|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() ד"א כשאני מתעורר בבוקר, הבטן יחסית שטוחה, אבל הרבה פחות נפוחה מכל היום.
רק כשאני אוכל היא מתנפחת לכל היום (עד למחורת בוקר אחרי השינה) אם אני אפרסם פה את התפריט שלי אתם תמצאו לי תחליפים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
גולש עם אזהרה
|
![]() בגיל 14 הגעתי למשקל 53 הייתי שחיף מת עם בטן. התחלתי להתאמן. בהתחלה עשיתי חיטוב, כי חשבתי שנשארו עליי עוד שומנים. השילוב של ריצות, מעט אוכל וגירוי לשרירים אפשר לי להוריד קצת בטן תוך עליה במשקל אבל עדיין הבטן לא נעלמה. התחלתי מאסה עליתי 10 קילו ל-65. מאז אני עושה חיטוב כבר חודש בערך הורדתי 3 קילו אני עכשיו ב-62 מתכנן להפסיק ב-60 ולחזור למאסה רצחנית. הבטן מתחילה להעלם, המתניים מתחילות להתכווץ והגוף מקבל צורה. אבל אני אומר לך בשיא הרצינות אני נדפקתי עם הגנטיקה אני לא חושב שאני אגיע לבטן שטוחה בקלות לקוביות ממש קשה לי להאמין, שלא לדבר על העגן שלי שנראה כמו של בחורה אבל מתאמצים ועושים כל מה שאפשר.
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז ככה :
7:00 6 כפות ש"ש\ קערה וחצי ברנפקס ללא סוכר כוס חלב 1% 10 שקדים לא קלויים 10:00 2 פרוסות לחם מלא מחיטה מלאה חצי גביע קוטג' 3%\ 3 פרוסות פסטרמה 2% \ 3 פרוסות גבנ"צ 5% ירק 13:00 כוס וחצי אורז מלא\2 כוסות פסטה מלא\תפו"א וחצי 150 גר' חזה עוף\סינטה דלת שומן סלט 4 יקרות +לימון 16:00 (לפני אימון) גביע יוגורט ביו 1.5% פרי 18:30 (אחרי אימון) גביע יוגורט ביו 1.5% + 2 תמרים 19:30 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה ביצה שלמה+ חלבון ביצה חצי טונה במים 3 ירקות כף טחינה גולמית +לימון 23:00 חצי קוטג' 3% 10 שקדים לא קלויים זה הכל! מה הערכים התזונתיים של זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
אם לא אז אולי גרמים מכל דבר ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין איך אפשר לא לאכול סיבים ולא חלב,
ובכל זאת לשמור על הערכים התזונתיים שכתובים לי בתפריט |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() שמע
זה שהבטן שלך נפוחה זה בגלל שהקיבה שלך גדולה יחסית לעצמות ולשאר חלקי הגוף זה בעייה שיש אצל הרבה נערים מתבגרים אני לא חושב שיש לך מה לעשות בנידון כרגע פשוט לחכות בסבלנות שנה שנתיים עד שהגוף יסיים ל"התבגר" בינתיים אל תעשה שום דיאטות חריפות ובשום פנים ואופן אל תגיע למצב של תת תזונה הדברים האלה רק יפגעו בהתבגרות של הגוף שלך בינתיים תתאמן ותאכל עם התפריט שהרכיבו לך ואני מאמין שתוך שנה הבטן תעלם אגב אתה לוקח יותר מידי קשה את העובדה שהבטן שלך קצת נפוחה וכבר יצא לך לעשות מעשים קיצוניים בנידון אז פשוט קח הכל באיזי זה כולה קצת נפיחות לא משהוא רציני בכלל תנסה להיות פחות אובססיבי לגבי זה ותראה איך זה עובר לך בלי שאתה שם לב בכלל |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל ראית את הבטן שלי, לא קל להתעלם מדבר כזה, כנראה אני יודע את מקור הבעיה, הייתי אוכל הדיאטה שלי הרבה מאוד כמויות של סיבים תזזונתיים בלי לשתות הרבה מים בכלל. כשאני אומר כמויות גדולות של סיבים זה משו כמו 50-55 גרם ביום. וזה גורם להתנפחות הבטן. ד"א אתה יכול להסביר לי את התהליך הזה של ההתבגרות, שהקיבה "יורדת" והבטן מתייצבת? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() תעל במאסה כללית בכל הגוף יש לך עוד הרבה לעלות ואני מאמין שגם בבטן תעלה מאסה וכבר לא יראו את זה
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() אני עולה נקי בנתיים כי יש לגוף שלי נטייה להשמין..
התחלתי ממשקל של 49 ועליתי נקי לגמרי (מסת שריר) כבר ל 55 אני במסה נקייה |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט החלקים האחרים בגוף כנראה עוד לא סיימו להתפתח והקיבה כבר סיימה הקיבה תשאר אותו דבר היא לא תרד אבל אחרי שחלקים אחרים יגדלו יהיה פרופורציות בגוף ולא ישימו לב אליה בכלל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() אבל הבטן תיהיה שטוחה?
|
![]() |
![]() |