|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() כן, זה לכתף קדמית.
![]() |
#23 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() יפה אמרת אנימל....
עכשיו אחי בוא אני אתן לך הסבר קטן.... קח בודיבילדר מקצועי מארה"ב....קח אחד מה-10 של אולימפיה....ניראה לך שהם מסוגלים לעשות את התנועה המלאה של חתירה בעמידה עם כל מאסת השריר שיש עליהם?לא ניראה לי....הרי לך התשובה ההגיונית.... לחיצת כתפפיים זה תרגיל חובה ולא אמרתי שלא.....אל תשכח שלחיצת כתפיים רחבה היא יותר בעייתית לכתף מאשר חתירה בעמידה מבחינת מנח הכתף.... ד"א....אל תתבלבל.....הנפה לצדדים וחתירה בעמידה עובדים על כתף אמצעי כשהנפות לקדימה[כפיפות כתף] ולחיצות כתפיים עובדות על כתף אמצעית..... בכל אופן לרוב האנשים חתירה בעמידה זהו תרגיל מצוין ומומלץ....לי יש כתף בעייתית מאוד והתרגיל הזה לא גרם לי לשום בעיה בכתף....לא לי ולא לשום מתאמן שלי[שמיותר לומר שאף אחד מהם הוא לא בודיבילדר ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
|
![]() ציטוט:
ד"א, לחיצה הנפות קדימה עובדות על כתף קדמית, לא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() אופס....נכון כתבתי בטעות אמצעית...הכוונה הייתה לקידמית בתרגילים האמורים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() קיצור אפשר לעבור תוכנית הבאה לחתירה? נמאס לי מההנפות לצדדים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() תעבור תראה שינוי גדול.....
אם לא תמיד יש סינטול ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() ציטוט:
תחכה....^^ |
|
![]() |