|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() בנוסף גם לא הבנתי מאיזה משקל להתחיל ,
אני מרים למשל 80 קילו בבנצ' אז להתחיל את התוכנית מ80 קילו בנץ' והכל במקסימום שאני מרים ? שזה גם לא מצוין שם והחוסר פרטים הזה מדאיג אותי
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא הבן אדם הנכון להתייעץ לגבי ss, אני לא בעד התכנית הזאת בכללי
בכל אופן אני אמרתי את שלי על התכנית הזאת שלך, יש הרבה יותר מדי נפח ותרגילי בידוד (כפיפות, פשיטות, פלייס וכו) תקבל את זה איך שאתה רוצה, זה באמת לא מעניין אותי
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה אתה מציע למשל לשנות בתוכנית שלי ומה כדאי להחליף לדעתך ?
![]() |
#24 |
|
![]() קשה לי לעשות משהו אם החלוקה הזאת
זה יצע סקוואט ודדליפט באותו יום, שזה בסדר אם אחד פחות חשוב לך מהשני
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי בעיה , תן לי את החלוקה שלדעתך הכי טובה=]
![]() |
#27 |
|
![]() תחפש בגוגל simple power based routine
התוצאה הראשונה
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() חד וחלק abc זו לא תוכנית שמתאימה לך בלי קשר למטרות שלך.
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() ומאיזו סיבה ? אני רוצה לדעת למה לפחות
וss זו תוכנית שכן תתאים למטרותיי?
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() תעשה abc
אל תחשוב אפילו לעשות ss.זה מכה התוכנית האימונים הזאת .כל אחד שיש לו ניסיון של שבוע ישר מדקלם תעשה ss כאילו הוא מבין משהו מהחיים שלו |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() ואתה בטח ממש מבין אם אתה ממליץ לו לעשות abc.
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין כזה דבר תוכנית כוח כשאתה מתחיל, והתוכנית הזאת היא גם לא כלכך חדשה.
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ומי שלא מתחיל לדעתך?הוא גם צריך לדבוק בss? אני גם כשהתחלתי ואנשים שמתחילים אני מייעץ להם abc ותודה לאל אני והם גודלים ממש יפה תוכניות עם חלוקה נפוצות כבר עשרות שנים וכמו שאומרים מה שעובד לא מתקנים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() ציטוט:
תוכנית ss היא תוכנית מבוססת ab. השאלה היא פה היא האפקטיביות של התוכנית והאם היא מתאימה למתאמן ולצרכים שלו. אני מתאמן בסביבות חצי שנה, ואני יכול לעבוד הרבה אנשים(שמתאמנים שנים) בחדר כושר שלי במשקלי עבודה. זה לא יהיה נכון להגיד שאני מתקדם ועל פי הרמה שלי אני עדיין מתחיל. מתאמין לא מתחילים עדיין יכול להגדול יפה בתוכנית וכמו כן לעלות במשקלי עבודה שלהם. אם אתה חושב שתוכנית abc היה מתאימה למתאמן ולדרישה שלו אז אין מה לשנות, גם אפשר להגיע לחדר כושר לעשות אימון ידיים יום אחד, אימון יד אחורית יום אחר ואימון חזה בסוף 6-5 פעמים בשבוע. השאלה מה האפקטיביות ונכון יותר לעשות בשביל אותו מתאמן בהתאם לרמה שלו ולדרישות שלו. לפותח הפוסט, לדעתי התוכנית הזאת לא מתאימה לך. הגירוי לשריר הוא נמוך מידי, יש עודף חזרות לאותו שריר(נפח) תעשה תרגילים מורכבים, דדליפט וסקוואט. אתה יכול לעבוד SS, או תוכנית AB.
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold נערך לאחרונה על ידי Philip_k, 16-03-10 בשעה 00:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אה בabc אי אפשר לעשות דדליפט וסקוואט? מי שיכול לעשות ABC 5 בשבוע לפחות הוא רק ירויח מזה ויראה תוצאות מעולות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() אז למה לא לעשות abcde עם 70 סטים לכל שריר?
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() עם כל הכבוד ABC זה לא ABCDE
abc זו תוכנית מעולה כי כל שריר מקבל כמות מספיקה של סטים ואפשר לעבוד בכל הטווחים 12 סטים לגדול ו9 לקטן אם עושים 5 בשבוע אז בכלל יוצא מעולה אין יותר מדי אפשרות לעלות בשריר רק עם 5 חזרות,אולי ממש טיפה אבל הרב זה עליה בכוח |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ובכלל עד עכשיו ראיתי אותך רק מדבר בלי שום טיעון משכנע למה abc זאת תוכנית טובה למתחיל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]() וואו...
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בקשר למה שאני הולך לקנות | גד"שניק | פיתוח גוף-כללי | 19 | 01-03-09 19:02 |
המולטי טריינר שאני הולך לקנות | avram1 | אימונים | 9 | 07-07-08 17:00 |
סקיצה של הRack שאני הולך להכין מחר | ThaiB0X | פיתוח גוף-כללי | 21 | 18-07-07 01:49 |
אימון Ab חדש שאני בניתי צריך עצות לשיפור | LoveStone | אימונים | 3 | 17-04-07 20:58 |