|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי חברים תודה רבה על העזרה אני אעדכן אותכם ..
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפשר לשלב את 2 התרגילים שציינת ליידים בסוף אימון starting srength? "ישיבה בשיפוע עם משקולות" - שיפוע של כמה מעלות? פריצ'ר - אפשר לעשות בצורה כזאת שמניחים את היד על ספת האימון(איפה שהגב נמצא כשיושבים על הספה) שמוטה בזויית מתאימה ואז מאמנים כל יד עם דאמבל? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
השיפוע הכי נוח לדעתי זה 50-60 מעלות אבל אם נוח לך ב60 תעשה ב60. בד"כ יש מעמד מיוחד לפריצ'ר, עשייתו על ספסל כזה תגביל לך את טווח התנועה במעט, כשתיישר את היד לגמרי המתח מהיד לגמרי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() אל תתאמן על ידיים תאמן חזק שרירים גדולים עם משקלים חזקים והידיים יגדלו יופי לפעמים מתאמנים יותר מדי על ידיים ובגלל זה הם לא גדולת
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() פותח האשכול, תאמץ את העצה הזו.
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שטויות במיץ... בחיי שאני מתעב את הגישה הזו תאמן שרירים גדולים והידיים יגדלו , אני באמת רוצה לראות אותך עושה את זה והידיים שלך נשארות בפרופורציה עם שאר הגוף....
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם אתה עובד את התרגילים הגדולים (מתח ובנט לגב, לחיצה ולחיצה בשיפוע לחזה ומילטרי לכתפיים) יש צורך בלא יותר מגירוי ישיר חד פעמי לשרירי הידיים. מניסיון אישי שלי, ושמעתי מאנשים אחרים, גם פה בפורום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ז\ה גם נכון....אבל בנוסף תעשה שני תרגילים שונים לידיים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |