|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
העיקר הוא מריץ אותנו הבן ז!נה
![]() |
![]() |
#2 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ראיתי כמה פעמים כבר כאלה בנות או בנים בני 25 שבאים לשיעוריי ספורט אצלינו ועושים ריצות ואת כל המיבחנים רק כדי להשלים את הבגרות בספורט ולקבל תודת בגרות..חחח אחד המצחיקים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחח איזה מבאס זה בגלל מקצוע כזה מפגר לא לקבל תעודת בגרות....
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחח ככה זה 70% מהמורי ספורט אומרים צאו לריצה והוא נרדם מתחת לאיזה עץ עם לאפה על הכרס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש לנו מורה אחד לספורט איזה בן 50+ לא נשאר לו שיער שחור הכל נהיה אפור ראיתי אותו איזה שיעור 10 פעם מתח ורגליים 90 מעלות ביצוע נקי. חוץ מזה הוא אוהב לצאת בשישי-שבת לריצות מבאר שבע לדימונה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יש מורים לספורט שלא מעניין אותם שרירים וbb רק אירובי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתפלל אליה.. שתיכחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() בלבלתם אותי לגמרי.
בן אדם שרק התחיל מאסה רצינית צריך לעשות יותר מ4 בשבוע אפקטיבים של שעה בתוכנית a , b ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
הצחקת אותי 2 אימונים בשבוע, לא חבל על הסטרואידים..?
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הזלזול שלך לא שווה אפילו תתגובה שלי
![]() |
#14 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ידידי, אין צורך להתעצבן. אלון צודק מאד במקרה הזה. אין באדיבילדר שמתאמן פעמיים או שלוש בשבוע, אולי כשהוא בשיא האופסיזן במעין "מנוחה" בשבילו. אני לא מדבר כאן על מתאמנים, אפילו לא כאלו "איכותיים מאד", אלא על באדיבילדרים מתחרים שמתספים את עצמם (גם המקצועניים המתחרים בארגונים טבעיים , ברמה נמוכה יחסית).
אמנם לא כולם מתאמנים פעמיים ביום לפני תחרות, אבל פעמיים שלוש , זה באמת בזבוז.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
וכל התאוריות שלכם על מינימום 80 אימונים בשבוע יראו כטימטום, זה לא כמה שיותר יותר טוב, זה האיכות
![]() |
![]() |
#16 |
מפקח ראשי
|
![]() אל תשכח שיש את העניין הגנטי ויש כאלו יוצאי דופן שמספיק להם גירוי של פעמים בשבוע לשריר והם גדלים מזה יופי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() 2 אימונים בשבוע הם בטוח לא עושים ...בשביל מה לקחת את כל החומרים האלה שמיועדים להתאוששות מהירה כמו שכל מפתחי הגוף עושים אחרי אימון אם האימון הבא שלך הוא בעוד 4 ימים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() הכל תלוי איך האימונים שלך בנויים, יש אנשים שמתבססים על 3 פעמים בשבוע אבל.. אני לא מבין את הבעיה
![]() |
#19 |
|
![]() דולדול אני באותו מצב כמוך, המורה שלנו טוחן אותנו שכיבות שמיכה בטן ומתח וזה דופק לי מנוחה בין אימונים, אז הגעתי איתו להסדר והוא בנה לי ולעוד חבר שמתאמן תוכנית נפרדת משאר הכיתה.
התוכנית תתבסס על אירובי בעיקר, כדי לפתח סיבולתת לב ריאה, ואת הקלוריות שאני אשרוף אני אשלים כבר..
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |