|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() ציטוט:
תודה על העצה אבל עדיין כמעט ואף אחד לא ענה עם הוא עושה או לא,אני אחכה לכאלו שעושים ואני אשאל את דעתם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחח אתה לא תמצא כאלו כי זה טיפשי
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() תרגיל חביב אבל מאוד בעייתי כי קשה להעמיס (אפילו בלתי אפשרי) בו משקלים.
אישית השתמשתי בו רק שהייתי בתוכנית ab פלג גוף תחתון ועליון בזמן שהייתי עושה רוטציה בין אימוני הרגליים, יום אחד קוואדס כבד והאמס קל (סקוואט וגוד-מורנינג) ובאימון השני קוואדס קל והאמס כבד (לחיצת רגלים ב45 מעלות ודדליפט רומני)
![]() |
#25 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא מעריץ גדול של gm
אם אתה מחפש עוד תרגל להאמס לדעתי ghr זה #1 ו-pullthrough זה גם מצויין אם אתה לא יודע על מה אני מדבר, תשאל ואני אפרט
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אולי הוא עושה dc/wsbb
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |