|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא חושב שכדאי לו להתחיל עם starting streng? שיערים משקל על המוט כל עוד יכול ואז לעבור ל- 5x5 ולעלות במשקלים כל שבוע?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אני חושב שלכל אחד כדאי להתחיל עם Starting Strength. אבל אני לא יודע עד כמה הוא מנוסה, ואם הוא בחר בתוכנית הזאת, אז אני יוצא מנקודת הנחה שהוא יודע מה הוא עושה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בנוסף, הוא כתב בתכנית פעמיים בשבוע bench press, מבלי החלפות כל שבוע בין ה- aל-b. ולבסוף הוא הוא שאל אם 15 סטים מספיק, מה שאומר שהוא מתיימר להיות בודיבילדר אבל בעצם לא מבין שתהיה לו גדילה יותר טובה ככה. דבר אחרון זה שהוא הוסיף לסטים האחרונים חזרות של 8 ו- 10, הוא מדבר על ידיים אם אני לא טועה ועל חזרות של 3. ממש לא מתקדם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
את הסטים של 8 חזרות ושל 3 חזרות הוא לא המציא. ככה זה בתוכנית המקורית של Bill Starr. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אני בטוח שתסתדר סופר טייגר הריי אתה סופר מן לא?.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני בנתיים לא יקרא כי אין לי מה לחפש שם, כשיהיה לי מה לחפש אז כבר יהיה לי את הספר practical programming ואין מפורט משם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
באתר הזה יש די הרבה דברים מועילים, מבוססים על ידע של אנשים כמו Mark Rippetoe, Glenn Pendlay ו Bill Starr. אז אין לך מה להפסיד מלקרוא. יש גם המלצות על די הרבה ספרים טובים. בקיצור, אני לא זוכר מי אמר את זה: "אל תאמין לכל מה שאתה קורא, אבל גם אל תקרא רק דברים שאתה מאמין בהם". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....
|
![]() גוד בלבלתם לי תשכל!!!!!!!!!:):):):)
בקיצור אני שאלתי עם לעשות את הכל 5x5 או לעשות כמו מה שjoker אמר אני בנושא אימונים קצת פחות מנוסה ...