|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא משנה את העובדה שהתפריט שלו ממש לא טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כן, לא ממש תפריט מוצלח האמת.
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() בימים שאני לא מתאמן התפריט משתנה בערב ואני אוכל גם זיתים ירוקים.. אני מקווה שזה שומן איכותי...
הצלחתי להגיע לתוצאות מרשימות עם התפריט הזה.. לא הבנתי עדין מה רע בו.. ואני אוכל הרבה בגלל שיש לי חילוף חומרים סופר מהיר ואם אני לא אהיה על מאזן קלוריות חיובי גדול אני פשוט לא אעלה במשקל. (זה יוצא בערך 4 אלף קלוריות) ופתחתי את הדיון בשביל לשאול אם זה נורא להגיע ל-280 גרם חלבון ואם זה יכול לגרום נזק כלשהוא... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() זה לא בסדר
מאמרים הוכיחו כי יותר מ-2-2.5 גרם חלבון פר קילו זה לא יעיל. אתה פשוט תחרבן את זה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר מתחיל
כללי:: http://www.youtube.com/user/mikronator
|
![]() שומן או חרא בדרך כלל.. בהנחה שאתה לא מתאמן בתדירות ובעצימות כ"כ גבוהה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בחישוב בראש אני דווקא ראיתי 250 גרם חלבון בתפריט.
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() לפותח הפוסט
אתה מתקשקש יותר מידי עם נושא מאוד פשוט תחשב 1.5 ג חלבוון לקילו גרם שומן לקילו ואת השאר תשלים מפחמימות מקורות חלבון: עוף דגים הודו בשר בקר נתחים רזים כמו סינטה ופילה ביצים מוצרי חלב מקורות שומן טובים: אבוקדו אגוזים שקדים שמן זית שמן פשתה טחינה גולמית אתה יכול לתספף אם אומגה 3 מקורות פחמימה: לחם חיטה מלאה אורז מלא פסטה מקמח מלא קינואה אחרי האימון אתה יכול לצרוך פחמימה פשוטה צימוקים תמרים סוכר ענבים לחם לבן אלה הם רק כמה דוגמאות למאכלים שאתה יכול לשלב בתפריט שלך |
![]() |
![]() |