|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
ראיתי שלפני כמה זמן פתחת פוסט שאתה לא יכול לאכול וכל זה ואני רואה שיש לך ידע בנושא אבל אתה חש לי יותר מדי אתה חושב שאתה חכם אבל אתה. גם אם קראתה את כל המארים שיש על פיתוח גוף אתה צריך להבין שהגוף זה תעלומה אתה צריך לנסות ולראות מה עובד עליך ולא כל מה שעובד עליך עובד עלינו (לא יודע אם יש משהו שיעבוד עליך ) יום טוב
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 6-9 גדול
3-5 קטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 9 גדול
6 קטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אל תפנה אליי בכלל , ילד מושפע .
אתה עף ברוח , למה אתה פותח ת'פה בכלל? קראת מאמר או שתיים והבאת ביד על ריפיטו , אתה חושב שאתה חכם . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
7סטים לשריר קטן?! מה קרה?? איך הבחור יתאושש מהאיףמון כזה המטרה להאתושש לא להעמיס על הגוף 3לשריר קטן ו6 לגדול ועבודה כבדה מאוד תעשה תעבודה מספיק כבר זה שאתה עושה כמות סטים גדולה ובנתיים אתה פה באיזה 20% שומן אז זה לא אומר שאתה תטעה אנשים נמאס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() איך הגעת ל20? אני על 15 , בערך אחוז שמן שרוב הפורום עומד בו .
לא פלא שהיית נושא לבדיחות בפורום הזה יש לך מנת משכל של ערס בכיתה ז , אלא אם כן אתה באמת אחד כזה? לא משנה.. בכל אופן , אין לך שום סימוכין למה שאתה אומר גם אם היו לך אתה לא יכול לעשות איתן שום דבר כי גוף האדם זה משהו אינדיבידואלי והתאוששות משתנה מאדם לאדם. אתה הושפעת מילידים שיצאו פה נגד עבודה עם כמות סטים גדולה , אתה ילד מושפע וקטן זה הכל ופיתוח גוף זו לא מלחמה בשבילך בשבילך אלא עוד תחביב חולף של בן טיפש עשרה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() חבל שמאז ששראגה עזב אנשים הפסיקו להאמין בתוכניות קצרות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הוא יכול להגיד מה שהוא רוצה , וכל המטיפים פה שעדיין כאן או שכבר עזבו יכולים לדבר על התאוריות היפות שלהם מפה עד להדועה החדשה עד כמה " קצת סטים" זה יותר טוב , אני מסתמך על עובדות והעובדה היא שריבוי סטים עובד לי יופי , הרבה יותר טוב מלתת 3 סטים לשריר .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל למה להמליץ את זה לכולם? למה אתה חושב שעל כל השאר זה יעבוד יופי כמו שזה עבד עליך? אני לאומת זאת אומר לו משהו שיעבוד עליו 100% וזה תוכנית מקוצרת ואתה אומר לו לעבוד כמוך ולהסתכן בבזבוז זמן... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בתכנית fbw רגילה עושים 5 סטים לשריר גדול ו-2 לשריר קטן ככה שזה יוצא 21 סטים לכל השרירים.
אז כנראה הכי טוב ב-ab לעשות 9 סטים לשריר גדול ו-6 לקטן כדי שייצא 21 סטים ביום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() צחי עשה טובה תשנה גישה, לא משנה עכשיו צודק לא צודק, באמת שמהצד זה נראה רע.
קרא את ההודעה הראשונה שלך שוב ותראה איך זה נראה ולנושא: במקום להתווכח, אפשר להסביר בפשטות שפיתוח גוף זה דבר אינידוידואלי, יכול להיות שתגדל מ8 סטים, ויכול להיות שזה רק יעקב אותך. מנסים את שני השיטות, כל אחת בתקופה אחרת, ובודקים מה עובד עליך יותר טוב. אין פה צודק וטועה. מי זה שרגא?
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |