|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
1. לא עושים סקוואט ובנץ 2. מתים באיזשהו שלב take your pick Big T אתה או טרול או אידיוט
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב חבר'ה הגעתי למסקנה שזה לא שווה את זה. אני אלך למכון מסודר וכל זה כמו פעם. אין מה לעשות אני אצטרך לסבול את הנסיעות..בן אדם עצלן שכמוני. אבל לפחות אני אעשה את זה נכון
אפשר לנעול |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ילד טוב
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ציוד בייתי. | avishav1 | פיתוח גוף-כללי | 7 | 21-09-09 13:28 |
חדש כאן, מבקש עיצות לאימון ביתי (יש מעט ציוד). | טייני | אימונים | 0 | 15-11-08 22:12 |
צריך המלצה איפה לקנות ציוד לאימון בבית | NIRAN | פיתוח גוף-כללי | 22 | 13-07-08 21:33 |
מבקש עזרה בהרכבת סט ציוד לאימון בייתי... | m1011409 | אימונים | 7 | 07-04-07 20:20 |
ציוד לאימון | aquas | פיתוח גוף-כללי | 13 | 03-11-06 19:58 |