|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() בפרמידה אתה בדכ יורד ב 2 חזרות בכל סט
אז אתה יורד ב1 בלי לשנות משקל תוסיף קצת משקל כל פעם ותרד ב 2 תתחיל ב 10,8,6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אני לא חושב שזה באמת משנה כל כך. באימון צריכים לעבוד כבד. אימון כבד משמעו מנוחה קצת ארוכה (אני בסקאווט מסוגל להגיע בכיף ל5 דקות בין סט לסט).
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי אני גם בלי מישקל יורד בטווח החזרות (הדבר לא מובן לי איך, כי אתם רושמים כאן שזה צריך להיות אותו טווח חזרות לכל אורך הסטים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מי שעוסק בלספור חזרות יכול להאמין שהוא עייף כל פעם באותה חזרה כשאני עושה סט הדבר היחיד שבראש שלי הוא איך לעשות עוד חזרה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא הבנתי בשביל מה כתבת את זה.. אני עובד לכל אורך הסטים בחזרה אחת לפני כשל זה מתחיל ב8 חזרות, נח 3 דקות סט שני 7 חזרות עוד 3 דקות מנוחה ואז סט שלישי 6 חזרות, הכל חזרה לפני כשל! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() זה בסדר, אבל זמני המנוחה שלך גדולים מידי. תקטין את זה ל 60-90 שניות. זה הכל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל מבחינת כח זה עדיף כי ככה אתה מנסה להרים משקלים יותר כבדים ולומד להתרגל להם מעבר לזה האופצייה של פירמידה היא טובה בפני עצמה גם בשביל גיוון זה טבעי שאם תעשה חזרות עד ל 1 לפני כישלון ותשאר על אותו משקל אתה תרד בחזרות מסט לסט מן הסתם השריר מתעייף אז אין לך מה לדאוג לגבי זה בקשר למנוחה שלך אני לא אגיד לך מה נכון ומה לא אלא שהזמני מנוחה שלך מתאימים למי שמתאמן לכח וקצת פחות למסה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() זמני המנוחה שלי לא טובים למסה?
כי קראתי בתכנית של לייל שאם עושים בטווח חזרות 6-8 אז המנוחה היא 3 דקות נגיד סקווט אני לא יכל פחות מ3 דקות אם אני עושה פחות מ3 דקות אני לא מצליח לסיים את הסט כמו שצריך זה בסדר שבכל התכנית שלי ובכל הסטים אני עושה חזרה לפני כשל? אני עובד בab 4 פעמים בשבוע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() תרגילים מורכבים בטווח חזרות גבולי בין היפרטרופיה לכוח מרבי אני לא יודע לענות לך
אבל תרגילים פשוטים עם טווח 8-12 (בלי להגיע לכשל) אתה צריך 60-90 שניות מנוחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() ציטוט:
וזמני המנוחה שלך טובים למאסה. אל תקשיב פה לילדים שלא יודעים על מה הם מדברים. אנשים יותר מנוסים מחברי הפורום פה ממליצים על מנוחות ארוכות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() חח מזל שכתבת עכשיו אכלתי סרטים עכשיו לפני שאני יוצא לאימון
קראתי כאן אבל עוד אנשים שכתבו שזמני מנוחה ארוכים מידי משפיעים על גדילת השריר ועשו על זה מחקרים בקיצור זה בסדר אם אני מתאמן כמו שכתבתי נגיד בבנצ' פרס סט ראשון 8 סט שני 7 וחזרות וסט שלישי 6 חזרות עם 3 דקות מנוחה או שאני יכל פחות? זה אידאלי? תודה!@@ |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה שזה כמבון לא הגיוני מבחינת זמנים של האימון. 4 סטים? כל סט דקה נניח + 3 דקות מנוחה לפי מה שאתה אומר. 16 דקות לתרגיל. אתה עושה 4 תרגילים מורכבים ועברת את זמן האימון המומלץ. לא נראה לך שמשהו כאן לא תקין? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() זה בלתי אפשרי שעובדים כבד. בעבודה כבדה מאוד ב5x5 נחים מינימום 7 דקות בין סט לסט.
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וכמו שגל כתב, אם עובדים ממש כבד, אפשר לנוח גם יותר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני כרגע ב5x5 הלינארית של ביל סטאר, יש לך בה בין 4-6 סטים עבודה אמיתיים באימון, וכל השאר הם הכנה לסטים הכבדים. וזה לוקח לי כ60-70 דקות. ככל שהמשקלים עולים גם זמן האימון עולה, ועוד מעט זה יכול לקחת בכיף גם 90 דקות אימון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל הוא לא עושה 5x5, הוא עושה תרגיל של 8x4 בלי שום סטים של חימום (לפי מה שהוא אומר), אז הוא לא צריך לנוח כל כך הרבה כמו שאתם מציעים. |
|
![]() |
![]() |