|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
קשה לי להאמין שאחד ששוקל 80 עוד מעט על 175 יכול להיות שחיף... אני מחשיב את עצמי נורמלי לא גדול ולא שחיף אז בבקשה אל תגזים... ברוך השם אני נראה כמו אחד שמתאמן ויש לי את האנשים שיגידו לי את זה והמטרה שלי קודם זה להוריד את העור הזה עי מאסה איטית ונקייה אחרי זה נתעסק בדברים אחרים.
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() הוא לא נראה רזה מידי תהיה בטוח. אתה מדבר שטויות.
אתה יודע כמה זמן בכלל הוא עשה מסה? הוא עשה תקופת מסה קצרה מאוד ועלה יפה ואז חיטב ועכשיו הוא חוזר למאסה. לפני שנה הוא היה עם עודף משקל והוריד 32 קילו, לבוא ולהגיד "רזה מידי" זה לא לעניין. ולבוא ולהגיד "תעלה תמונות עוד שנה" זה גם לא לעניין, מצטער. תהיה בטוח ששחיף הוא לא, הוא נורמלי לגמרי עם אחלה של מאסה והוא ימשיך לתת במאסה תסיר ספקות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() זה שהוא הוריד 32 קילו זה דבר יפה לכשעצמו אבל איך זה קשור לפיתוח גוף?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) כמה נוח להתייחס לחלק אחד בהודעה, מה נדבקת למה שאמרתי תגיד לי?
ציינתי שהוא הוריד 32 קילו לפני פחות משנה, אם היית רואה תמונות קודמות שלו לא היית מדבר איך שאתה מדבר כי הבנאדם עשה שינוי רציני וכן זה קשור לפיתוח גוף. הוא רוצה להעלות תמונות חדשות להראות התקדמות מי אתה בכלל שתבוא ותעיר לו הערות כאלה? מה אני לא מבין צריך להיות מינימום 100 קילו על 10 אחוז שומן כדי להעלות תמונות? רוצה להעביר ביקורות? תעביר, אבל בצורה הגיונית ונכונה ולא כמו שאתה עשית. כי זה פוגע בבנאדם ומוריד לו את המוטיבציה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אני העביר ביקורת איך שבא לי ואני לא אשאל אותך, הבנת ?
לא ירדתי עליו, סה"כ העברתי ביקורת. הבנאדם רזה מידי ויש לו עוד הרבה מסה לתת. איך שהוא נראה כרגע זה נחמד למתחיל אבל זה לא מספיק. ממש לא. "כי זה פוגע בבנאדם ומוריד לו את המוטיבציה." בלי לפגוע, אתה אהבל. תאמין לי שעדיף לו לקבל ולהפנים ביקורת מהסגנון הזה מאשר עוד תגובה " איזה סוס" "איזה מפלצת" של חבר שלו, שתגרום לו לחשוב ולו במעט שהוא באמת כזה. ועוד משהו, "הוא רוצה להעלות תמונות חדשות להראות התקדמות מי אתה בכלל שתבוא ותעיר לו הערות כאלה? " תסביר את המשפט הזה, בבקשה נערך לאחרונה על ידי TheGift, 02-08-08 בשעה 16:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() כל הקטע בביקורת זה להגיד מה לא טוב ומה צריך לשפר. זה אתה בא ואומר לו "כל הכובד איזה סוס אתה וכו'" זה לא להעביר ביקורת, זה לשקר לו בפנים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() טוב חאלס לי אתה צודק סבבה ביקורת מקבל אותה זכותך המלאה...
אמיר תודה אחי אבל עזוב מעדיף לשמוע עוד ביקורות מאשר להתווכח.
![]() |
#29 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() טוב אחי.
אל תתיחס. אחלה התקדמות ובסיס ממש טוב. יש אחלה גוף אחי תמשיך להשקיע. אהבתי א החיטוב בגב.
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
אף אחד לא אמר לך להגיד לו "סוס" או דברים כאלה... והוא לא רזה מדי.. הוא 1.75 ושוקל 77 על אחוז שומן 12-13 שזה טוב מאוד ונוסיף את זה שהוא רק בן 16. ברור שיש לו עוד דרך ארוכה אבל אתה לא יודע מה המטרה שלו אז אל תזרוק סתם דברים באוויר.
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בשיא הכנות אתה יצאת לא בסדר עכשיו עם איך שדיברת בלי שום קשר לכלום. אם ככה זה נקרא להעביר ביקורת אצלך אז שתהיה בריא. שמע זה כן פוגע שאומרים לך "תעלה תמונות עוד שנה" אתה מבין? כאילו שהוא איזה חתיכת אנורקס שחיף שלא מבין כלום. אף אחד פה לא אמר לו מפלצת או סוס, אני לא צריך להגיד לו איך הוא נראה כי הוא יודע בעצמו מה הוא שווה ומה הוא צריך לשפר. תאמין לי שהוא האחרון שיחשיב את עצמו למפלצת כי אני מכיר את הבנאדם. בקשר למשפט, שוב כמו שהסברתי מקודם אתה אומר "תעלה תמונות עוד שנה" - וזה לא נחמד בכלל, הוא מעלה תמונות כי הוא רוצה לקבל ביקורות על מה לשפר ושיגיבו לו על איך הוא נראה, ממה שאתה כתבת אפשר היה להבין שהוא שחיף לדעתך(גם לא אמרת את זה ישירות) ואני פשוט באתי ואמרתי שזה לא נכון - כי שחיף הוא לא. שמע הבנאדם הכל ברוח טובה פשוט התגובה שלך לא הייתה במקום לדעתי פעם הבאה אפשר להעביר ביקורת בצורה יותר טובה והנה יש פה כמה שהעבירו ביקורות בצורה טובה. חוץ מזה חבל על העצבים של כולם פה... שיהיה יום טוב. נערך לאחרונה על ידי BodyKilo, 02-08-08 בשעה 17:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() חפרת אחושארמוטה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מסכים אם לי יש לך עוד דרך ארוכה כמו שיש להרבה מאיתנו בלי להעליב גבר אני לא מיתאמן סביבות ה8 חודש ואני יותר גדול ממך ואני אפילו לא מקפיד על תזונה תקפיד על לעלות קילו בחודש ותוך שנה תעלה 12 קילו אתה מסוגל אני רק עוד שנה יחזור להיתאמן שאני יסיים מסלול בהצלחה ודרך אגב leee הוא אחד הסוסים אתם לא יודעים על מי אתם מדברים
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() ועוד דבר תבינו המשקל לא משנה כמו שאתם עושים ממנו הוא משנה אבל לא הדבר הכי חשוב
יש לי משל חבר קטן ממני ב5 קילו אותו גובה אם יד 44 משקל לב דווקא אומר הכל ותיראו בעצמכם חברה פה ותיקים כמו סוליקו שלא שקלו 80 או 90 קילו וסתכלו איך הם ניראו
![]() |
#35 |
|
![]() גועל נפש.
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
תעשה לי טובה מה אתה ילד קטן...
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() לא אמרתי שמותר לו לדבר ככה פשוט אמר את האמת ואין שום דבר רע בזה
די ליבכות ולהיות ילדים קטנים זה בחור רציני עוד שנה יהיה 90 קילו אם ירצה ואם לאיהיה לו גוף יפה
![]() |
#38 |
|
![]() זה כל הקטע שזה לא אמת.
ואתה מתנהג כמו ילד קטן אחי.
![]() |
#39 |
Banned
|
![]() חלאס להיות מסכנים חלאס אני בטוח שחצי ממכם לא נראים כמוהו אז מה אתם חשים מעצמכם!? הבנאדם מאסיבי לגיל שלו ברמה מטורפת גב מטורף חזה מעולה ידיים טובות גם! אז חלאס כול אחד פה ניהיה לי שוורצנגר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים שלא יודעים לקבל ביקורת לא יגיעו לשום מקום, נקודה.
ביקורת צריך להפנים וללמוד ממנה. |
![]() |
![]() |