|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
העניין הוא (לעניות דעתי) שהם בחרו תרגילים מעפנים ולא באמת יעילים לפיתוח שרירי הליבה. למרימים אולימפיים ופאוורליפטרים יש שרירי ליבה בין הכי חזקים בעולם והם היו צוחקים אילו היו קוראים את הכתבה הזאת.
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נ.ב: יצאתי טמבל לגמרי D:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בעצם כול תרגיל "חופשי" עובד על ליבה, לא?
![]() |
#5 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא מבין מה רע במה שהם עשו? הם הביאו כמה תרגילים שחלקם יעילים בהחלט, מה רציתם שהם יביאו תוכנית 5x5 משולבת עם Hst שכוללת תרגילים לינאריים שמשלבים כוח מתפרץ עם סיבולת שריר על פי עקרונותיו של שגיא גרשגורן?
בסה"כ הם הביאו אופציה איך להתאמן גם אם אתה לא במכון |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והקטע של הסקוואט ומיליטרי פרס עוצרים תגדילה לא באמת נכון נכון :? P
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה שמעניין אותם זה העיקר שיעשו עוד כתבות שיש שם פרסומות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() .........אותו דבר האימונים שלהם אותו דבר החדשות.
בלינקי : שלפחות יתנו להם את התוכנית שאפילו השחיף הנ"ל עבד איתה , אז לפחות הם יראו כמו השחיף הנ"ל בקצת השקעה וס"הכ זה מה שהרוב רוצים , לא? הם מוכרים לאנשים זבל בעיניים , אבל מה ? אנחנו נהנים מזה. מה יוצר הרים גבוהים? עמקים עמוקים ורחבים ביניהם. כל האנשים שמתאמנים שנים ולא משיגים תוצאות הם יוצראים את העמק הזה , שמעלה את הסטטוס שהמראה שלנו מקנה.
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח אוי תעשו לי טובה אחרי שבועיים יוגה כל אחד עושה את השטויות האלה ובקלות, זה לא מעיד על כלום ולא מפתח בצורה משמעותית שום דבר
![]() |
#12 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() "שרירי הליבה"
הישר בטני האלכסונים (יש גם אלכסונים פנימיים , אבל אין לי מושג מה הם עושים בנפרד מהזה שמושך את הבטן פנימה) הגב תחתון הדבר הזה איך שקוראים אותו בעברית שמושך את הבטן פנימה ונראה לי גם השרירים הבין צלעיים , לא בטוח