|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לא פלא שאתה לא גודל.. תבנה לך תפריט כמו שצריך למאסה... תקרא את המדריך לעלייה במסה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לפני שאתה מאשים את הגניטקה , תבדוק שאתה מתאמן טוב ואוכל טוב , מה לעשות לא כולם פריקים גנטיים שיכולים לחפף ארחות ואימונים ועדיין לגדול כמו אף אחד אחר , יש אנשים שלוקח להם יותר זמן וצריכים להקפיד על תזונה ואימונים טובים , לאחר שבדקת שאתה עומד בכל זה ואתה עדיין לא גדל , אז זה בעיה , אבל עד היום לא ראיתי בכלל אנשים שלא הצליחו לעלות במסת שריר .
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() בכיין מטונף שמריח כמו הפה שלי בבוקר אחרי שינה של 14 שעות של שינה טובה או כמו הנוד הראשון של הבוקר שקט ורוצח..
א.אתה מתאמן שנתיים!??בדקתה תתוכנית אימונים?אולי אתה מתאמן כמו מפגר ולא משיג תוצאות חשבתה על זה?! ב.אוכל...אתה אוכל?יש לך כזה דבר בסדר היום שניקרא תפריט מסודר? ג.איזה ניסיון של שנתיים יש לך בחדר כושר בידיוק?תעלה תמונות!ותחשוב על מה שרשמו לך פה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: חייל..
עוסק ב:: סמים
חדר כושר: EXTREME
|
![]() מה זה התפריט המסכן הזה אתה מסתלבט עלינו כאילו ?XD
תקרא תמדריך לעלייה למסה http://israelbody.org/Index.asp?Arti...ryID=81&Page=1
![]() |
#6 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
למה לתת לו חצי תשובה ? באמא שלי ... למה טרחתי בכלל לשים בנעוץ את המדריך הכי יעיל לעלייה במסה שיש .. אם אף אחד לא משתמש בו ... הרכבתי את זה בשבילכם , שמתי ששואלים שאלה שקשורה במסה לכם תיהיה את התשובה הכי טובה לתת .. השתמשו בזה! http://www.israelbody.com/showthread.php?t=39074 בהצלחה
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי ממש את הכסף הדרוש לאכול כאלה ארוחות כל יום.
אני ישתדל לאכול יותר, כמו 2 סנדוויצ'ים לבי"ס, ויאכל פירות וירקות בין הארוחות. אבל לפי דעתי זה לא קשור, אני גרתי אצל סבתא שלי כמעט שנתיים, אכלתי המון. זה גנטינה סעמק. חוץ מלעלות במסה יש עוד מה לעשות? כמו תרגילים לגב, או לרגליים בכדי לעוות את זה? יש לי משקולות בבית אם זה יעזור... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה אפילו עוד לא יודע אם יש לך גנטיקה גרועה או לא אולי היא בסדר אתה פשוט לא אוכל כלום לפיי התפריט שלך אני בכיתה ו' ביום שלא היה לי כוח לאכול אכלתי ככה..
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל איך דבר כזה שהעצם בירך יוצא לכיוון הנגדי כמו אצל אישה, כנ"ל במותניים. ברור שזה גנטיקה. הלוואי והיה אפשר לשנות את זה, אני כמובן יאכל יותר וינסה לעלות במסה. האם יש תרגילים מסויימים שיכולים לעזור לי? או שעדיין יכול להיות שאני טועה וזה לא קשור לגנטניקה (הלוואי אני טועה). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לתת לי תרגילים מסויימים שיכולים כמה שיותר לעזור בכדי לטשטש את המותניים+ את התחת או הירכיים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תתחיל לאכול!!!!! תטחן כמה שאפשר. (ולמען השם תקרא מדריכים, שיהיה לך קצת מושג) הכי קל זה לבכות ולהאשים את הגנטיקה.. חוצמזה ע"פ מה קבעת שיש לך חרא גנטיקה? ע"פ המותניים? תעשה טובה וחדל עם זיוני השכל, גנטיקה זה דבר הרבה יותר מורכב מזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() Ma Iye Iti יקר,
קראתי את כלל ההודעות שלך בשרשור הזה וזה מה שהבנתי : 1)יש לך תפריט של 1000 קלוריות בלחץ, 2)לפי ה"יש לי משקולות בבית אם זה יעזור" אני מבין שאתה אפילו לא מתאמן במכון. 3)משום מה אתה חושב שהכל זאת הגנטיקה אשמה (?!) שמע,תתחיל להתאמן(במכון),לאכול(הרבה) ולישון(טוב) כמו בנאדם ואני מבטיח לך שתגדל. נ.ב : למה נראה לי לי שהשנתיים האלו היו שנתיים של כפיפות מרפקים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם בבית התאמנתי כמו שצריך, לכל חלק בגוף. ואמרתי בתגובה הקודמה למה אני חושב שזאת הגנטיקה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אני פשוט מת על האנשים האלה שאומרים שהם אוכלים "המון" ואז מספרים באמת כמה זה ה"המון" הזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ציטוט:
![]() פותח הפוסט אני מרחם עליך .. על מה שאתה אוכל ביום זה פחות מארוחה אחת בשבילי .. תתחיל לאכול כמו בנאדם ולא כמו שחיף מסריח .
![]() |
![]() |
#19 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() בוא נרים צבא של באדי-בילדרים ... ניתן להם שיריונות ונצא למסע צלב ראשון כנגד השחיפים
![]()
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |