|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() ציטוט:
היי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=אנדרוליזם;937641]הוא רשם לי, תחפש טוב.
נו באמת מה אתה ילד? תרשום למה..
![]() |
#23 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
![]() |
#24 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
מה היתרון של לעבוד מהרצפה במקום כמעט עד הרצפה בעצם? בתרגילים כמו בנט אובר, טי באר, דדליפט אפילו. היום מאמן (יש לציין שלא ליצן, וbb מתחרה בעבר / הווה) אמר לי על הדדליפט לא להניח אלא להגיע כמעט כי זה פוגע בגב שמורידים כ"כ נמוך. (אני מניח שמיותר לציין שהמשכתי דדליפט קלאסי כרגיל) רציתי לשמוע ממך מה בעצם עומד מאחורי הלהניח על הרצפה, אני אמרתי לו שאני עובד דדליפט בשביל כוח מתפרץ וזה משרת את המטרה שלי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ציטוט:
דדליפט=deadlift משקל מת,המשקל מונח על הרצפה בכל חזרה.(למרות שבתכלס זה קשור לכל הקטע של ארונות קבורה בלה בלה בלה זיוני שכל אבל זה מתאים ![]() אולי הוא התכוון לוריאציה אחרת של דד,דד קלאסי מהרצפה(אגב נתקלתי באותו מיתוס אצלי בחדר כושר) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() צודק, וברכיים נעולות
ברכיים נעולות ועד הרצפה זה סטיף דדליפט הרגיל זה קלאסי ויש סומו שזה דומה לקלאסי רק בפיסוק רחב של הרגליים והידיים בינהם לגבי הבנט אובר אחיזה רחבה עדיף, לא ממש רחב, קצת יותר רחב מהדדליפט, בערך ברוחב של הבנצ' (כשאתה שובר מרפקים לא עד הסוף, כמו ריפטו) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() רן, מה עשית לפני שהחלטת להתחיל לתרגל pc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() סבב של גלן פנדלי חודשיים בנט אובר, כשהוא הגיע ל 135 ק"ג זה כבר התחיל לזייף
אחר כך התחלתי מדקאו (עד היום) עם מתח ac סופיניצה, b רגיל ולמדתי pc תוכך כדי (ABC זה האימונים) היום כבר אין לי זמן וכח לתרגילי עזר (אני מת רק מה 3) אז יוצא לי פעם בשבוע/שבועיים מתח בסופיניצה ולפעמים מקבילים (יצא לי פעם אחת לעשות מקבילים בחצי שנה האחרונה חחח) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבדל בין גלן פנדלי, לבין בנט אובר (כמו שאמרת, מהרצפה) ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() גלן פנדלי התכוונתי לתוכנית
למרות שיש גם חתירה - פנדלי רואו אני עשיתי בנט אובר רגיל ההבדל זה שהשכמות משוכות לאחור עוד שהמוט על הרצפה החתירה היא כח מתפרץ, התפוצצות בתאוצה מהרצפה ועד לנגיעה בגוף ואז השמטה |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() טוב, כל מה שנשאר זה לחכות ליום ראשון להתחיל את התוכנית
![]() רק משהו, אני זוכר שמישהו שאל אותך אם הוא עושה 140, איך ילך החימום שלו... איך אתה עושה את זה? לפי אחוזים? ודבר אחרון. החלוקה הולכת axbxaxx ובשבוע שלאחר bxaxbxx אז להוסיף בשבוע שהשני 10 קילו למוט, בכל התרגילים? (האימון האמצעי הוא האימון שעשיתי פעמיים שבוע לפני) |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מוסיף משקל כל אימון (לא כל שבוע)
לגבי החימום http://sharebee.com/a85be1d1 העלתי ללינק טבלא שמחשבת לך את החימום תוריד אותה במקום האדום תכתוב משקל עבודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#37 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() מפריע לך שאנשים שואלים שאלות?
לפעמים אנשים צריכים שיסבירו להם דברים בצורה אישית כדי להבין טוב יותר.... אנחנו לא מנסים ליצור פורום שעל כל שאלה ששואלים מפנים אותך למקורות כדי לקרוא במקום לענות[אהמ אהמ]
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]() כל השאלות שהוא שואל על ss, נענו בצורה מורחבות ומעמיקה בספר שנקרא ss. כי זה הספר על התכנית וצריך לקרוא אותו לפני שעושים אותה. אז כן, מפריע לי שאנשים שרוצים לעשות את התכנית מחפשים שנאכיל אותם בכפית ברפרוף לגבי הדברים שיש אותם בספר ובשביל זה הוא נכתב
![]() |
#39 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אני לא אומר שלא צריך לצבור ידע אבל כשבנאדם שואל שאלה לגיטימית וכל התשובות מסתכמות ב"תקרא את הספר" או "תחפש בגוגל" וכו' אנחנו יכולים לסגור את הפורום ופשוט לשים פה עמוד עם כל הלינקים נראה לך הגיוני? נ.ב-אף אחד לא פנה אלייך אישית....אנשים כבר הבינו שאין טעם אז על מה אתה מתעצבן?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הסטיף הוא כמו רומני רק שברומני מתחילים מהראק וגם מסיימים שם. ברכיים נעולות ועד הרצפה זה סטרייט לג אבל גם אז יש כיפוף מזערי כדי לא לנעול ברכיים(מזיק) וירידה עד סוף טווח תנועה (שלא תמיד יגע ברצפה-תלוי בגמישות). |
|
![]() |
![]() |