|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() מי שנמצא כאן בפורום מספיק זמן ושואל, קורא, חוקר ולא מפסיק להתעניין אני מבטיח לו שהוא יצא עם יותר ידע מכל קורס מדריך כושר בארץ.
אני די הזדעזעתי כשביום הראשון של הקורס נכנסה מרצה לתורת הענף עם מצגת פאוור-פוינט ובתוכה מלא תמונות של ריצ'ארד סנדרק, והיא לא הפסיקה להשוויץ בו. עוד יותר הזדעזעתי כשכל הכיתה לא הפסיקה להתלהב מהתמונות. עוד אני לא אשכח כשקצת לפני סוף הקורס בעת מבחן בקניזיולוגיה, הבחורה שישבה לידי הצביעה לי על הטרפזים ועל הקוואדס ושאלה אותי בלחש מה אלה. היום הבחורה הזאת מדריכת כושר מוסמכת בטח. בחלק המעשי של הקורס כשהמרצה הדגים לכל הכיתה את ביצוע הסקוואט, שאלתי אותו מה לגבי סקוואט מלא, ולמה לא מדגימים ומסבירים עליו, אז הוא ענה לי שזה לא למתאמן הרגיל. (נכון, סקוואט מלא זה סוד כמוס לפרה ולסוס ורק מעטים צריכים לדעת עליו). קיצצ, רמת הקורסים חובבנית ואולי זו אחת הסיבות שגם כל הרמה בארץ היא באזור החובבנית. בכל חדר כושר שהייתי מרבית המפלצות שרירים שם היו מברית המועצות לשעבר. הגנטיקה ביננו לבינם זניחה. אני מבטיח לכם שזה מכיוון שהם באים לכאן עם מודעות אחרת לעיניין פיתוח הגוף.
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא אצלנו הסבירו את סוגי הסקוואט (גם דיפ סקוואט) וההבדלים ביניהם. לא נאמר אפילו חצי פעם שדיפ סקוואט הוא לא טוב או "למקצוענים".
אבל בגדול אני די מסכים שרמת הקורס יכלה להיות גבוהה יותר ואם לא להוסיף שעות לקורס אז להוריד קטעים פחות חשובים (עד כמה שהפיזיולוגיה למשל חשובה, היה אפשר לקצץ קצת בזה ולקבל יותר שעות של תכלס). |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() אני לא מכיר דבר שנקרא deep squat, באותה דרך שאני לא מכיר דבר שנקרא deep bench press
יש סקוואט, ויש את כל מה שלא סקוואט. בכל מקרה, אתה מוזמן להעלות סרטונים לפורום אימוני כוח ונראה במה מדובר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() מה זה דיפ בנץ' פרס?חח
בנץ' פרס אמור ליהיות כל חזרה נוגעת בחזה לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
אזהרה אחרונה-חוצפה וקללות ללא קשר
|
![]() איזה סיפור עשו פה כולה שאלתי אם לפי האימון ss של ריפטו בסקוואט שלו צריך לעבור עם הברכיים או לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר מתחיל
|
![]() אפילו לא צריך לקרוא את הספר בשביל להבין:
http://images3.wikia.nocookie.net/st..._Placement.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() נו מה אתה ילד? חשבתי שעברנו את השלב הזה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. אל תשווה מתאמן מקצועי למתאמן רגיל בחדר כושר. למתאמן מקצועי יש (לרוב) צוות מקצועי שעובד איתו ומטפל בו בניגוד למתאמן רגיל שצריך לסמוך על רופאי משפחה ( שכבודם במקומם מונח). 3. זה הכל עניין של "עלות מול תועלת". ספורטאי מקצועי יודע שהוא חייב לבצע תרגילים שעלולים לסכן את בריאותו על מנת להגיע לשיאים והישגים, ופציעות זה משהו שהוא לוקח בחשבון. למתאמן עממי\חובב לא בטוח שכדאי לקחת את הסיכון הזה בשביל עוד 3-4 קילו במסת שריר... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
1. מה שוינגייט טוענים הוא כסת"ח, מאותה סיבה שהם גם לא מלמדים דדליפט. 2. לעשות סקוואט זה לשבת לחרבן ולקום, באמת תנועה מסוכנת. אני אומר שעדיף שנעשה כמו בפרק ההוא בסאותפארק, שהם חירבנו מהפה ואכלו מהתחת, זה בהחלט תחליף ראוי ו"לא מסוכן" כלל וכלל אחי! 3. על איזה סיכון אתה מדבר? אתה ראית כמה פציעות כתפיים קורות בבנץ'? אני לא חושב שאי פעם ראיתי מישהו שוויתר על בנץ' בתכנית אימונים שלו. ספורטאי מקצועי ותחרותי עובד בעצימויות גבוהות יותר, בנפח גבוה יותר ובעצימות גבוהה יותר, תוסיף לכל אלו עוד כל מיני סיבות והנה לך למה פציעות הן דבר שכיח אצל ספורטאים כאלה. בחירת התרגילים היא זהה. חוץ מזה, לדבריך עדיף בכלל לשבת בבית על הספה ולקרוא לפיליפינית שתחרבן בשבילי, תרים את הקניות ותלך לעבודה בשבילי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
------------------------ נ.ב אני גם אני יכול להעיד שהסקוואט שמלמדים בוינגייט זה חרטא, מה שמלמדים בוינגייט זה בעצם כמה שיותר לבודד שרירים בתרגילים שלא אמורים לבודד שרירים, מלמדים להתאמן סטייל proBB, זה פתטי אין מה להאשים את וינגייט, הם רק הליצנים שלקחו את אותם עקרונות אימון של הNSCA (הוינגייט של ארה"ב) כנראה מחוסר ידע, והNSCA לקחו את העקרונות מ joe weider (הספונסר העיקרי של ארנולד בזמנו) זה רק מראה כמה הידע של הפרופסרים ה"מומחים" האלה שלא נגעו בחייהם במוט שווה לתחת.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מה אתם רוצים, למדתי ממש לאחרונה בוינגייט ולימדו אותנו סקוואט ודדליפט (על שלל הסוגים של שני התרגילים). מעולם לא אמרו שטויות כמו "סקוואט זה רק למקצוענים", להיפך, המרצה אצלנו הדגיש שסקוואט זה תרגיל הכרחי בכל תכנית אימונים גם ביומו הראשון של המתאמן בחד"כ.
גם דיברו והמליצו יותר על תרגילים מורכבים ופחות על מבודדים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
רובנו למדנו את השטויות שרוב המאמנים יגידו לך בחדר כושר עוד לא הכרתי מישהו שלמד בקורס הבסיסי של וינגייט שלימדו שם דדליפט
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
אזהרה אחרונה-חוצפה וקללות ללא קשר
|
![]() Fatboy איפה אתה למדת ?
ואם בוינגייט או במכללת שיאים אז מאיפה התמיכה שלך לתרגילי SS ולמבנה הSS בכלל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]() אני למדתי בשלוחה של וינגייט בירושלים
מעבר לאנטומיה/פיזיאולוגיה בסיסית, יצאתי מהקורס עם 0 מידע שימושי לשטח, בין אם זה לאמן את עצמי ועוד פחות מזה על לאמן אחרים. אני חושב שזה דיי ברור מרמת המאמן הממוצע היום, זה לא רק אשמת המוסד זה גם אשמת המאמנים עצמם שלא מנסים או לא רוצים לפתוח את העיניים כשהם רואים שהשיטות האלה לא עובדות. רוב המאמנים עובדים בשיטת monkey see monkey do של מאמנים אחרים/אנשים גדולים בחדר כושר/משהו שהם זוכרים מהצבא, לא שונה בהרבה מהתאמנים שבאים אליהם בתקווה לגדול. וינגייט זה מוסד ממשלתי, מנקודת מבט עסקית אני יכול להבין את כל מה שקורה בתעשייה הזאת, בין היתר להשאיר את העיוורים עיוורים. מנקודת מבט אישית זה מגעיל אותי.
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() היי.....משפט שאני רציתי לכתוב :/
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() האמת היא שחושבים על זה,כמה מהאנשים שבאים לחדר כושר באמת רוצים לתת ת'נשמה? כמה אחוזים בודדים. ואני יכול להגיד לך בתור אחד שיש לו הרבה מאוד אנשים שלא באים להשקיע בחדר כושר,שהם סתם באים לשרוף ת'זמן,לא מתאמנים ברצינות,מזייפים בטכניקה בתרגילים הכי פשוטים. יש לנו אולי 5 שפרצו שמה דיסק מטכניקה שגויה.
עכשיו אתה מצפה מהאנשים האלה שיעשו לך סקוואט שזה תרגיל שדורש טכניקה,דדליפט,פאוורקלין שכולם עם טכניקה ברמה גבוהה. לא יודע,אני לא חושב שהרבה מהם ישקיעו כדי ללמוד ת'תרגילים האלה,או שסתם יעמיסו משקלים כמו מפגרים. זוהי דעתי למה הם לא מלמדים את זה. למרות שבהחלט עדיף שילמדו את המדריכים לשים את התרגילים הבסייסים והמורכבים,ומקסימום רואים שהמתאמן לא משקיע שלא יתנו לו וזהו.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בקשה-סרטונים של ריפטו מסביר. | avishav1 | אימונים | 4 | 05-12-09 20:13 |
ראיון עם מארק ריפטו | Max90kg | פיתוח גוף-כללי | 20 | 03-10-09 20:25 |
מארק ריפטו | NeTaNeLoSh | אימונים | 4 | 24-04-09 19:17 |