![]() |
ידיים ..
תשמעו חבר'ה אני מתאמן שנה ויש לי דיי ניסיון בתחום הפיתוח גוף למען האמת .
אני מתפתח דיי טוב בגוף אבל בידיים יש לי בעיה מאוד קשה שאני לא מצליח להתפתח בהם בצורה סבירה אפילו .. ניסיתי כל מיני דרכים כאלו ואחרות ולא הצלחתי להבין מה הבעיה .. |
תכתוב את התכנית אימונים שלך
|
ציטוט:
|
או פחות מידי עומס על הגב....
קיצר תן תכנית לפני שאנחנו משערים |
זאת התוכנית של היד הקדמית שלי (חשוב לציין שאני עובד ab 3 פעמים בשבוע זאת אומרת ששבוע אחד אני עובד פעמיים על היד הקדמית ושבוע שני פעם אחת אתם מבינים .. עכשיו זה מה שאני עושה ליד :
כפיפות במוט w 4x8 כפיפות בישיבה עם דאמבלים : 4x8 . |
16 סטים ליד קידמית ?!?!?!?
תוריד חצי בשבוע של פעמיים, אני משער שאם זה הולך ליד קידמית אני לא רוצה לדעת מה הולך עם החזה והגב. |
ציטוט:
יכול להיות גם גנטיקה גם לי אותה בעיה :\ |
ומה האימון גב שלך?
|
גב ?
מתח 4x8 בנט אובר 4x8 חתירה 4x8 |
סביר להניח שגנטיקה , אם אתה מתפתח טוב בשאר חלקי הגוף אז הבעיה היא לא בתזונה ואני בספק שגם באימונים , יתר סטים לא ימנע מהיד לגדול .
|
קודם כל אולי תנסה להחליף תוכנית אחרת לא ab?
ניסית להעלות את האינטסיביות על הידיים? לדוגמא פירמידות? לדוגמא דרופ סט? לדוגמא טיים אווט? נגאטיב? פאטריאל? ויש עוד מלא טכניקות. |
ציטוט:
בשבוע שיש לך אימון כפול של ידיים תעשה 6 סטים באימון, בשבוע שיש לך אימון אחד תעשה 8 (תגוון לפי זה בשאר השרירים) תגוון בטווחי החזרות 6-10 |
לא עולה לי תוכנית אחרת בראש למי שהציע אני חושב ש-abc לא מספקת עבורה מאחר שעובדים שריר פעם בשבוע
|
אין לך אפשרות לעשות 4 אימונים בשבוע?
|
ציטוט:
..... |
מה אה?
מישו העלה טענה שהוא עושה יותר מדי סטים ליד קדמית , אמרתי שזה לא ימנע ממנה לגדול , זה סתם מיותר... |
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה! |
^
תעשה חיפוש בפורום אתה בטוח תמצא |
עזוב...הבעיה האמיתית היא שאתה עושה את אותו התרגיל רק עם מכשיר שונה...היה פה מישהו כזה כבר..
אישית אני אומר לך תעשה ישיבה בשיפוע עם משקולות 3 סטים ופריצ'ר אחיזה רחבה 3 סטים ותראה שינוי ענק ביד מניסיון!! היו לי כבר אינספור מתאמנים שהיו עושים מה שאתה עשית בכל מיני שרירים[חזה ידיים בעיקר] ואחרי ששיניתי להם הם גדלו בצורה משמעותית... תנסה את שני התרגילים האלה ואני ממבטיח לך שינוי אם ממש בא לך תוסיף סט אחד של כפיפה במוט כשכפות הידיים מופנות למטה[פרונציה] אבל זה ממש ממש לא חובה העיקר הם שני התרגילים הראשונים שכתבתי דווח לנו איך זה עבד |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ