|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מדבר אנשים מוגבלים/נכים שלא יכולים לעשות סקוואטים או לאכול בשר כדי למקסם תוצאות חובה לאכול בשר כל יום זה שאפשר לחיות בהרים לאכול עלים ולעשות יוגה כל היום זה נחמד, ספורטאים לא עושים את זה כל השאר האוכלוסיה זה שולי מבחינתי והפורום הוא פורום של אנשים שמתאמנים, אני כותב וקורא חומר שקשור רק לספורטאים ככה שלתת תשובה שניתן לצרוך חלב במקום בשר זו טעות לדעתי ניתן לסייג את התשובה שלאוכלוסיה שלא עוסקת בספורט על מנת למקסם תוצאות אלא לכיף/ אסתטיקה... ניתן לצרוך חלב במקום בשר אני מבין את מה שרשמת ומסכים איתך, אבל אני מדבר על ספורטאים ופה השוני אם אדם שקורא את התשובה שלך רוצה להתחזק אתה מגביל אותו בהתקדמות, לכן לדעתי צריך לסייג אותה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() ציטוט:
התשובה: כולם עילויים בספורט וכולם צמחונים. מסתבר שאפשר גם אחרת... אני עדיין מסכים איתך בצורה חלקית רן, צריך לאכול בשר או לדאוג להשלים חסרים וזה היופי במקצוע של התזונה, לתת פתרון לכל אדם באשר הוא.
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() בשר זה טעים, בשר זה חשוב, אין סיבה לא לאכול בשר.
תאכלו בשר.
![]() |
#25 | |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() ציטוט:
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() לא רוצה. גם צמחנות זה חשוב. יש סיבה למה לא לאכול בשר. לא אוהב אותו ומרגיש לי חרא לאכול בשר(ועוד סיבה שלא אפרט כאן).
לא רוצה. ![]() ציטוט:
דרך אגב, ה b12 הזה הוא מיתוס. אבא שלי צמחוני 20 שנה ויש לו כמות b12 יותר גבוה משל כולנו בפורום..איך זה? לעומת זאת, יש לי חבר שיש לו בעיות רציניות עם ה b12 הזה והוא ארגטינאי שחולה על בשר ובמיוחד אדום. מה אנחנו מבינים כאן? גם לגוף שלנו יש חלק בזה ולא רק למזון. ובקשר לברזל, טחינה(ובמיוחד אורגנית) מפוצצת בברזל ומיליארד חומרים. בהזדמנות אני אביא לכם ערכים כדי שתראו מה יש שם. יותר נכון מה אין. |
|
![]() |
![]() |