|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() שלום לכולם,
התחלתי חיטוב לפני שבוע, לפני כשבועיים הצלחתי בפעם השניה 3 חזרות על משקל מסויים בדדליפט (אעדיף לא לציין כדי למנוע ויכוחים) החלטתי להעלות משמעותית אימון הבא, העליתי ב12 קילו, והצלחתי חזרה אחת. אימון לאחר מכן, שהתחלתי חיטוב לא הצלחתי לסגור חזרה אחת באותו משקל. יש לציין שהקצב התקדמות שלי בדדליפט ירד משמעותית יחסית. בסקוואט לעומת זאת הוא פתאום נפרץ ונוצר מצב שעם משקל שאני עושה 5 חזרות (אני משער) אני מצליח 3 חזרות בסקוואט, ואם לא הייתי בחיטוב אני מניח שהייתי מצליח גם 4-5. בקיצור יצא מצב שהמשקלים שלי די זהים בסקוואט ודדליפט וזה די מוזר. חשבתי שבוע הבא לרדת חצי פלטה בדדליפט ובמקום חזרה אחת לנסות לסגור חמישיה, כי עד עכשיו הטווח חזרות בדדליפט היה 2-3. או לעבוד בצורה שתואמת את הסגנון אימונים שלי (prrs) לעבוד שבוע אחד על rm1, שבוע שני על rm3, שבוע שלישי על rm5. כל הזמן מאמנים ומתאמנים שואלים אותי למה אני עובד על משקל גבוה וטווח חזרות נמוך בדדליפט ומה אני מנסה להשיג מזה בלה בלה בלה למי אכפת זה כ-י-ף! אשמח לתשובות... בעיקר ארבל רן ועודד ומי שמרגיש שיכול לתרום שיגיב בכיף. רק אני מבקש מראש, בלי דיונים על סמית', לא שובר מקביל, מליון חזרות וכו'... לצורך העניין אני עושה סקוואט היי באר ומקפיד על לשבור מקביל עד כמה שאני מסוגל לשים לב.
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
דדליפט וסקוואט | lironsD | אימונים | 46 | 16-09-09 08:39 |
סקוואט דדליפט ובנץ | Idan15 | פיתוח גוף-כללי | 18 | 14-07-09 15:52 |
[בעיה]דדליפט+סקוואט. | Mr.Dino | אימונים | 44 | 28-09-08 16:48 |
דדליפט וסקוואט-שילוב | !Demon! | אימונים | 19 | 20-01-08 13:49 |
סקוואט דדליפט | zrizi | אימונים | 13 | 26-09-07 10:28 |