![]() |
בעיה - אוכל יותר מדי חלבון
יצא לי שאכלתי היום 280 גרם חלבון :o אבל זה כולל חלבון לא מלא.. השאלה היא האם זה בסדר... (שוקל 75) ..תודה מראש לעוזרים
|
ווואווה איך אתה מגיע לכל כך הרבה חלבון ? :o
צריך פי 2.4 ממשקל הגוף בגרמים לא? אם כן אז תכפיל את ה75 ותראה כמה אתה צריך אגב אתה יכול לפרסם פה את התפריט תזונה שלך סתם מעניין אותי לדעת את המקור שלך לחלבון |
שנה תתפריט...
|
יוצא לי בערך 160-170 גרם חלבון מלא.. וכל השאר חלבון לא מלא.. השאלה היא האם מחשיבים את זה בחישוב של ה-2 גרם חלבון פר קילו...
|
תקצץ בחלבון פשוט מאוד
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ברור אבל אם הוא כבר צורך מספיק אז מה הטעם אם הוא אוכל יותר מידי חלבון והוא כבר במאזן חיוב שיקצץ קצת זה גם אומר שהוא בפלוס גבוהה מידי
|
ציטוט:
|
אחי הוא אוכל 280 גרם חלבון והוא שוקל 74 אם זה לא יותר מידי אז מה כן:)
|
אם הוא לא בפלוס גובהה מידי אז כן לקצץ מחלבון ולהוסיף פחמימה במקום או שומן אני בטוח שהוא מזניח את השומן הטוב:)
|
ציטוט:
|
בגדול לא כזה נורא , למה כמות כזאת לא תזיק.. לחלבון יש עוד נטיבים והוא יכול לשמש כאנרגיה בדיוק כמו הפחמימה..רק תיראה שיש לך מספיק שומן בתפריט
|
קודם כל שישמוש של חלבון כאנרגיה (המרה לגלוקוז) הוא מאוד יקר מבחינת אנרגיה זה אמנם יכול לקרות אבל זה נדיר
ואם הוא כבר צורך מספיק פחמימות אז הגוף בטח ובטח לא יגש לחומצות אמינו לאנירגיה דבר שני הכמות הגבוה הזאת של החלבון גם ככה גבוה אז לגוף יש כבר די והותר לשאר האיברים בגוף ופעילות תקינה אז כן אחי אתה צריך להוריד את כמות החלבון שלך ותפצה בכמות הפחמימה והשומן |
אוי ואבוי!
יצמח לך זנב! |
ציטוט:
אוקיי התפריט שלי למי ששאל: ישר שקם- סקופ חלבון(עם 250 מ"ל חלב) הפסקה ראשונה- לחמניה גדולה (ארוכה כזאתי) מחיטה מלאה עם גבינה צהובה 5% (3 פרוסות) הפסקה שנייה- " " " " " " עם פסטרמה (3 פרוסות) צהריים: מרק עגבניות,פיתה,300 גרם חזה עוף,400 גרם ספגטי 30 דקותלפני אימון: בננה אחרי אימון: 2 תמרים גדולים + סקופ חלבון (עם 250 מ"ל חלב) ארוחת לילה: 6 פרוסות לחם לבן + גביע קוטג' 5%+ 2 ביצים קשות לפני שינה: יוגורט 1% שומן נכון שזה לא נראה כמו 280 גרם חלבון אבל אם תבדקו את הערכים של הכל זה מה שיוצא... |
תחליף את החלב במים תוריד חזה עוף ל 150 גרם בלילה תרד לחצי גביע קוטג בלי הביצים ותוריד פרוסה פסטרמה ופרוסה גבינה צהובה
באופן כללי למה אתה אוכל 6 פרוסות לחם לבן בערב מה אתה חושב שזה תורם לך? למה אתה אוכל 400ג פסטה? תחליף את הלחם הלבן ללחם מחיטה מלאה תוריד פסטה ל 200ג מומלץ גם מחיטה מלאה לפני השינה תוריד את היוגורט תחליף בחצי גביע קוטג ופרי אין לך ירקות ואין לך שומן טוב אחי התפריט לא משהו בכלל בכלל לא משהו |
ציטוט:
זה ממש לא 280 גרם חלבון וזה ממש לא מוגזם. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ