|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי זה הולך ככה
1- חזה - השריר שהכי כיף לאמן, אחרי שאתה דוחק 100 קילו אתה מרגיש כאילו הגוף שלך מתנפח באותו רגע 2-רגליים- די דומה לחזה, אחרי אימון סקוואטים טוב אתה מרגיש חצי נכה , לעלות מדרגה אחת הופכת להיות משימה קשה אחרי אימון רגליים טוב, וזה כל הכיף...להרגיש נכה אחרי אימון רגליים זה סיפוק אדיר 3- יד קידמית- מה לעשות זה שריר שאהוב על כולם וגם עליי ...לראות במהלך תרגיל את הוריד שמתנפח לאורך הבייספס עושה לי את כל האימון 4- יד אחורית- אצלי אימון ליד אחורית די דומה לאימון חזה (בעיקר דחיקות עם אחיזה צרה) ככה שיש לו מקום טוב בסולם השרירים שאני אוהב לאמן 5- כתפיים - פה כבר מתחיל החלק המגעיל , שונא כתפיים, זה לא נוח במיוחד כשעושים את זה ביחד עם אימון חזה בקושי אפשר להרים את היד גם אם זה עם משקולת של 2.5 קילו...שונא כתפיים 6- גב- חוץ ממתח אני לא סובל את התרגילים לגב במיוחד חתירות זה גורם לי לסחרחורות ואני סופר כבר את השניות עד שאני גומר את האימון הזה ועזבו את הקטע שהוא הורס את האימון בייספס שבא אחריו:\ 7- בטן- משעמם, לא מועיל, ואני עד עכשיו לא מבין למה צריך לעשות את זה אבל בשביל הקטע אני ממשיך... עכשיו תורכם |
![]() |
![]() |