|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() בחיטוב לא הייתי לוקח קריאטין, הייתי לוקח קפאין בשביל השריפת שומן
הקריאטין ממלא אותך נוזלים מה שמעצבן בחיטוב כי אתה לא יכול לקבל אינדיקציה על איך אתה נראה + מוריד מוטיבציה ולא משלבים קריאטין עם קפאין כי הם סותרים אחד את השני עדיף לאכול ארוחה טובה לפני אימון שמרכזת הרבה פחמימות (ככל שניתן בחיטוב) לפני האימון ככה שיהיה לך כוח וזהו
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() חלאס כבר עם השטויות האלה. אם לא לוקחים אפדרין עם קפאין ולוקחים קפאין בלבד הכמויות(שלרוב זעירות) של הקפאין שצורכים לבד שוות לתחת ולא מזיזות.
והקריאטין יעלה אותך אולי ב1-2 קילו נוזלים, שזה לא נורא בכלל, לקראת סוף החיטוב מפסיקים את השימוש בו בשביל לקבל אינדיקציה כמו שאמרת על איך אתה נראה ולראות את עצמך הכי חטוב שיש, נוזלים של קריאטין מעיפים תוך פחות משבוע. לוקחים 5 גרם בכל יום, גם אם זה מסה, גם אם זה חיטוב וזהו. ולמי אכפת אם זה סותר? לאף אחד, יש עובדות בשטח בנאדם שמראות שזה עובד. (כן, כל הפורמלות קריאטין האלה שכולם לוקחים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() הפורמולות האלו נראות לי כמו סתם דבר פסיכולוגי
אולי אתה חושב שזה עובד בגלל שיש לך פאמפ מזה וקפאין זה לא רע, לקחתי כמה פעמים וזה עבד יפה ונתן לי מרץ באימון שזה חשוב וגם אם זה לא עזר לשריפה כמו שאתה טוען כי לא עשיתי מעקב לראות אם זה עשה משהו ולא לקחתי את זה לטווח מספיק ארוך גם כן, העיקר שאת הפוקוס ומרץ קיבלתי ממנו וזה מספיק לי בחיטוב ואת דעתי על הקריאטין נתתי ותעשה מה שבא לך (ניסיתי קריאטין בחיטוב וזה עזר, אבל עדיין הרס לי עם הנוזלים)
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה, יש כאלה שזה מוריד להם את המוטיבציה להראות קצת נוזליים וזה מבאס אני יודע... אבל בסופו של דבר הרבה מזה זה פסיכולוגיה.
לא אמרתי שקפאין לא עוזר במרץ ואנרגיה, הוא עוזר ויש לו תפקיד חשוב אין ספק, אבל בנוגע לשריפת שומן זה ממש אבל ממש לא רציני. (ובגלל זה דוחפים בשורפי שומן החוקיים כביכול טונות של קפאין, אבל לטווח ארוך אם לא עושים סייקל של זה[שהרי יש בכדורים הרבה קפאין] הגוף יסתגל לזה והאנרגיה תעלם) אני תמיד שותה קפה לפני אימון לא משנה מה, ופחמימה זמינה כמה דק' לפני אימון(5-15 גרם) וזהו, יש לו את היתרונות שלו אבל הוא לא בא על חשבון הקריאטין בגלל שכביכול טוענים שהם סותרים אחד את השני) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() לא צורך שום דבר
תהיו בריאים כמה כסף אתם מוציאים על תוספים!
![]() |
#26 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חיטוב שום דבר חוץ מקפה שחור ><
מאסה רק קריאטין טהור ואם חבר נוסע לחול אז קונה פורמולה בזול... באמת בזבוז של הרבה כסף אנשים בשביל מה כל התוספים האלו ?
![]() |
#27 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() אומגה 3
מולטיוי ויטמין אוטימן גיינר סריוס מאס אבקת חלבון קפאין של פרולאב mzp וסוכריות בחיטוב.
![]() |
#28 |
|
![]() יש פה וויכוח שאני לא כל כך מסכים הייתי חיייב להגיד , וואלה לומר את האמת חברים יקירים , אני אישית עד החיטוב האחרון שלי , הייתי רגיל לצרוך כוס קפה שחור חזק כשעה עד חצי שעה לפני פעילות אירובית .
בחיטוב האחרון הכנסתי כדורי קפאין 200 מ"ג של פרולאב כתחליף לקפה השחור וכדור אחד של 200 מ"ג שווה ערך ל כ-3 כוסות קפה שחור חזק , יש לציין כי ביצעתי סייקל של חודש וחצי עם הכדורים הנ"ל ויש הבדל עצום בין שתיית כוס קפה שחור לפני לבין נטילת כדור של 200 מ"ג , שמיים וארץ ואני ממש לא מגזים בתגובה פה. נכון שהאפקטיביות של הקפאין יורדת עקב שימוש יום יומי ועדיין מורגש ברוך השם טוב מאוד ואף מבצע את העבודה כמו שצריך אז בואו נגיד מנקודת המבט שלי חברים וואלה אני בעד נטילת הכדורים הנ"ל ונתנו לי פוש רציני בחיטוב . |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() ציטוט:
אין על השייק חלבון שאחרי האימון זה יענו בשבילי חלק בלתי נפרד מהאימון, ולרוב האנשים שמנסים לעלות במסה קשה לאכול כל היום במיוחד כשהם כל הזמן עובדים ויוצאים ועושים מלא דברים,זכינו ויש לנו בימנו אופציה להשלים ארוחה עם תוסף למה לא?שווה את הכסף! וגם כל הקריאטינים וחומרים להגברת האנרגיה והפאמפ בגוף הם אחלה מוצרים שעוזרים למתאמנים שתקועים במשקלים ורוצים משהו חדש. הבעיה העיקרית זה הכסף כל מוצר עולה יומיים עבודה חחח
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
שכחתי להוסיף חלבון... זה כל כך בסיסי שכבר לא מתייחס לזה כתוסף כנראה... בכל מקרה כל החומרים שאתה מדבר עליהם שנותנים פאמפ כמו הוואסיב והשאר זה חרטא אחת גדולה... המוצר נגמר תוך קצת זמן אבל עזוב את זה בן אדם שמעדיף להוציא 500 שקל בשביל דבר כזה כדי שיוציא לו כמה ורידים ביידים יעלה אותו כמה קילו וינפח לו את היד אז הוא טיפש גמור. עדיף לקנות שק חלבון במחיר כזה.
![]() |
![]() |
#31 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() חלבון whey matrix של iss קרם עוגיות וגם אופטימום השחור
קריאטין satur8 של iss ,שזאת פורלמולה כמו הוואסיב של אופטימום וה bsn.אני חושב שהפורמולות האלה עובדות ולא סתם "מנפחות ורידים" ב SATUR8 יש שיפור רציני בכח ובמסת שריר שלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() מולטי ויטמין זה בזבוז של כסף, חלבון זה סבבה אם לא יוצא לך לאכול וקראטין זה ממש, ממש לא בגדר חובה.
למעשה כל התוספים זה בולשיט ואפשר להסתדר בלעדיהם, אם רוצים "פוש" פונים למקומות יותר כבדים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() נו באמת , לא כולם יכולים לאכול הרבה ירקות ופירות , ולמפתח גוף ויטמינים זה דבר חיוני יותר מבן אדם רגיל, אז מה רע במולטי ויטמין? במיוחד בחיטוב קיצוני.
אם כסף זה העניין זה משהו אחר , אין צורך להגיד שזה סתם חרא. ומי שלא רוצה לפנות למקומות כבדים? אני אישית מרוצה מקראטין כמו עוד מליוני אנשים ברחבי העולם , פתאום אתה בא ומצהיר שזה בולשיט? תהיה בריא גבר ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]() לדעתי פלאסיבו.
בקשר למולטי ויטמין - יש בו הרבה, הרבה יותר מהמינון שבן אדם רגיל צריך. בריאות שלמה גם לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ונעזוב את זה שבזמנים מסויימים הוא יותר יעיל מאוכל רגיל (כמו אחרי אימון) קריאטין, זו אבקה זולה יחסית לשאר האבקות, 250 שקל מספיקים ליותר מ חצי שנה שימוש והפוש שזה נותן הוא הרבה יותר מ חודש אימון שבו תחסכו איזה 300 שקל על המכון עצמו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא ספציפי גבר , במולטי ויטמין של יוניברסל מסדרת אנימל כן , זה מולטי ויטמין למזריקים , אם תצרוך את הכמות שכתוב שם זה יותר מדי , אם תצרוך פחות זה קצת מדי , לכן האופטי מן של אופטימום הוא מולטי מצויין במינונים נכונים . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
|
![]() בכל אופן, דעתי נשארה עם טימה.
|
![]() |
![]() |