|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מסה מלוכלכת היא תירוץ של חזירונים לאכול כאוות נפשם (בשביל זה יש את ימי הצ'יטים המתוכננים!).
רוב האנשים יכולים לעלות יפה במשקל ללא כל צורך בהתפרעות קלורית בלתי מבוקרת. לא לשכוח את האלמנט הבריאותי (שמשום מה בעולם האסתטיקה ופיתוח הגוף הוא איכשהו נהיה שולי): שמירה על רמת ליפידים\טריגליצרידים\כולסטרול בדם,משק אינסולין ועוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() אני עכשיו עושה מאסה מלוכלכת ומצטער על זה חבל על הזמן, סבבה עליתי בשריר הרבה ורואים אבל יהיה לי קשה להוריד את השומן בחיטוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() הכי טוב מסה נקייה אלא אם כן יש לך חילוף חומרים ממש ממש מהיר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() מסה מלוכלכת=יותר שריר.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() +54345345
כל מי שאמר לעשות מסה נקייה כי מסה מלוכלכת זה "תירוץ" וכל מיני שטויות, אז אתם מדברים שטויות. במסה מלוכלכת אכן עולים יותר בשומן אבל גם הרבה יותר במסת השריר. בזמן שבמסה נקייה אתה יכול לעלות בפרופורציה של 1:1 שומן:שריר (לא בטוח לגבי המספר) במסה מלוכלכת אתה תעלה 2:1 לטובת השומן אבל תעלה פי 5 יותר יותר מהר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אי אפשר להאמין לאף אחד =p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() http://www.israelbody.com/showthread...954#post836954
זה תלוי מאוד באדם ובגנטיקה שלו, קשה להכליל, אפשר לדבר על הרוב.
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() דבר ראשון אני יודע את זה, כי אני לא יושב בבית ומשחק דוקים נכון..?
דבר שני אני מרגיש, חש, ורואה את הותצאות. זה הייתרון היחידי, שבעצם אתה יודע שצבירת השריר תהייה מקסימלית בגלל המאזן הגדול.
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() לא מבין תאנשים פה אתם לא מתחרים באולמפיה בישביל מה הלחץ לעלות כל כך מהר בשריר יש לכם את כל החיים להתאמן.. בישביל מה לעלות בשומן סתם? בישביל מה?..
אן כמו לעלות נקי בלי תקופות מאסה חיטוב והשטויות האלה פשוט לעלות לאט נקי בלי לחץ ובלי להגיד לעצמך-עם הייתי אוכל יותר הייתי עולה יותר.. מה הלחץ? אנחנו לא באולימפיה .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מה הלחץ?
אין דבר כיף יותר מלעלות מלוכלך. תסבול חיטוב של חודשיים ותהנה ממאסה של 10 חודשים כמו שצריך עם לאפות. וגם תעלה במאסה הרבה יותר מהר. אני התחלתי נורא רזה רק עכשיו אני מתחיל לעלות בשומן אבל זה היה שווה את זה. אפשר לחשוב סוף העולם אם תעשה חיטוב בחיים שלך לרוץ זה רק בריא לך. [ואני שונא לרוץ].. |
![]() |
![]() |