|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() אני צריך תוסף שיעזור לי לגדול יותר מהר ואני מתלבט בין קריאטין מונו או חפורמולה כמו נוז או קריאטין אקסטרים וכאלה...
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() znood תודה רבה על העצה אבל אני איש של AB זאת כבר מחלה ואני לא רואה את עצמי עושה משהו אחר לפחות בשנה הקרובה,לפני תוכנית AB ניסיתי את רוב התוכניות ורובם לא היו נוחות לי עד שגיל גרנות הכיר לי את AB וזה ואני אישית מכור לזה,אולי אתה יכול להמליץ לי על קריאטין שיתן לי פוש?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ZoonD צודק וזה מנסיון אישי חבר קרוב שלי מהמכון המליץ לי לעבור לתוכנית מפוצלת יותר מABC וכך עשיתי ותאמין לי עבד פלאים העלתי במקלי עבודה בצורה מטורפת וגם במשקל עליתי יפה מאוד כמובן שהכל עם תזונה נכונה תוכל לנסות לא טוב לך תחזור ותנסה משו אחר...
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 1. תנסה לקחת שבוע הפסקה
2. לשנות תוכנית אם עבדת בתוכנית ab אז תנסה לחלק לabc או abcd (בכל מקרה 4 אימונים במאסה זה מספיק) 3. תעלה קלוריות (תקפיד על זה ולא למרעית העין) בין 350-500 קל' 4. קריאטין מונו רגיל עושה פלאים תנסה שוב איתו (מקסימום תשתה קפה לפני אימון כדי להרגיש רענן)
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אחי מה הקטע אתה מבקש עיצות אבל מתעלם מהם ונעול על להמשיך לעשות את מה שאתה עושה מה שכמובן לא עובד אחרת הייתה עולה יפה ולא מבקש עיצות בפורום
zoonD נתך לך אחלה עיצה תחליף את תכנית האימונים AB זה לא מתאים למאסה תעשה ABCD או ABC ABC תקצר את הזמן במכון ותעלה את האינטנסיביות של האימונים לגבי אוכל אחי עזוב אותך מתוסף שיעזור לך לעלות תוספים באים לעזור אבל הם לא תחליף לאוכל לגבי התפריט שלך לדעתי הוא לא מאוזן תצרוך את רוב הפחממות שלך בבוקר ולפני ואחרי האימון כי זה הזמן זהגוף באמת זקוק להם לגבי חלבון בבוקר הייתי יורד על חביתה מ 6 ביצים (רק צהוב אחד) וחצי גביע קוטג במקום חביתה זה יכול להיות גם ביצים קשות אחרי אימון פרי עם כף גיינר זה סבבה הייתי לוקח בננה במקום תפןח כי האינקס הגליקמי של בננה יותר גבוהה ובתפוח יש הרבה סיבים יחסית בבנה יש גם הרבה אשלגן שמונע התכווצויות לגבי פירות באופן כללי הייתי מצמצם את הצריכה שלהם כי הם משחזרים גליקוגן בכבדולא בשריר ואיכות הפחממה היא ירודה יותר מפחממה מעומלנת ליפני השינה כף syntha6 או פרו קומלקס (לא גיינר) זה אחלה זהו בכלליות אם אתה רוצה יותר פרטני דבר איתי באישי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא רק חילוף חומרים אחינו לשומן יש תפקיד מאוד חשוב בבריאות שלנו ומבנה התאים
התא עטוף בממברנה שהיא שומנית ותפקידה הוא "לסנן" את חומרי התזונה שמגיעים אליה ממברנה זאת היא שומנית וכדי שרמות השומן שלה יהיו תקינות אתה צריך לאכול שומן") ולא לדבר על איזון רמות כולסטרול וכן מטבוליזם תקין אחי הגוף הוא כמו מנוע ומנוע צריך שמן כדי לעבוד חלק אז יאללה תן אותה בשומן הטוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו אני רץ למטבח לטחון אגוזי המלך!
את התוכנית אני ישנה בינואר בערך ואנסה את מה שהמלצתם שדרך אגב שאלתי הרבה והמליצו לי עליה. בחודש הבא אני חוזר לנו-אקספלוד כ-פרי וורקאאוט ואחרי האימון אני אשלב קריאטין מונו,איזה אתם ממליצים? ומשהו יכול להגיד לי איך אני שולח הודעות בפרטי?
![]() |
#9 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
לא ניתן לשלוח הודעות פרטיות. |
|
![]() |
![]() |