|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני העביר ביקורת איך שבא לי ואני לא אשאל אותך, הבנת ?
לא ירדתי עליו, סה"כ העברתי ביקורת. הבנאדם רזה מידי ויש לו עוד הרבה מסה לתת. איך שהוא נראה כרגע זה נחמד למתחיל אבל זה לא מספיק. ממש לא. "כי זה פוגע בבנאדם ומוריד לו את המוטיבציה." בלי לפגוע, אתה אהבל. תאמין לי שעדיף לו לקבל ולהפנים ביקורת מהסגנון הזה מאשר עוד תגובה " איזה סוס" "איזה מפלצת" של חבר שלו, שתגרום לו לחשוב ולו במעט שהוא באמת כזה. ועוד משהו, "הוא רוצה להעלות תמונות חדשות להראות התקדמות מי אתה בכלל שתבוא ותעיר לו הערות כאלה? " תסביר את המשפט הזה, בבקשה נערך לאחרונה על ידי TheGift, 02-08-08 בשעה 16:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טוב חאלס לי אתה צודק סבבה ביקורת מקבל אותה זכותך המלאה...
אמיר תודה אחי אבל עזוב מעדיף לשמוע עוד ביקורות מאשר להתווכח.
![]() |
#3 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
אף אחד לא אמר לך להגיד לו "סוס" או דברים כאלה... והוא לא רזה מדי.. הוא 1.75 ושוקל 77 על אחוז שומן 12-13 שזה טוב מאוד ונוסיף את זה שהוא רק בן 16. ברור שיש לו עוד דרך ארוכה אבל אתה לא יודע מה המטרה שלו אז אל תזרוק סתם דברים באוויר.
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בשיא הכנות אתה יצאת לא בסדר עכשיו עם איך שדיברת בלי שום קשר לכלום. אם ככה זה נקרא להעביר ביקורת אצלך אז שתהיה בריא. שמע זה כן פוגע שאומרים לך "תעלה תמונות עוד שנה" אתה מבין? כאילו שהוא איזה חתיכת אנורקס שחיף שלא מבין כלום. אף אחד פה לא אמר לו מפלצת או סוס, אני לא צריך להגיד לו איך הוא נראה כי הוא יודע בעצמו מה הוא שווה ומה הוא צריך לשפר. תאמין לי שהוא האחרון שיחשיב את עצמו למפלצת כי אני מכיר את הבנאדם. בקשר למשפט, שוב כמו שהסברתי מקודם אתה אומר "תעלה תמונות עוד שנה" - וזה לא נחמד בכלל, הוא מעלה תמונות כי הוא רוצה לקבל ביקורות על מה לשפר ושיגיבו לו על איך הוא נראה, ממה שאתה כתבת אפשר היה להבין שהוא שחיף לדעתך(גם לא אמרת את זה ישירות) ואני פשוט באתי ואמרתי שזה לא נכון - כי שחיף הוא לא. שמע הבנאדם הכל ברוח טובה פשוט התגובה שלך לא הייתה במקום לדעתי פעם הבאה אפשר להעביר ביקורת בצורה יותר טובה והנה יש פה כמה שהעבירו ביקורות בצורה טובה. חוץ מזה חבל על העצבים של כולם פה... שיהיה יום טוב. נערך לאחרונה על ידי BodyKilo, 02-08-08 בשעה 17:37. |
|
![]() |
![]() |