|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בדקת תאחוז שומן שלו? בדקת את הדם שלו? הוא בסדר גמור, אתה סתם אנורקס וחלש שמקנא. ואם אתה תזריק ותאכל כמו ק1למן, עם גנטיקה של ק1למן, גם אתה תהיה ק1למן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא צריך להיות פרופסור כדי לראות שהבן אדם בעל אחוז שומן גבוהה גם בלי בדיקה מדוייקת.. בן אדם שמן יש לו לחץ דם גבוהה... תפסיק להתחכם ולחשוב שלהיות שמן זה בריא ![]() אני אנורקס חלש ומקנא? ראית אותי פעם שאתה אומר שאני אנורקס? אתה יודע מה אני מרים שאתה אומר שאני חלש? על סמך מה אתה אומר שאני מקנא? תשמע מאחד כמוך אני מצפה לאינטיליגנציה קצת יותר גבוהה.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גם לנשום את הפיח באויר לא בריא נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 20-09-10 בשעה 02:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() look who came back^^
i like your spirit anton ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עדכון קטן אחרי אימונים של שלוש וחצי חודשים בערך.. | נאור123 | גלריות הגולשים | 7 | 27-09-10 21:46 |
אחרי שנתיים, הגיע הזמן לחזור - צריך עצה :) | GodAnubis | אימונים | 4 | 29-10-08 02:01 |
עדכון מלפני ארבעה חודשים בערך | ttestt | אימונים | 6 | 28-02-08 12:09 |
תמונה שלי אחרי שנתיים של אימונים | the sus | גלריות הגולשים | 43 | 16-06-07 23:16 |
חוזר לעבוד חדר כושר אחרי שנה וחצי שנתיים בערך צריך את עזרתכם.. | omer007 | אימונים | 6 | 24-01-07 10:31 |