|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: חייל..
עוסק ב:: סמים
חדר כושר: EXTREME
|
![]() אתה אפילו עוד לא יודע אם יש לך גנטיקה גרועה או לא אולי היא בסדר אתה פשוט לא אוכל כלום לפיי התפריט שלך אני בכיתה ו' ביום שלא היה לי כוח לאכול אכלתי ככה..
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל איך דבר כזה שהעצם בירך יוצא לכיוון הנגדי כמו אצל אישה, כנ"ל במותניים. ברור שזה גנטיקה. הלוואי והיה אפשר לשנות את זה, אני כמובן יאכל יותר וינסה לעלות במסה. האם יש תרגילים מסויימים שיכולים לעזור לי? או שעדיין יכול להיות שאני טועה וזה לא קשור לגנטניקה (הלוואי אני טועה). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לתת לי תרגילים מסויימים שיכולים כמה שיותר לעזור בכדי לטשטש את המותניים+ את התחת או הירכיים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תתחיל לאכול!!!!! תטחן כמה שאפשר. (ולמען השם תקרא מדריכים, שיהיה לך קצת מושג) הכי קל זה לבכות ולהאשים את הגנטיקה.. חוצמזה ע"פ מה קבעת שיש לך חרא גנטיקה? ע"פ המותניים? תעשה טובה וחדל עם זיוני השכל, גנטיקה זה דבר הרבה יותר מורכב מזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: חייל..
עוסק ב:: סמים
חדר כושר: EXTREME
|
![]() ציטוט:
![]() |