|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אנשים מתלהבים אחושרמוטה כשהם רושמים פה צ'יטים...
לאפה עם שווארמה, חומוס וצ'יפס. אני לא מאמין שזה צלחת חומוס שלמה עם צלחת צ'יפס שלמה ובכלל איך אכלת את החומוס? ניגבת עם פיתות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
כללי:: shahar
עוסק ב:: חייל משוחרר
|
![]() פנק אותנו (-:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפשר לדפוק אוכל בכמויות ... Masquerade אהבתי ת'הגדרה שלך חחח "צ'יט מאופק"
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שלא אלא חומוס בתוך הלאפה עם השווארמה
![]() |
#25 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קבל :
לפני חודשיים משהו כזה עשיתי צ'יט בבופה מצויין באירוע שעבדתי בו בתור עוזר dj, אחד הגדולים שקיימים: * 10 טורטיות בשר בקר / עוף עם מלא רוטב ועוד חצי צלחת רק הבשר בקר * 5 סושי * 5 שניצלים מטוגנים גדולים * 1 אגרול עם רוטב מתוק * 3 סיגרים / פסטלים * 2 בורקסים * 4 חתיכות פסטרמה * 4 שיפודי חזה עוף * 4 קבבים עם טחינה * 3 כפות פסטה מוקפצת עם חתיכות חזה עוף * 3 כפות פסטה עם רוטב עגבניות ובשר טחון * 4 כפות אורז עם צימוקים ושקדים * סטייק בקר * סטייק קטן סינטה * 3 כפות קינואה * שתייה: כוס וודקה רדבול, פרי שייק מנגו וזהו נראה לי... אכלתי בהתחלה מתוך רעב, ולאחר מכן סתם מתוך דחף לטעום מכול הבופה.. שילשלתי את החיים שלי שעה אחרי האוכל וגם בבוקר למחרת. עכשיו כשאני חושב על זה, זה היה ממש מיותר: לא לעסתי את האוכל כמו שצריך ולא נהנתי מימנו.. סתם כאבי בטן מטורפים היו לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() איך זכרת בראש את כל הרשימה הזו חחחחח* 3 כפות קינואה אבל התפרעת משהו ![]()
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() יווווווווווווו בטח נכנסת לצום של חודש אחרי ורק רצת כמו בהמה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() חח ת'אמת אני בטוח ששכחתי משהו.. אבל היה אחד הדברים.
נראה לי צ'יט הבא שלי אני אדבר עם הdj אני אעשה שוב בופה, רק לא בכמויות האלו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]() ת'אמת לא. ספינינג יום למחרת. יומיים אחרי הוספתי 10 דק' עוד אירובי לכל אימון וזהו.. המצב התאזן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() ברור מארוחה אחת ויום אחד לא קורה כלום גם מסופ"ש שלם הייתי בטורכיה במלון הכול כלול לפני חודשיים אכלתי 3 ימים כמו בהמת מסע לא הפסקתי לדחוש ולא עליתי קילו וכול הסופ"ש הזה לא התאמנתי דקה אלה רק בטן גב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח כוסעמק איזה גנטיקות יש פה לאנשים הרבה פה טוחנים ולא משמינים.. ואנשים כמוני וכמו עומרי נדפקים עם חרא גנטיקה בקטע הזה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() לצערנו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() ציטוט:
זה לא קשור לאיזה צ'יט תביא אחי. אתה יכול להביא את הצ'יט הכי מוטרף בעולם אבל חצי שנה אחרכך תשמור על תזונה נקייה. אותו דבר ההפך, אתה יכול לא להביא בכלל צ'יטים אבל התפריט שלך מורכב מעודף אוכל. זה שעמרי הביא צ'יט מטורף זה לא אומר שהוא ישמין מזה. תראה את הפוסטים שלו הבן אדם חי על קוטג' 0.5 ושומר על כל קלוריה שנכנסת לו לגוף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]() דווקא אני כבר לא משתמש בחצי אחוז חוץ מלפני השינה :o (עברתי ל-3).
מי שמשקיע לא שוקע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה שאנחנו כמפתחי גוף לא צריכים לפחד מבשר אדום.. מה הבעייה להזמין איזה 300 או 500 גרם סטיק בשר אדום במסעדה עם סלט, ואורז או תפוחי אדמה..? תענוג של ארוחה.
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() גאנטיקה לא הייתי אומר אחי כי יש לי חרא של גאנטיקה וגם נטייה להשמנה אבל לא יודע איך לא עליתי כנראה בגלל שאחרי זה קיצצתי ממש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() אני עושה צ'יט פעם בחודש לא יודע אני לא מחפש את זה...וגם שאני עושה זה רק במקרה ולא תמיד יוצא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() כל מי שיוצא למסעדה ואוכל בשרים כמו בשר אדום או פרגיות ומזמין אם זה משהו כמו אורז למשל לא הייתי קורה לזה צ'יט האמת,אין הבדל גדול בין פרגיות על האש לבין חזה עוף על האש ואורז מכינים במסעדה במים בידיוק כמו שאתם מכינים בבית אלה אם כן אתם מזמינים אורז אם תבלינים וכו' וגם זה לא מה שישמין או יפגע אבל לא צריך לרוץ כל היום לחפש את זה מחשיב את זה כארוחה לכל דבר.
אצלי צ'יט זה למעשה חריגה לגמרי דבר משמין שלא יתרום לי:פיצה,ארוחה במקדונלס(שזה סתם המבורגר זול ולא בשר אדום דל שומן אלה סתם ג'ורע מלא ברטבים משמינים)וצ'יפס,גלידה,בורקסים ומאפים למיניהם,שווארמה פרגית?במדיה וזה בלאפה אם צ'יפס וחומוס וכל החרטות. וסוג כזה של אוכל לא באמת עושה לי את זה..פעם אחרונה שאכלתי פיצה הייתה אחרי התחרות ומאז לא נגעתי בכלל במוצרים שיש בהם חלב בכלל. אגב פעם ראיתי סרטון של קאטלר שהוא מדבר על סטייק שעשוי מפרה של באפלו(סוג של בהמה שחיה בטבע סוג של פרה)והבנתי שביחס לסטייק רגיל האחוז שומן שלו ממש ממש נמוך והוא עשיר בחלבון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
|
![]() ציטוט:
דווקא אתה חשבתי שצ'יט שלך זה בערך תפריט של מסעדה.. איכזבת. |
|
![]() |
![]() |