|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() אחלה של מאסה אחי בקשר ליד לפעמים תמונות מקטינות ממש מקטינות אתם לא יכולים לדעת בכל אופן הביא מדידה
ידיים גדולות נראה שהחיטוב הולך לא רע
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אין לך יש 43 ואתה בהחלט לא שוקל 99 קילו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תפסיקו עם התגובות האלה. יש לך אחלה מאסה אחי אבל לפי התמונות לא נראה שאתה 100 ק"ג (99...)
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס מצחיק לגלות כמה טיפשים יש פה... מביאים פה תמונה עם סרט מדידה ועדיין לא מאמינים...
דייייייייייי לטיפשות, פשוט דיי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() עזוב אותך שטויות מסה יפה מאוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אחחח כמה ילדודס יש פה ,
בן אדם בא ומעל תמונה וכל מה שיש פה אנשים לעשות זה ליתעסק בתפאל ולא ביעקר , איזו סיבה יש לי לשקר ? מה אתה רושצים בנוסף לסרט מדידה סירטון שאני נישקל ? בקיצור אתם חבורה של ילדים בני 12 שמיתעסקים כל היום בקקה (לא כולכם רובכם) , מנהליים אשמח אם תימקחו את האשכול! נערך לאחרונה על ידי גסrider, 01-09-08 בשעה 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תראה שניה: ![]() זה נראה לך ההיקף של המיכל?
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() גבר בשביל להשתיק את כולם תמדוד בדאבל בייספס..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() נראה ממש טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
|
![]() ציטוט:
אתה פשוט לא נראה 43, זה לא אומר שלא יכול להיות שאני טועה, אפילו מאוד סביר בהתחשב בכמה שאתה נפגע, אבל פאקינג יד 43? רואים אחוז שומן לא רע +++, אבל עדיין, זה מתמיה. יכול להיות שאתה נורא רחב ועבה בנוסף, ככה שזה לא נראה פרופורציונלית הגיוני, יכול להיות שאני טועה. אבל זה פשוט לא נראה אמין. (למרות שנראה לי לי שוב, לפני איך שאתה אוכל סרט ובהתחשב בזה שאמרו שאתה אחרי סייקל, שכן יש לך יד 43... אולי רק טיפה פחות)
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סך הכל אני אחרי מאסה של חצי שנה או יותר אפילו אני גובה .182+ - ולא מדובר במישקל של 99 על 8% אני לפחות ת15% שומן אם לא יותר גבר אחרי חיטוב אני מאמין שאני ישקול באיזור ה85 + - ואם יד 39 38 אבל תמשיך אח שלי אנשים כמוך גורמים לי ליתאמן יותר ויותר חזק קאנים תודה שאתם קיימים אתה פשוט גורמים לי להרגיש מיוחד ! :d בקיצור אח שלי הוייכוח הזה דבילי, אין לך משהו אחר לעשות ? אולי לאוכל איזה 500 גרם שיבולעת שעול אולי תעלה עוד איזה 100 גרם עד הערב! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() שפר טרפזים
בהצלחה בחיטוב לא יזיק אם תעלה תמונות רגליים...
![]() |
#36 |
|
![]() תבין, לעשות שראגס זה לא מה שיעשה לך את ההבדל
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() בונא רדו ממנו. סבבה, התמונות לא משקפות אבל הוא 43 והוא הוכיח אז חלאס לבלבל בשכל וזהו.
בנוגע לתמונות: אחלה מאסה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() איזה 15 אחוז שומן חחחחחחחח 15 לא ראים ככה ורידים ורואים אצלו גם ריבועיים...
וגם אם הוא מדד באלכסון נגיד פחוחת סנטים... איך הגעתם לפאקינג 39 חחחחחחחחחחח אחי בכללי יש לך אחלה גוף בהצלחה בהמשך תעדכן |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אומר לך שאני באיזור ה14 15 אחוז, הבטן רק עכשיו מתחילה לבצבץ אבל אי אפשר לליקרוא לזה ריבועים , וגם אני לא זוכר ששמתי פה תמונה של הבטן \: |
|
![]() |
![]() |