולהנות מהחיים, לפעמים זו המציאות שמעמידה אותך על הרגליים ומוציאה אותך מהראש של הילד החולמני. אני בתאכלס מתאמן כי אני אוהב את זה מכל הלב, אני אוהב את איך שאני מתאמן, אוהב להרגיש חזק, אוהב את האווירה ופשוט havin' a good time בספורט ובכללי, ובתאכלס - התוצאות ממש לא פחות טובות מאשר בזמנים שהייתי עוד ילד אובססיבי שרק גילה את הבודיבילדינג. כבר די הרבה זמן שאני מתאמן וחי את הספורט הזה בשיטות הכי ישנות והכי גולמיות וטהורות שיש ואני פשוט נהנה מזה, אני מתאמן במכון שאני ואבא חורג שלי בנינו בעצמנו עם מלא ציוד חופשי ושלל דברים כבדים בלי להשלות את עצמי שאני כביכול "בודיבילדר". אנשים חזקים עם גוף אצילי לא התחילו להתקיים בסביבה אורבנית במאה ה20. תהיו בטוחים שיש אנשים שאין להם מושג תוספי מזון מהם, שבחיים לא ראו חדר כושר מודרני ולא קראו שום מאמר בישראלבודי או אתר פלצני כזה או אחר - והם חזקים יותר מכל הקרקס שהולך היום בחדרי הכושר מסביב, שכולל גם את חברי הפורום הזה.
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() שאתה אומר שאתה רוצה להיות חזק.. אתה מבין שאתה פוגע לא פחות בבריאות שלך מאשר שאתה לוקח סטארואידים? אתה על אחוז שומן ממש גבוהה.. מה שאומר לחץ דם גבוהה ושאר המחלות הנלוות בעקבות לחץ דם גבוהה.. עשה טובה זה שאתה רוצה להיות חזק זה משהו אחד.. אבל להיראות ככה שמן וענק זה משהו אחר.. קצת פרופורציות בחיים אחי.. כמו שאתה בטוח שאף אחד מאיתנו לא ידרוך על במת אולימפייה אני בטוח שאתה לא תגיע לטופ של הפאוור ליפטינג.. תתאמן בשביל כיף ובשביל שתרגיש טוב עם עצמך ולא להרוס ולהשחית את הגוף שלך. בסוף אתה תחיה עם הגוף שלך כל החיים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני לא מתכוון להמשיך את הויכוח המיותר הזה כי לא נרשמתי לפורום בשביל להטריל, אבל רק בשביל ובשביל הטיפש השני מר נ1ז- לדעתך להיות חזק זה לא בריא? סתם בשביל עניין, אני עושה בדיקות דם כל חודשיים והכל בסדר + מוכן להתערב שהמצב שלך יותר קשה. ולמי שחושב ש"יאללה אני מתחיל להתאמן כוח! לא יהיה לי מסה אבל אני אהיה חזק! למי אכפת מהשומן?" הנה תמונה שלי אחרי 3 חודשים ב-SS (הוכחה ש-עוד משקל על המוט=עוד מסה על הגוף) ![]() מי שיאכל הרבה ולא יוסיף ליניארית משקל למוט - שלא יצפה לניסים ויבוא בטענות אחר"כ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בדקת תאחוז שומן שלו? בדקת את הדם שלו? הוא בסדר גמור, אתה סתם אנורקס וחלש שמקנא. ואם אתה תזריק ותאכל כמו ק1למן, עם גנטיקה של ק1למן, גם אתה תהיה ק1למן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אתה מפלצת,
אפשר לדעת כמה הסקוואט והדדליפט שלך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
הושעה
|
![]() אם הייתי כזה שמן כמו שאתם מתארים אותי, הפנים שלי היו נראות טיפה אחרת, תאמינו לי...
![]() |
#29 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
|
![]() למה איך הן ניראות עכשיו בידיוק רזות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
הושעה
|
![]() סימן פיסוק כלשהו איפשהו במשפט הזה עלול לעזור...
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() you remind me a semi truck!
very good job man!! welcome back! the days isnt like the old days in the forum ![]()
![]() |
#33 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
|
![]() הכוונה גבר שהפנים שלך גם עכשיו נפוחות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא צריך להיות פרופסור כדי לראות שהבן אדם בעל אחוז שומן גבוהה גם בלי בדיקה מדוייקת.. בן אדם שמן יש לו לחץ דם גבוהה... תפסיק להתחכם ולחשוב שלהיות שמן זה בריא ![]() אני אנורקס חלש ומקנא? ראית אותי פעם שאתה אומר שאני אנורקס? אתה יודע מה אני מרים שאתה אומר שאני חלש? על סמך מה אתה אומר שאני מקנא? תשמע מאחד כמוך אני מצפה לאינטיליגנציה קצת יותר גבוהה.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחח' ברוך שובך תותח!
![]() |
#36 |
Banned
|
![]() הוא לא אמר שסטרואידים לא מזיקים,
הוא שאל אותך אם אתה יודע כמה הם מזיקים, גאון. תביא סירטון של ההרמות עם פלטה אחת, ואז תדבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() תזכיר לי מי אתה שאני חייב לך משהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אתה נראה ממש גדול
מה הגובה?
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אקח את עצמי כדוגמא, אני מתאמן בשביל להוסיף כמה שיותר משקל על המוט, והדבר האחרון שמעניין אותי זה פוזה ומה שיחשבו עלי ועל המוט שאני מרים. דווקא האנשים שמתאמנים בשביל להתחזק הם לא מחפשים פוזה, לפחות רוב האנשים שאני מכיר. ההפך אפילו, אנשים שמתאמנים בשביל קוביות בבטן זה בשביל הפוזה של ללכת בלי חולצה בים, אני לא אומר שאתה כזה אני אומר שרוב האנשים שאני מכיר שמתאמנים בשביל קוביות בבטן הם כאלה. אני גם לא ממש דוגמא כי אני חטוב עם קוביות, וברור שרוב האנשים יעדיפו להיות חטובים מאשר שמנים. אבל אני מוכן לוותר על הקוביות שלי בשביל עוד כמה קילו למוט.ואני בטוח שגם כל מי שמתאמן בשביל להתחזק יעדיף כמה קילו יותר על המוט מאשר קוביות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
|
![]() הבחור מעליי שכח לציין עוד שהוא מתאמן בבית, ככה שאין שום פוזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עדכון קטן אחרי אימונים של שלוש וחצי חודשים בערך.. | נאור123 | גלריות הגולשים | 7 | 27-09-10 21:46 |
אחרי שנתיים, הגיע הזמן לחזור - צריך עצה :) | GodAnubis | אימונים | 4 | 29-10-08 02:01 |
עדכון מלפני ארבעה חודשים בערך | ttestt | אימונים | 6 | 28-02-08 12:09 |
תמונה שלי אחרי שנתיים של אימונים | the sus | גלריות הגולשים | 43 | 16-06-07 23:16 |
חוזר לעבוד חדר כושר אחרי שנה וחצי שנתיים בערך צריך את עזרתכם.. | omer007 | אימונים | 6 | 24-01-07 10:31 |